Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslíš Oblivion engine. Fujtajbl
  • Proc kopat do mrtvoly. Nechte fallout spat. Kdyby alespon pouzili fallout 3 engine
  • Fallout 1.5: Resurrection je si myslím z hlediska designu hry skvost. Nedokážu si představit, co víc by se dalo ze světa Fallout 1-2 vymáčknout, tak aby to dávalo smysl a zároveň, když nejste studio, tak aby to šlo nějak vytvořit.

Je to přesný opak blbých designových rozhodnutí ... z české kotliny např. datadisk Arma 3: Apex. Kdy si nějakej jouda od Bohemky řekl, že neprostupná džungle bude vypadat supr a už nedořešil, že hráči budou asi celkem nasráti, když je bude nepřátelské AI zabíjet na jednu ránu, zkrz neprostupná křoviska a zeleň..... *7*
  • fallanga
    Jo jo, 1.5 je hodně epik. Příběh sice nic moc, ale hratelnost je o dost drsnější než v původních Falloutech. Teda, alespoň ty začátky, potom, stejně jako ve všech Falloutech, je to hračka. Ale začátky jsou drsné.
  • Pro milovníky těchto her bych rád připomenul hru Underrail. Po vydání sice byla trochu divně "vybalancovaná" ale dnes to je již supr a starají se o to skvěle.

Jen tam není mapa, tak chce dobrou paměť nebo si dělat poznámky :)
  • Dokonce i obecne negativni lide na rpgcodexu tomu davaji relativne pozitivni ohlasy. Zajimave!
  • Má moc HP a hned uteče. Zabít jde prý dvěma způsoby a dané lokace jsem ještě nenašel.
  • zab ho
  • Asi jediný Fallout který sem dohrál i za hloupou postavu. Hlavně teda kvůli tomu bombovýmu mazlíkovi. Počkat si se vyplatilo.
  • Fallout 2 mám teď rozehraný, naprosto luxusní záležitost. Inteligentní a vtipná.

Bohužel se ke mně připal pes, který přináší extrémní smůlu a já nevím, jak se ho pořádně zbavit. Sice jsem díky němu vyhrál pár boxerských turnajů, ale raději bych návrat do normálu.
  • dosahuje 70 % kvalit falloutu, ale je dost krátký(pochopitelné)
  • Fallout 1.5: Resurrection strčí v pohodě do kapsy většinu současných RPG od rádoby renomovaných studií.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit