Přejít na výpis diskuzí
Trvalé připojení nového Xboxu prý bude v rukou vydavatelů
26.4.2013 | Adam Homola
99 příspěvků
-
Jen se dohadujte konzolisti o vašem nenaplněném přání. My na PC máme úplně všechno co chceme a jestli někomu vyhovuje bezhlavě máchat před monitorem rukama tak prosím, to je jediné co vás drží nad vodou.
-
-
No ano, na PC máte co chcete *15* *15* Torrent vždy po ruce to je samozřejmě výhoda pcčkářů *6* .
Nevím jak můžete mít všechno když pouze na PC vydává jen bližžard a představa že bych od nich hrál nějakou hry je mi stejně příjemná jako představa že vlezu do kyble plnýho červů.
No já du pařit konzolové exklusivity, vi si užíjde dyablo a counter stroke -
-
P.S.
pokud myslíš že jedine exklusivity na pc je diablo a counter strike tak jseš važne mimo a mas mizerny prehled. A proč ten hate na blizzard? Nedokažeš vyhrát ani jednu hru v starcraftu nebo jsi se nedostal ani pres skeleton kinga v diablu bete? -
-
Proč hate na bližžard? no řekněme že mám vkus a nepovažuji ty jejich barevné patlaniny s nudným příběhem kde je 50% obšlehnutých z jiných fantasy nebo sci-fi za známku kvality. ono těžko jde mít rád hry kde postavy mají hlavy jako meloun a barevné jsou jak teletubís, nemluvě o tom že se to vždy odehrává v nějakem ultimátně trapném příběhu bez špetky originality.
-
-
ja puvodne myslel že jseš jen trol, ale ty tyhle svoje žvasty myslíš važne co je ubohy a smutný :(
-
-
Ku*va už dost! Fakt je to trapný!!!! Pořád dokola PC vs konzole!!!! Ať si každej hraje na čem mu to vyhovuje, ne? Nechápu, že má dneska skoro každej potřebu něco komentovat a dělat tak ze sebe idiota. Je to stejný, jako kdyby se mezi sebou štěkali 2 skupiny motoristů- jedna, co jezdí v Audi a druhá, co jezdí ve škodovkách s tím rozdílem, že k tomu nikdy nedojde. Fakt konec tohle.
-
-
Audisti a Škodofkáři se hádat nemůžou, protože Škodofka je VW a Audi je předraženy VW. *3*
-
-
Audi je předražený VW? No a ještě něco humorného?
-
-
Fakta znam, ale projed se ve zminenych autech;) To je naprosto o necem jinem.
-
-
Jo je, je to asi 2x dražší. Jinak jsi docela kkt, že píšeš že nechápeš ale pak děláš jak to znáš, za to ti někdo platí?
-
-
To není humorné, to je spíš smutné.
-
nejdriv si udelej ridičak a zjisti si fakta
-
-
Jo a pozdravuj honibrky naklikávače, za pravdu je třeba se bít. *3*
-
No, protože sis nezjistil fakta. Tak jak Polo je Fabie, tak Audi A3 není nic jinýho než Oktávka nebo Golf a když kouknu do ceníku, tak docela předražená Oktávka (i když ona O3 je sama cenou trocha mimo). Netuším proč vytahuješ zrovna Lambo, to je supersport stejně jako R8 a staví se z něčeho úplně jinýho, ale i tak, páčky na blinkry a stěrače byly v první R8 (myslím, nebo to bylo jiný superdrahý auto) stejný jak ve Fábce atd.
A Q7 stejně jak Porsche Cayenne (omg! snad nechceš říct ze Porsche je VW) je VW Touareg a to nový SUV od Lambo (jestli teda bude) nebude nic jinýho.
První Superb byl 5.5tkovej Passat.
První Audi TT byl čtverkovej Golf, proto to byl takovej krám (za mega) a teď to má cenu jeté Fábky. Druhý TT je petkovej Golf tzn dvojková Okta, to musí být sportovní kára. *3*
Ty A6, A8 atd. má Audi na vlastním podvozku, ale co myslíš, z jakých dílů bude? Myslíš že vyrábí jeden a ten samej díl dvakrát? Jednou v kvalitě pro VW a podruhý v kvalitě pro Audi? Je to koncern, a kvůli tomu vzniká názor "fuj koncern".
Ale to fanboj nikdy neuvidí a kupuje Audi a myslí si jak má lepší káru než Franta od vedle co má Passata nebo Golfa. Samože se nedá házet všechno na jednu hromadu a tvrdit, že A8 je vlastně Fábka, ale díly odpovídaj.
A druhá vtipná věc je cena servisu. Proč serviska u Audi stojí víc? Asi je tam na výměnu oleje potřeba nadmechanik.
*15* -
Řidičák mám, ale nechápu, jakou to má souvislost. Audi sice patří do koncernu VW, ale její auto střední třídy se nedají srovnávat s VW auty. Nebo budeš tvrdit i třeba to, že Lamborgini je defacto předražený VW (dceřiná společnost od Audi)
-
-
-
-
-
Vsechno nemame. Nemame treba autoaim, omezeny BF3 na 24 hracu, nemame rozliseni 1280x720, nemame klavesnici a mys ktera jde pouzit v jedne hre z desiti, nemame cpu z mikrovlnky a ramku z vysavace atd. *3*
-
-
Na konzolích si Autoaim můžeš kdykoliv vypnout záleží na tobě zda si ho necháš nebo ne :D
-
-
Hehe...a jde autoaim vypnout přes server? Já jenom že si hrát na drsoně s vypnutým autoaimem na serveru kde hraje 95% lidí s autoaimem zapnutým (protože je to tak defaultně a těch 95% ani pořádně neví co to dělá) by bylo poněkud frustrující a nevěřím, že to člověk dlouho vydrží.
-
-
-
-
Pokud nový Xbox opravdu nebude vyžadovat neustálé připojení, tak asi ještě jednou přehodnotím koupi PS4.
-
-
právě MS spadnula hora ze srdce :D
-
-
Jasná volba, celou dobu jsem na straně "mojí" X značky a ani na chvíli sem nekoumal koupi PS!!!
-
-
Tak samo :D me to navic nedovoli moje vira :D
-
-
jasný ..... a mrkvosoft si díky vydavatelům bude mnout ruce. Děkujeme vydavatelům za to, že nám vzrostl prodej Ročního předplatné Gold účtů .... tyvole ještě že to maj na koho hodit
-
-
až na to že online mužeš být ikdyž nemáš gold.... sice nemužeš hrát ale připojen jsi a o to tady nejspíš pujde
-
-
No těch pár piv už dělá divy :D njn když já vždy jak vidím spojení Xboxu a netu hned mě napadne ten jejich debilní Gold pod kterým Mrkvosoft na dětech vydělává. Díky to mi nedošlo.
-
-