Přejít na výpis diskuzí
Turn 10 upraví ekonomiku Forzy 5, rozdá i omluvné dárky
28.11.2013 | Ladislav Loukota
81 příspěvků
-
Meli nechat system odmen z Forzy 4. Kdy clovek dostal kupon a mohl si vybrat 1 z nekolika nabizenych aut . A to kazdej postupnej lvl v kariere. Jestli si pamatuju tak to bylo celkem 50 aut (50lvl). potom uz byla jen financni odmena.
-
Jinak na nejlepší auto ve hře bez mikrotransakcí, někdo už spočítal, že tam bude muset tvrdnou více jak 250 hodin. Na jedno auto....Celková cena všech aut+hry+DLC má atakovat 500 euro, což bude 2. nejdražší hra v historii. Podle "neveřejné" zprávy, kteou samozřejmně někdo vesele vynesl mělo být 300 aut, 25 tratí, dynamické střídání počasí, nová generace enginu a mnohé další. Jedním z důvodů absence je i nižší výkon Xbox verze než se očekávalo...1. nejdražší je Train Simulator 2013/2014, kdy cena všech DLC, tratí a vlaků vyjde na něco okolo 600 euro. 3. hra je The Sims 3, kdy cena všech DLC a hry vyšla na cca 350 euro.
-
-
jenom pro upřesnění, Train Simulator si polepšil: plná cena všech DLC už přesáhne 2500 euro. A to se nebavíme o výtvorech třetích skupin.
-
-
Tak je pravda, že já jsem to počítal cca půl roku zpátky ten Train Simulator, 2013 jsem totiž pořizoval otci, má rád vlaky, ale DLC mu nehodlám kupovat *1*
-
-
Tak par DLC bys mohl ne, byt hodny synek. *3* Train simulator je krasny priklad zdymanicka.
A k tomu memu psanemu projevu, bud necti vsechno a nebo si moc nestezuj ne kazdy muze byt tak dokonaly a neprekonatelny jako ty. *4*
-
-
-
konzole dotovana mikrotransakcema, ale divi se tomu nekdo? ja ne *6*
-
-
Divi pac je to zpusobene nicim jinym nez lenosti lidi, "Proc bych se vubec obtezoval hrat hry ze ?, zaplatim si par kolacu a mam vse na co si vzpomenu a uz to ani nemusim hrat...".
-
-
Co to zase meleš? Je to způsobeno pouze tím, že jsou tvůrci her idioti a herní principy nastaví tak, aby Tě to nakonec donutilo platit navíc....
-
-
A chytry clovek nikdy jim platit nebo nedejboze vic nebude ze. *4*
-
-
Mé oči krvácí při čtení tvých výtvorů .....Proboha, občas to po sobě přečti, možná to pomůže.
-
-
A největší sranda je, že konzolisti si myslí, jak je hraní na Xboxu laciné oproti PC *1*
-
-
-
-