Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
    • Tak na tuhle hru by mohl nadávat pouze šílenec :-)A
      • Takovej ten dementní místní wannabe troll nadává na všechno, přičemž osobně nic nezná...sám tu psal, že hraje jen Fifu. Takže neboj, nejspíš se dočkáme i nějakýho jeho výlevu na adresu Trine:).
    • kotty
      Jindra a spol. uz museli jit spat. Jen pockej zitra *2*
      • keigi
        Museli, ale ještě předtím ti naklikali mínuska ... trochu jsem to pomohl vyrovnat *3*

edit: oprava, všem naklikali mínuska *1*
        • Erien
          Poslední dobou tady řádí gang, nebo co. *1*
          • keigi
            Zkusil jsem zakouzlit HEAL, ale nepomáhá to. Mínuska nezmizely. Dělám něco blbě ... *1*
  • Občas padnu mrtev protože se příliš kochám...
    Ale nelituji, vlastně to občas dělám schválně, abych se v dané lokaci mohl zdržet *5*
    • keigi
      Hardcore player! *1*
  • smejki
    k té kritizované respecializaci bych měl výtku - hra je koncipována tak, aby hráč MUSEL často přepínat jednotlivé hrdiny, tak kde by tam asi tak mohl být prostor na postihování změny postavy? *7*
    některé situace dokonce vyžadují, aby se role přepínala velmi rychle např. v letu
    oproti jedničce je tohle obrovské plus, protože tam byla v 90% času výhodná jen a pouze zlodějka.
    To je asi jako vyčítat civilnímu leteckému simulátoru, že se tam málo střílí, nebo Total Waru, že je málo tahový a šachovnicový v realtimové části

hru doporučuji všemi deseti všetně plovací blan. Nebál bych se dát desítku

PS: ta irish-ish bojová hudba je <3
    • Odulin
      Smejki ta respecializace se asi týká talentového menu postav ne přepínání postav *3*
      • smejki
        a z toho děti plyne - čtěte celé recenze! *1*
        faktum je, že jsem si týhle možnosti vůbec nevšiml
  • bizi
    Minusy delal nejakej magor. Zatim dostal ban na dvě IP a minusy jsem smazal.
    Pokud se to bude nejak opakovat, zvazim automaticke blokovani podobnych exotu.
    • Takhle se na ne musi na blbecky *5* Asi nekdo nema co na praci tak tady na games.cz sazi minusy... *15*
    • smejki
      danke, maestro *5*
    • kotty
      Job well done. A jak tu nekdo poznamenal, nebylo by od veci, aby mohli hodnotit prispevky pouze registrovani uzivatele.
      • Hairy_Ass
        Jo, to by nebylo od věci.
    • To jsi neměl dělat! Byl to zřejmě nějaký chudáček s těžkým mentálním deficitem a teď má po jediné radosti, která osvětlovala ten jeho šerý život. Nezapomeň, že takoví lidé se mstí za učiněná příkoří na bytostech slabších, takže jeho spravedlivý a krutý hněv odnese nějaký kolemjdoucí jezevčík. A jak ten k tomu příjde???
    • Tleskám a jménem všech slušných přispěvatelů děkuji, takhle se na ně musí! Myslím, že by byla škoda, kazit nejklidnější diskuzi v roce *15*
  • Inquisitor
    Krásná pohádka. To teď k vánocům celkem sedne :)
  • Amim
    Nesnáším Vás, nesnáším Vás. Já si tady hryžu nechty, neb kravicovka dojde až 15. a Vy tomu dáte 9? Not cool, dud. Not cool. :)
  • Krásná hra pro krásné lidi :). Brzičko mi zkrášlí složku "GAMES".
  • Navrhuji, aby se do hodnocení her přičítalo i chování tvůrce či vydavatele ke komunitě. Protože všechny slavné vydavatelské firmy má Frozenbyte někde u kotníků. Když se podíváte na Steam fóra, tak víc aktivní vývojáře by pohledal. Týpek napsal, že mu nefunguje X360 bezdrát na Mac-u a ejhle, druhý den patch a v release note: Mac: Xbox 360 Controller now works (but is not configurable yet) *3*
  • Pokud si něco zaslouží titul hra roku, tak tohle bezesporu. Žádný hype a prááásk *1*
  • "Až na respecializaci bez postihu jde o dílko takřka bez chyby, které si užijí všichni bez rozdílu věku. " Skyrim on the other hand ma chyb viac nez by vedel clovek zratat, tak mu dajme 10/10
    • smejki
      not this šit again *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit