Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • myslim ze lepsi hra jako BF3 neni (ted jestli nebudu mit pluska xD)
    • Možná není žádná hra lepší jak BF3, ale vím, že je rozhodně dost lidí víc inteligentních než ty. *1*
      • Congrats, you have been sucesfully trolled. *3*
      • cetl si zavorku? spis ty nejsi moc inteligentni kdyz nepoznas ironii
    • pletes jabka s hruskama, bf3 je vyhypovana hra za desitky milionu dolaru. takovy rozpocet kdyby mel frozenbyte na trine 2, tak se mi asi mozek rozprskne na podlahu. a to nemluve o tom, jak je vzhledem k rozpoctu nedodelany a zabugovany
  • kennyB
    Vypadá to slušně, ale obtížnost bude asi pěkně vysoká.
    • meatball
      Jestli nejseš úplnej sidescrolling plošinkovej panic, tak bys neměl mít sebemenší problém.
    • Právě ta obtížnost je tak akorát , aby sis hru vychutnal.Limbo bylo tezší.
    • nenech se odradit, je to parada. prakticky kazda obrazovka ma nekolik reseni *3* a kdo je opravdu tele, tak se muze pomoci kouzelnikova "podvudku" na bedne dostat kam chce.
  • kdo dá mínus má malé přirození a nebo smradlavou vagínu , TRINE 2 je povedená hra
    • koukám že to tady je samej malej piňdour a voňavá pička :-)
      • GlaDOS
        koukám že to tady je samej malej Kalich_Hořkosti
  • Docela se tesim. Stejne jako na Rocharda.
  • Co je to s temi minusy? Nekdo hacknul Tiscali? Jenom blazen muze verit tomu,ze u kazdeho postu je tolik skutecnych minuskaru.
    • Nee, nehacknul, dá se to zařídit celkem bezproblému, pokud má někdo přebytek svého času. A neboj, my moc dobře víme, jak jsme si nadělili a milý honibrk má aspoň z něčeho v životě radost, když už je jinak závislý na samoobsluze *5*
  • kdo mi da minus je teplous (da se to dohledat dodatecne)
  • sankuri
    Excelentni hra!
  • MidnighT91
    Hmmm zajímalo by mě proč si trolové k hromadnému mínuskování vybrali zrovna Trine 2? Asi je pro ně moc složitá a málo Call of dutózní...
  • Kdo dáva ty mínusy? *16*
    • Mechwarrior_bw
      blbec s anonymizerom (asi Tor) ... možno by stálo za úvahu keby to admini ošéfovali - aspoň aby mohli hlasovať iba registrovaní.
  • Inquisitor
    Krásná pohádka. To teď k vánocům celkem sedne :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit