Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Netrpělivě čekám na vydání české krabicovky :)
    • christianus
      Na steamu je taky v cestine a 13 euro za uplne novou hru, ktera je lepsi nez vetsina tech co stoji prez 40 je podle me velice hezka nabidka. :)
      • Jo, ale já si počkám na krabici s OST a artbookem, tyhle věci mám prostě radši tištěný, potažmo vypálený než jako .pdf nebo .mp3 :)
  • Jo je to pecka , ta atmoška co má ta hra je vyjímečná !
  • Jedna z nejkrásněji rozanimovaných her, co jsem ve svém životě viděl. Úchvatné. Více bohužel nemohu posoudit, neb jsem nehrál, ale ty animace mi udeřily do obličeje svou precizností. Takhle si to představuju.
  • jindra a dalsi trollove davaj minuska protoze oni nepochopili tuto hru xD
  • Kdo dáva ty mínusy? *16*
    • Mechwarrior_bw
      blbec s anonymizerom (asi Tor) ... možno by stálo za úvahu keby to admini ošéfovali - aspoň aby mohli hlasovať iba registrovaní.
  • kdo mi da minus je teplous (da se to dohledat dodatecne)
  • Co je to s temi minusy? Nekdo hacknul Tiscali? Jenom blazen muze verit tomu,ze u kazdeho postu je tolik skutecnych minuskaru.
    • Nee, nehacknul, dá se to zařídit celkem bezproblému, pokud má někdo přebytek svého času. A neboj, my moc dobře víme, jak jsme si nadělili a milý honibrk má aspoň z něčeho v životě radost, když už je jinak závislý na samoobsluze *5*
  • Zběžně jsem proletěl text - recenze se spoilery jsou neprofesionální a nečtu je. Možná až hru dohraju, ale zatím jsem teprve ve třetí úrovni.
  • Core
    Nádhera! Trine 2 vypadá prostě kouzelně, těším se na soundtrack, který v poslední době (z jedničky) pořád poslouchám.
  • Jsou s tím na PCčku stejný problémy jako s jedničkou na Radeonech..? Kvůli PhysX..
    • smejki
      mám jedničku a radeon. No problem. Jestli máš radeon, tak záleží na procesoru, a pokud máš šitný, nepomůže ani svěcená voda.

ovšem nevím o tom, že by tam PissX byl *8*
    • Nejsou, Physx tam není
      • chcete screen alebo vam staci moje slovo, pozrel som, su tam physx subory.
      • Na to jsi přišel jak? Proto se tam v úvodu zobrazuje logo PhysX?
        • Oprava,vážně asi není :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit