Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejedná se o pc. Procesory moderních konzolí neumožnují spouštět nepodepsaný kod /vyjímečně se podaří nějaký krátkodobý hack díky objevené zranitelnosti, ale v příští generaci může např. každá nová hra vyžadovat nový firmware konzole, takže to bude pořešeno takto/. Např. na x360ce doposud nebyl vyroben hack, který by smysluplně umožnoval spuštění libovolného nepodepsaného kodu.
  • TheGGG
    Proč hate na bližžard? no řekněme že mám vkus a nepovažuji ty jejich barevné patlaniny s nudným příběhem kde je 50% obšlehnutých z jiných fantasy nebo sci-fi za známku kvality. ono těžko jde mít rád hry kde postavy mají hlavy jako meloun a barevné jsou jak teletubís, nemluvě o tom že se to vždy odehrává v nějakem ultimátně trapném příběhu bez špetky originality.
  • Ja taky. Pak jsem zjistil ze ty novy konzole maj mensi vykon jak iPhone. Tak radsi zafinancuju jablko.
  • ja taky uvazoval ze si nejakou konzoli koupim ale jelikož me bavi hlavne strategie, simulatory a sem tam nejaky rpg, tak zustanu asi u pc. Treba tedkom ma vyjit farm simulator, neco jako simcity akorat zamereni na zemedelstvi
  • ne ja mam jasno v tom, ze si poridim novou generaci konzole. Asi bych dal prednost xboxu, protoze mam uz soucasnou generaci, ale co si poridim, zelezi jednak na technickych parametrech xbox vs. ps4 a jednak na nutnosti staleho pripojeni ze strany xboxu jako konzole takove nebo hernich titulu. Mel jsem pocit, ze to z meho predchoziho prispevku vyznelo pomerne jasne...
  • No a ted pan Trotloslav rika, ze PS4 jeste nevysel a ty uz mas jasno v tom, ze je lepsi. *1* *1* *1* *12* *12*
  • no, mam doma adsl pripojeni i xbox. Tesim se na novy xbox, ale jestli bude nutnost staleho pripojeni nebo vetsina titulu bude vyzadovat stale pripojeni, tak si ho jednak z principu a druhak kvuli tomu, ze jsem zvykjly pracovat nebo hrat hlavne v noci a v tu dobu O2 zjevne neco s nejakou casti sve site vyvadi, protoze to spadne i nekolikrat do hodiny a nekdy i na dele nez 5 minut, proste neporidim. No a protoze jsem si zvykl hrat uz jen na konzoli, protoze mi takovy zpusob vyhovuje, tak penize proste dam za konkurencni PS4, i kdyz me sony zase drazdi jinym zpusobem...
  • Jo je, je to asi 2x dražší. Jinak jsi docela kkt, že píšeš že nechápeš ale pak děláš jak to znáš, za to ti někdo platí?
  • P.S.
    pokud myslíš že jedine exklusivity na pc je diablo a counter strike tak jseš važne mimo a mas mizerny prehled. A proč ten hate na blizzard? Nedokažeš vyhrát ani jednu hru v starcraftu nebo jsi se nedostal ani pres skeleton kinga v diablu bete?
  • Veskoslav
    Fakta znam, ale projed se ve zminenych autech;) To je naprosto o necem jinem.
  • ja puvodne myslel že jseš jen trol, ale ty tyhle svoje žvasty myslíš važne co je ubohy a smutný :(
  • no to zalezi, pokud budou vsechna potrebna data na disku, tak nutnost byt online vyresi crack a zadnemu piratstvi to nezamezi
  • tak proto vita, 3ds a wiiu jsou propadaky a moc her se na ne neprodava to sedi *1*
  • Tak pokud tohle opatření totálně zamezí pirátství /ostatně na vitu, 3ds a wiiu už mají pirátské socky smůlu *14* /, jsem všemi deseti pro. Dneska už má stejně připojení každý kdo v Evropě jen trošku chce. Firmy mají právo chránit své IP, které v budoucnosti bude pouze pro platící zákazníky. Nááádhera.
  • Hehe...a jde autoaim vypnout přes server? Já jenom že si hrát na drsoně s vypnutým autoaimem na serveru kde hraje 95% lidí s autoaimem zapnutým (protože je to tak defaultně a těch 95% ani pořádně neví co to dělá) by bylo poněkud frustrující a nevěřím, že to člověk dlouho vydrží.
  • TheGGG
    chuck norris neumí hrát
  • TheGGG
    haha, kvalitnější hráči
    který z nich si ty lečo z eurogameru?
    http://www.youtube.com/watch?v=17617y1r11A
  • TheGGG
    Pššt příště se pomenuje hovň*r a pak to bude teprvé nechutný
  • TheGGG
    Souhlas já nic proti xboxu nemám, ale todle vyhraje sony
  • TheGGG
    No ano, na PC máte co chcete *15* *15* Torrent vždy po ruce to je samozřejmě výhoda pcčkářů *6* .
    Nevím jak můžete mít všechno když pouze na PC vydává jen bližžard a představa že bych od nich hrál nějakou hry je mi stejně příjemná jako představa že vlezu do kyble plnýho červů.
    No já du pařit konzolové exklusivity, vi si užíjde dyablo a counter stroke

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit