Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslíš Gamebryo engine.
  • Flashi? Jsi pičus, vždycky jsi pičusem byl a vždy jím zůstaneš. Ptáš se mě proč? Jsi jako všudypřítomná osina v prdeli, která ve všech fórech musí zaujmout rádobycool postoj arogantního chuje nad věcí. Je to urážlivé, ani trochu zábavné a především, naprosto únavné.
  • Inquisitor
    A v čem jsou překonaný? Je zvláštní, že jsou graficky jednodušší a přece člověka pohltí víc. Sám se tomu někdy divim, ale je to tak.
  • Inquisitor
    Naštěstí je tady internet. Perfektní návody i mapy. Ale ty úkoly by se mohli aktualizovat, bylo by to přehlednější po delší přestávce.
  • Myslím, že je úplně u **** co kdo hraje, důležité je aby se u toho bavil. A spousty dnešních her, které sice vypadají graficky našláple, ale je to odpad, se třeba s tímto nedají srovnat. Viz. EA, která totálně zničila všechny značky.
  • Akorat mam rozehranej Tatctics, sice to neni Fallout2, ale i tady je dobra atmosfera. Pomaha tomu taky ten soundtrack (a samozrejme graficke prostredi). Za chvili budu v bunkru Gamma a lup, 30 hodin za mnou :)
  • A to ti rekl kdo? Tvoje babi?
  • Lukyz
    Jak je možný, že fanouškovská modifikace běžící na enginu 18 let staré hry má 100x lepší atmosféru než AAA post-appo tycoon s mega budgetem a slavným Howardem v čele ?!? *8*
  • jezis tady se zase slezla banda takzvanych hracu stare skoly co pres ten nanos letiteho prachu na brylich nevidi na krok pred sebe. honem pryc nebo chytnu jeste nejakou plisen:)

PS: hry tohohle typu jsou uz davno pryc a prekonane, jo taky sem je hral, kdysi, pred 20ti lety, ale to neznamena ze budu tvrdit ze to je spasa nynejsiho hrani. neni, naopak .
  • Ono by to bylo v pohodě, kdyby člověk hrál každej den. Ale když to zapnu jednou za tejden, protože neni čas, zapomenu, v jaký jsem fázi questů a jak na sebe navazujou mapy. Zkrátka si myslim, že by mapa a aktualizující se deník hře jedině prospěly. I tak by to bylo furt těžký jako prase.
  • A to nam oznamujes nebo si to jen myslis. Protoze pokud jen myslis tak v poradku, ale jestli oznamujes tak se jdi vy*rat.
  • Inquisitor
    Jo máš pravdu, ale mně to moc nevadí, já si to většinou pamatuju. Hodně lidí na to sice nadává, ale v celku je to malá chybka která mi nijak zážitek ze hry nekazí.
  • Jsem dneskad dopoledne to Ressurection stáhnul, jako že to prubnu a jen mrknu jak to vypadá.. o 10 hodin pozdějš si řikám, že bych si asi měl dát něco k jídlu *1*
  • Jenže ono nedává moc smysl, že tam neni. Kdybys prozkoumával neznámý tunely, budeš si cestu zaznamenávat dost svědomitě. A všichni ostatní obyvatelé toho komplexu taky. Čili to neni správně HC, ale kravina. Navíc je spousta lokací vzájemně zaměnitelná a postrádá jakejkoliv orientační bod (což je na druhou stranu celkem realistický).
  • Inquisitor
    Já bych tam mapu nedával, takhle je to správně hardcore :D. Jenom někdy něco hledat je za trest :)
  • bobanku ty to mas v hlave asi hodne pomejchane *2*
  • Než vyšel Apex, tak AI zvlášt s mody byla naprosto bezkonkurenční s ohledem na vše, co je dneska na trhu. Apex všechno pokadil.
  • ja uz si to nepamatuju, ale myslim, ze jsem zadne spesl lokace nehledal...zkousel jsi mu ,,zkryplit,, nohy treba ?
  • Proč krmit trolla. Nechte ho umřít.
  • Jj, UnderRail je super. Akorát, už zvýšili level cap nad 25?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit