Přejít na výpis diskuzí
Třináct minut záběrů z multiplayeru Total War: Rome II
23.8.2013 | Aleš Smutný
63 příspěvků
-
To je hezké ale neví někdo jak to bude s multákem v kampani? Nák mi to uniklo asi ale v žádném z tech jejich videí sem o tom zatim nezaslech.
-
-
MP v Rome II je bitva až pro 4 hráče, Aréna pak až pro 10vs10 a MP na mapě kampaně je pro 2 hráče....to zdali budou spolu či proti sobě je jenom na nich....a ne nejde hrát za jednotlivé rodiny, ale jen za celé frakce....
-
-
Můžeš mi povědět zdroj informací? Furt scháním info ohledně MP a nevím kde čerpat. *4*
-
-
zdejší články, eurogamer. net, oficialni TW stránky totalwar.com, jejich Facebook a plus přidám i odkaz na 3 vlny odpovědí od Jacka Lusteda, který odpovídal na otázky fanoušků z fóra (jsem prostě dobrák *1* *1* )
http://forums.totalwar.com/showthread.php/72354-Jack-Answers-Updated-with-part-3!?p=597346&viewfull=1#post597346
P.S. český eurogamer začínám vcelku rapidně ignorovat....tady se mě líbí mnohem více :D
-
-
-
-
Třináct minut záběrů z multiplayeru Total War: Rome II - 5 min z toho kecaj *1* . Chtěl jsem se zeptat. Jsem total war fanoušek. Ale nějak to pomalu slábne. Nevíte jak to bude s tím rendrováním boje co mělo nabízet boje až několika tisíce mužů? Implementovali to tam vůbec? Vůbec neproběhlo žádné vyjádření jako třeba - nevyšlo to nakonec... Kdyby to tam bylo, tak by mne to asi nakoplo zase. :-)