Přejít na výpis diskuzí
Trvalé připojení nového Xboxu prý bude v rukou vydavatelů
26.4.2013 | Adam Homola
99 příspěvků
-
CO by z toho bylo? PC bude stale kral zadna zmena spis si PC jeste upevni pozice
-
Vzhelem k tomu ze si vyvojari vydupali jak pro xbox tak pro ps X86 PC architekturu tak velmi pravdepodobne bude vetsina her na PC krom draze zaplacenych exklusivit a tech bude zanedbatelne v mori her
-
Už jen to že tam ta vlastnost HW je ho činí naprosto nezajímavým ke koupi to jestli to pak použije jeden vydavatel nebo všichni je irelevantní!!!
-
k jeho koupi tě přesvědčí hry, který budou pouze na nový konzole. Anebo si koupíš PSko, tj jasná.
-
To asi ano, ale to funguje i s move, treba sport champions je taky dobra rodinna zalezitost, ale zaroven je to i dobra vyzva pro singl. Ale jestli ti jde jen o party, tak ani s xboxem neudelas chybu.
-
Ale to ocividne staci na pro next gen... :D
-
vy jste pane uplně mimo MS ještě neoznamil jedinou věc okolo nového xboxu a vy už víte že nemá žadnou vlastnost ktera by vás přesvědčila ???? ORLY ??!?? *7*
-
ty si to co za vola? novy xbox este ani nie je predstaveny a taka ps4 nepriniesla absolutne nic nove okrem share tlacitka
-
Kdyby jsi alespon trochu sledoval deni kolem her... Tv takovem us, kdo opravdu hraje hodne mp, sahnou po xboxu, protoze je znamo p, zena xboxu hraje 1. Vice lidi MP a za druhe tam jsou kvalitnejsi hraci....
Nekde si najdi na netu jak porovnavaji hrac KD ratia ze stejnych her na ruznych platformach... Na psku ma treba ten samy clovek kd 2.0, na xboxu treba 1.5... A za dalsi hry jako halo a gears of war jsou jedny z nejlepsich mp her, ps3 nema nic co by se tomu rovnalo... -
Na takový věci je milionkrát lepší Wii a levnější
-
Pro mě zrovna je Kinect hlavní věc, proč upřednostňuju Xbox před PlayStation - patry hraní her jako Kinect Sports nebo Star Wars Kinect bavilo celou rodinu (v rozpětí 15-60 let - ještě jsem nezažil, aby se mnou hráli rodiče).
-
To si určitě užiješ nové Gears of War, nyní s podporou Kinectu. To bude hardcore *1*
-
Nový Xbox zatím nemá žádnou vlastnost, která by mě aspoň trochu přesvědčila k jeho koupi, naopak díky většímu zaměření na Kinect se k tomu nebudu přibližovat ani u obchodního regálu. Takhle si pos*at PR a potom nenabídnout nic zajímavého, to musí být nějaký speciální antitalent.
-
Dobrej krok s tím připojením, kdyžtak poletěj molotovy na vydavatele :D
A ty časově omezený achievementy zní taky super. (Něco podobnýho pamatuju z TF 2, kdy vám to hodilo ach, za to, že jste hráli hodně pozdě v noci :D ) -
Spíš by mě zajímal multiplayer, jestli bude jako na xboxu 360 tak nemá cenu kupovat.
-
Hardcore hráč na xboxu? *15*
-
:/ Hmmm tak mne veškeré achievementy nechávají chladným . žebříčky bych pochopil , ale odznáčky .... nejsem skautím abych měl všechno na 100%
-
Mé příští PC bude Xbox ..... *1* Rofl , kecám . Zatím mne láká víc PS4 ;)
-
Co z toho nakonec bude .... začínám se bát :(
-
přesně tak... PS ať si kupují děcka, alespoň nás, hardcore hráče, neotravují na Xboxu :D