Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vogon
    Příručka pro videoherní pr, strana 3 :
    Open world = Skyrim, akční bojový systém = Dark Souls.
  • To jak CDP vyhlašoval, že se obtížnosti a combatem inspirovali u Demon Souls, do teď se smějí *15*
  • Veny
    Funny... z gameplay videí to vypadá spíš jako Two Worlds...
    Tohle přirovnání "něco mezi Skyrimem a Dark Souls" trochu zavání marketingem...
  • Tak tenhle nápad se mi líbí, ve Skyrimu si sice můžete dát těžší obtižnost ale hraje se to pak divně, neni to ani tak těžší jako spíš zdlouhavější, v DS většinou nepřátele nemají tolik zdraví ale za to mají nadstandartní poškození, působí to realisticky, skoro jako by meli stejné šance jako vy.
  • frag.ment
    Blabla a bleble.. další info o nějaké rozpracované hovadině a že jich na Steamu je. To je pak jednoduchá práce, než dělat recenze hotových her, což?
    • Jo, je to divné. Skoro jako kdyby Games.cz byl nějaký zpravodajský web o hrách *1*
  • To zni suprově, lepší z obou světů
  • Doufám, že se nebudou inspirovat také stylem vyprávění příběhu u těchto her. Každopádně jim držím palce.
  • Opět butthurt anime fans. Co taky jiného čekat na games. Nezapomeňte mě zabanovat, protože nemám rád anime *3*
    • Kde vidíš jaký anime fans? Tebe by měli zabanovat spíš za přizpívání mimo téma a nutnost na sebe ukazovat.
  • To by byla bomba. Dark Souls je sama o sobě dobrá hra a Skyrim......na Skyrim všichni strašně nadávali, ale mě subjektivně bavil mnohem víc než ta polská, infantilní pohádka....z který byli všichni náctiletý vyřízení, protože měli možnost shlédnout prsa Triss. Herní svět Skyrimu mě vtáhl v podstatě okamžitě.....z herního světa zaklínače mi bylo na zvracení i po 10 hodinách a musel jsem tu bejkárnu vymazat.....ke Skyrimu i Dark Souls se rád vrátím.....k Zaklínačovi I. a II. se taky ještě klidně vrátím.....ale k tý za*****, vy*****, po***** slátanině jménem Zaklínač 3 - NIKDY!!!!!!!!!!!!! a budu to tegovat po autobusech, psát do internetovejch diskuzí, prosit Borhyovou s Reyem ať se pokusí o podprahovou reklamu v době vysílání TN Nova.....a taky si to vytetuju na čelo a nechám napsat do rodnýho listu!!!!!
    • Jo, svet Zaklinace 3 svou hlouposti prasti do oci hned po startu hry. Kdejakej pobuda co me uvidi hned pozna ze jsem Zaklinac a plivne si na me, dokonce i zautoci. Ale vzdelanejsi elita se tvari nechapave, jako co ze jsem to zac. Jeden nesmysl za druhym.
    • Zrzzek
      Zlatej Jack *7*
    • Zhlédnout prsa Triss... vzhledem k tomu, že jsem rok narození 1996, tak aspoň základy pravopisu znám... a vzhledem k tomu, že reaguji na takovýhle příspěvek, mi nepřijde nepatřičné vyjadřovat se, jako bych měl inteligenci gorily... z podobných příspěvků je mi na zvracení i po 20 hodinách... a budu to psát na fórum a budu to tegovat(?) v metru!
      • aby ses nepos+al....tak se na ty její prsa koukali ze shora z věže nóó.... pak na ty prsa shlédli
    • Co je to za blba?
    • Sr_Lobo
      #facepalm
    • Skyrim je jediná hra z TES série co si hral viď?
      • Ne, vzledem k tomu, že jsem rok narození 1987, tak jsem dost času strávil i Dagefallem, Morrowindem a Oblivionem...a vzhledem k tomu, že jsme na dětském herním fóru, tak mi nepřijde nepatřičné vyjadřovat se jako infantilní idi+t *14*
        • Hrál jsi Dagerfall, Morrowind, Oblivion ale Skyrim tě vtáhl okamžitě, nechápu.
          • Jsem na tom stejně, hrál jsem všechny díly kromě Areny a Skyrim mě hodně bavil
            • já si teda hlavu ze zadnice v případě The Witchera 3 nikdy nevytáhnu....holt pro mě srajda největšího kalibru. To i ten infantilní Fable, kterej vyšel někdy v roce 2004?2005? mě tehdy bavil víc než tenhle přehypovanej "AAA" titul "král RPG her" :-DD
            • Nedokážu se smířit s faktem, že je bavilo něco horšího, ne něco jinýho
            • sakra, tady lidem dělá problém smířit se i s faktem, že někoho jiného bavilo něco co je ne, hlavu ven ze zadku přátelé
            • hrál jsem to v době kdy to vyšlo, spíš ty máš trošku problém pochopit, že každému se líbí něco jiného a nemůžeš ostatní soudit podle sebe, příběh v Elder Scrolls hrách byl pro mě vždy až na posledním místě, zjednodušení proběhlo, o tom žádná, ale to zas doladily mody
            • V tom případě jste to nehráli v době vydání, jinak by jste si všimli, že Skyrim má oproti dřívějších titulů mnohem slabší příběh hlavní dějové linky, guild a nepropracovaný postavy
  • Spojení Skyrimu a Dark Souls. Takže Gothic?
    • Gothic nebyl nikdy tak megalomanskej jako DS a skyrim. Hra spíš stála na propracovanosti světa a jeho obyvatel, RPG systému a atmosféry- kdo hrál, ví o čem mluvím. Nebyla zbytečně těžká a tolik temná, ani nebyla plná generickýho trashe. Spíš si myslím, že něco na způsob gothicu bude elex, ale třeba to skončí jako risen, kdo ví.
      • Gothic měl volnost podobnou Skyrimu, kdy jsi mohl jít kamkoliv a dělat cokoliv, aniž by ti hra bránila umělými hranicemi. No a s Dark Souls má společné to, že začínáš jako totální přizdisráč, kterého sejme i přerostlá moucha, a jen postupným vytrvalým zkulturňováním a obezřetným postupem se posuneš dál a staneš se velkým gerojem.
        • To s DS je pravda, u skyrimu ne tolik, v gothicu sis nemohl od začátku běhat kam si chtěl, dokud si se k někomu nepřipojil, ale je pravda, že vetšina světa byla volná (sem si vzopmněl, že nejlepší meč v G2+NotR šel získat už v 1. kapitole). Ale gothic nebyj jenom o tomhle, ta hra je moje dětství, ale myslim si, že hru kvality gothicu už nikdo neudělá *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit