Přejít na výpis diskuzí
Trvalé připojení nového Xboxu prý bude v rukou vydavatelů
26.4.2013 | Adam Homola
99 příspěvků
-
No jáj prosím ukaž mi kde je psané že na Xboxu hrájí kvalitnější hráči to jsem ještě nikdy nečetl a ani neslyšel.Jináč myslete si co chcete ale i hráč na konzoli (gamepadu) se může rovnat hráči na Pc jen musíš mít skill.
-
No pokud se bude pirátit pirátit a zase pirátit víc než do ted tak bych začínal mít celkem obavy o hraní na Pc.Nové konzole bude težké hacknout a co pak budete hrát když vývojáři budou odmítat hry dělat na Pc ?
-
Na konzolích si Autoaim můžeš kdykoliv vypnout záleží na tobě zda si ho necháš nebo ne :D
-
Blizzard si ten poprask zaslouží, kokoutci totiž tvrdili, že online only je lepší.
-
Audisti a Škodofkáři se hádat nemůžou, protože Škodofka je VW a Audi je předraženy VW. *3*
-
vcera sa trvale pripojenie ukazalo v plnej krase. Diablo 3 EU servery nefungovali a na battle.nete bol poprask.
-
Ku*va už dost! Fakt je to trapný!!!! Pořád dokola PC vs konzole!!!! Ať si každej hraje na čem mu to vyhovuje, ne? Nechápu, že má dneska skoro každej potřebu něco komentovat a dělat tak ze sebe idiota. Je to stejný, jako kdyby se mezi sebou štěkali 2 skupiny motoristů- jedna, co jezdí v Audi a druhá, co jezdí ve škodovkách s tím rozdílem, že k tomu nikdy nedojde. Fakt konec tohle.
-
Vsechno nemame. Nemame treba autoaim, omezeny BF3 na 24 hracu, nemame rozliseni 1280x720, nemame klavesnici a mys ktera jde pouzit v jedne hre z desiti, nemame cpu z mikrovlnky a ramku z vysavace atd. *3*
-
Jen se dohadujte konzolisti o vašem nenaplněném přání. My na PC máme úplně všechno co chceme a jestli někomu vyhovuje bezhlavě máchat před monitorem rukama tak prosím, to je jediné co vás drží nad vodou.
-
Nevidim tu nikde nejakou vetsinu co by to tvrdila. To sis asi vytahl zprdele, ostatne jako vsechny tvoje wannabeargumenty. A nebo nechapes co znamena "kdyz to tam bude, radsi koupim". Takze 0/10.
-
A zase PS fandové jedou jako draci. Nic není oficiální, ale většina už teď ví že PS4 bude lepší. Jak já bych se smál, kdyby Sony už implementovalo ten systém reklam, co má patentovaný, do PS4:)
-
Ja zas ze nekteri lidi radi polezou do zadku, i kdyz za to musi platit. *5*
-
Jediný problém je ten, že de iure je bazar rovnako protiprávny ako w...z.
-
Nauč se česky, h()vado. A změň ten avatar, trotle - psal jsem ti to několikrát a nebyl jsem sám.
-
Z některých komentářů získávám stále sílící dojem, že kdyby MS pravil, že je voda mokrá, tak se najdou lidé, kteří budou psát rozhořčené posty ve stylu:
MS jsou lháři a zloději. Každý, kdo má aspoň trochu rozumu ví, že voda je suchá. Akorát tlustá americká děcka a hloupé MS ovce můžou souhlasit s tvrzením že voda je mokrá *2*
Jsme zvědav, jak se s tím jednotliví vydavatelé vypořádají. -
Příští verze bude mít hw vlastrnost že každá hra sdi oskenuje přes kinekt hráče a když na jedné konzoli/hře si bude chtít zahrát brácha nebo kamarád bude mít smolíka pokud si nakoupí svoji kopii hry ale nebojte MS to u všech her vyžadovat nebude to bude naq vývo jářích.... *1* aneb postupné vaření žáby
-
Proč? Takhle to snad bylo i doteď, ne?
-
"Konkrétně si bude prý moct vybrat každý vydavatel, jestli bude chtít pro svoji hru zpřístupnit off-line hraní"
Tohle mě docela děsí... -
Nebo zarazi bazar na konzolich, nepujde to zpiratit a na pc se tim padem vykaslou, protoze tam to vetsina lidi jen stahne :D ze zacatku potrebuji prodat kazdy kus, protoze konzole nebudou tolik rozsirene,ale za rok, nebo dva se to muze zmenit...
-
pro gameri hrajou kazdopadne na PC tem se nejaky herni krabicky pro deti rovnat nemuzou ono taky hrat strilecku s locknutym 25FPS je k zbliti njn jenze co delat kdyz vic nezvladnou *1*