Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nádherna hra..S Witcher 2 a Deus Ex je to moje svatá trojice za rok 2011
  • Pozitivnější a barevnější hru jsem opravdu dlouho nehrál, naposled asi Silent Hill :-)
  • Je to krása,kráááása:-)
  • Mám objednáno, zítra pro ni běžím.
  • smejki
    tak akorát dohráno. 11 hodin
  • Odulin
    Opravdu hodně podařenej kousek....jsem asi v půlce a hru už si normálně začínám šetřit. Pro mě Trine 2 určitě patří k tomu nejlepšímu z roku 2011.

Chytrá a chytlavá hratelnost. Perfektní vizuál. Cena směšná. Bez váhání doporučuju.
  • MidnighT91
    Hmmm zajímalo by mě proč si trolové k hromadnému mínuskování vybrali zrovna Trine 2? Asi je pro ně moc složitá a málo Call of dutózní...
  • sankuri
    Excelentni hra!
  • meatball
    Ta hra je tak chytrá a vůči hráči benevolentní, že kolikrát umožní postoupit do další části i tehdy, kdy se vyskytne potenciální progress-blocking glitch. *1*

Seriously though, je to pecka. Oproti jedničce sice zjednodušená, ale za to daleko epičtější a nádhernější, s výrazně zvýšenou variabilitou prostředí i nepřátel. Že celá vizuální stránka je tentokrát orgasmická, zatímco v jedničce byla "jenom" skvělá, ani nezmiňuju.
    • smejki
      jaké tam je zjednodušení? O_o
      akorát kouzelník nemůže metat ultimátní "dostaň se všude" pyramidu
      • No a má nekonečně many, takže se z něj stává nejpoužívanější postava při procházení puzzlů. Ve dvou je to ještě markantnější, kdy kouzelník může druhýho hráče transportovat takřka všude na bedně. ALe je to jen drobná kaňka, kdo nechce, využívat to nemusí, s přítelkyní se u toho bavíme královsky. Jedna z nej her roku.
        • filias
          Nekonečně many je zrovna věc, kterou považuji u Trine2 oproti jedničce za největší plus.
        • smejki
          pravda
        • Ono kouzelnik muze i sam sebe transportovat takrka vsude :) Sice nemuze zvedat objekt na kterym stoji, ale muze zvedat objekt na kterym stoji objekt na kterym stoji kouzelnik, takze staci udelat krychli, na ni hodit plosinku a na ni si stoupnout... Jenom to chce opatrne a pomalu
          • DusanMPupak
            Nebo si udělat dvě plošinky nad sebou a vesele si surfovat po mapě.
            • Krychle je bezpecnejsi, obcas se mi stavalo, hlavne pri rychlejsim pohybu, ze mi "ruka" preskocila z krychle na plosinku a spadnul sem.
  • Nádhera nádhera.

Jedničku jsem dostal v Humble Frozenbyte Bundle a moc jsem si ji užil.

Dvojku jsem si předobjednal hned v první den, co byla na Steamu ta možnost. A je prostě super. Řeší snad všechno to málo, co mi vadilo na jedničce.

Za mě velký doporučení obou dílů každému. *5*
    • Mě osobně odradilo to strašně přeplácané a barevné prostředí, přitom 1 jsem dohrál skoro jedním dechem.
      • jednička byla taková víc komornější mi přijde a tady je mnohem větší rozmanitost prostředí a tohle je vyslověně hra pohádková, takže ta barevná paleta mi vůbec nevadí :)
      • smejki
        imho je to stejně stylizované, jen bohatší *8*
      • No já bych neřekl, že přeplácané, myslím, že barevná paleta je parádní. Naopak, když teď pustím jedničku, je to jak chudý příbuzný.Doporučuji všem, rozjel jsem to už podruhé a těším se na příští rok na DLC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit