-
Víte, co se mi moc líbí? jak si tu taky jednou prakticky všichni notujeme *3* Trine 2 má asi opravdu blahodárné účinky *1*
-
-
Tak na tuhle hru by mohl nadávat pouze šílenec :-)A
-
-
Takovej ten dementní místní wannabe troll nadává na všechno, přičemž osobně nic nezná...sám tu psal, že hraje jen Fifu. Takže neboj, nejspíš se dočkáme i nějakýho jeho výlevu na adresu Trine:).
-
-
Jindra a spol. uz museli jit spat. Jen pockej zitra *2*
-
-
Museli, ale ještě předtím ti naklikali mínuska ... trochu jsem to pomohl vyrovnat *3*
edit: oprava, všem naklikali mínuska *1* -
-
Poslední dobou tady řádí gang, nebo co. *1*
-
-
Zkusil jsem zakouzlit HEAL, ale nepomáhá to. Mínuska nezmizely. Dělám něco blbě ... *1*
-
-
-
-
-
Občas padnu mrtev protože se příliš kochám...
Ale nelituji, vlastně to občas dělám schválně, abych se v dané lokaci mohl zdržet *5* -
-
Hardcore player! *1*
-
-
k té kritizované respecializaci bych měl výtku - hra je koncipována tak, aby hráč MUSEL často přepínat jednotlivé hrdiny, tak kde by tam asi tak mohl být prostor na postihování změny postavy? *7*
některé situace dokonce vyžadují, aby se role přepínala velmi rychle např. v letu
oproti jedničce je tohle obrovské plus, protože tam byla v 90% času výhodná jen a pouze zlodějka.
To je asi jako vyčítat civilnímu leteckému simulátoru, že se tam málo střílí, nebo Total Waru, že je málo tahový a šachovnicový v realtimové části
hru doporučuji všemi deseti všetně plovací blan. Nebál bych se dát desítku
PS: ta irish-ish bojová hudba je <3 -
-
Smejki ta respecializace se asi týká talentového menu postav ne přepínání postav *3*
-
-
a z toho děti plyne - čtěte celé recenze! *1*
faktum je, že jsem si týhle možnosti vůbec nevšiml
-
-
-
Minusy delal nejakej magor. Zatim dostal ban na dvě IP a minusy jsem smazal.
Pokud se to bude nejak opakovat, zvazim automaticke blokovani podobnych exotu. -
-
Takhle se na ne musi na blbecky *5* Asi nekdo nema co na praci tak tady na games.cz sazi minusy... *15*
-
danke, maestro *5*
-
Job well done. A jak tu nekdo poznamenal, nebylo by od veci, aby mohli hodnotit prispevky pouze registrovani uzivatele.
-
-
Jo, to by nebylo od věci.
-
-
To jsi neměl dělat! Byl to zřejmě nějaký chudáček s těžkým mentálním deficitem a teď má po jediné radosti, která osvětlovala ten jeho šerý život. Nezapomeň, že takoví lidé se mstí za učiněná příkoří na bytostech slabších, takže jeho spravedlivý a krutý hněv odnese nějaký kolemjdoucí jezevčík. A jak ten k tomu příjde???
-
Tleskám a jménem všech slušných přispěvatelů děkuji, takhle se na ně musí! Myslím, že by byla škoda, kazit nejklidnější diskuzi v roce *15*
-
-
Krásná pohádka. To teď k vánocům celkem sedne :)
-
Nesnáším Vás, nesnáším Vás. Já si tady hryžu nechty, neb kravicovka dojde až 15. a Vy tomu dáte 9? Not cool, dud. Not cool. :)
-
Krásná hra pro krásné lidi :). Brzičko mi zkrášlí složku "GAMES".
-
Navrhuji, aby se do hodnocení her přičítalo i chování tvůrce či vydavatele ke komunitě. Protože všechny slavné vydavatelské firmy má Frozenbyte někde u kotníků. Když se podíváte na Steam fóra, tak víc aktivní vývojáře by pohledal. Týpek napsal, že mu nefunguje X360 bezdrát na Mac-u a ejhle, druhý den patch a v release note: Mac: Xbox 360 Controller now works (but is not configurable yet) *3*
-
Pokud si něco zaslouží titul hra roku, tak tohle bezesporu. Žádný hype a prááásk *1*
-
"Až na respecializaci bez postihu jde o dílko takřka bez chyby, které si užijí všichni bez rozdílu věku. " Skyrim on the other hand ma chyb viac nez by vedel clovek zratat, tak mu dajme 10/10
-
-
not this šit again *7*
-