-
Ano, až ve třech hráčích *4*
-
Trochu UTFG otázka, ale dneska jsem fakt líný.
Dá se Trine 2 hrát v kooperaci na jednom Xboxu? Dík. -
Jo máš pravdu,že každá druhá ptákovina nebo recyklát dostane 8 nebo 9,ale Trine si ty čísla zaslouží, stejně jako Witcher no a víc her mě z poslední doby nenapadá .)
-
Ne,primo na tebe to mireno nebylo.
Z tveho prispevku akorat nebylo jasne,jestli tim 1 kvalitni hra na tunu spatnych myslis jen indie scenu,nebo hry obecne. *3* -
Tento web nepokrývá veškerou herní produkci. O většinu kravin se ani neotřeme. Až mi na stole přistane nějaká blbost, bude adekvátně ohodnocena.
-
Nenadávam ani tak na Trine, jako spíš na nadhodnocování her obecně.
-
jedničku jsem dohrál, žádná sláva to teda nebyla, ale když se to lidem líbí, já to nikomu neberu...ale o tom můj předchozí příspěvek nebyl...
-
To si vůbec nemyslím. Právě že 20 vývojářů je na indie tým hodně.
-
V průběhu vývoje se zmiňovali o tom, že na hře se v tý době podílí přes čtyřicet lidí, což na indie hru rozhodně není málo. První Trine bylo pro ně nečekanej úspěch, kterej zastínil všechny jejich ostatní hry, takže se asi nebáli nacpat do dvojky víc prostředků.
-
Nevím, jestli tímto svým výlevem reaguješ na mě (pokud to myslíč jen obecně, pak se omlouvám), ale já snad někde tvrdím něco takového?? Já s tebou souhlasím.
-
Pro mě je snad DLC lepší než základní hra ;) .Akorat nám s kamošem nefungoval coop v DLC :-(
-
Tahle hra si to hodnoceni zaslouzi, je to fakt hodne dobra odreagovavacka !
-
Ses blázen? Nadávat na Trine! Je to krásná hra a klidně bych dal i devítku,jelikož herní doba připomína datadisk a ne dlc... a cena je taky skvělá
-
Spíš je vidět, že nehrál ani jeden díl Trine, je to úplně luxusní a navíc opravdu levná koupě za skvělou hru... a prostě ted vychází kvalitní hry, tak proč jim nedat slušné hodnocení :)
-
Ano, souhlasím.
A toto, co jsi napsal je víceméně přesně to, co říkal samotný ROCKCOCK64 ve svém review FEZu.
Je to totiž asi očividně logický názor. -
je vidět, že nehrál ani NHL ...
-
Je vidět, že si jedničku nehrál...
-
Já jsem ještě nehrál ani jeden díl, ale úplně jsi mě na to navnadil. *4*
-
whoa, další osmička, teda když už je tu číselné hodnocení, bylo by dobré využívat celou škálu. Pochybuju, že poslední měsíc výcházejí jen silně nadprůměrné tituly a ty vlezdoprdelkovské recenze hodinových dlc k průměrným hrám (ME3), n-tých pokračování kdysi skvělých sérií (Resident Evil) a reedicí rok starých her (FIFA, NHL) už začínají být otravné...
-
U her od velkych vydavatelu tomu neni jinak.
Proto nechapu ani jednu barikadu lidi,kteri bezhlave obhajuji jednu ci druhou stranu zatimco na tu druhou jen nadavaji,jake tam jsou srackoidni hry.
Kvalitni pociny se najdou vsude,stejne tak ty spatne.
U indie her je vetsi koncentrace originalnich a neotrelych napadu,na strane AAA her je zase mnohem lepsi technicke zpracovani a vetsi rozmach.
Ja si myslim,ze se navzajem prijemne doplnuji a produkuji hry odlisneho razeni a vazne nechapu lidi,kteri slepe prosazuji jen jednu stranu.