Přejít na výpis diskuzí
Tvůrce Falloutu, Tim Cain, míří za starými kolegy do Obsidianu
13.10.2011 | Petr Poláček
49 příspěvků
-
engine od ID, no nevim.. Rage sice nevypadá špatně a hodil by se do dalšího falloutu, ale co mody? počkal bych na to, jak dopadne Creation Engine se Skyrimem, pak bych se teprv rozhodoval co šoupnout do dalšího Fallouta :)
-
Bethesda se vyjádřila při oznámení vývoje Fallout: New Vegas. Tehdy řekli, že FNV není další pokračování a že další pokračování (tj. Fallout 4) bude dělat Bethesda.
-
taky už tady někdo někdy v diskuzi rozebírali téma, jak by asi vypadalo zpracovat F1 nebo F2, tak jak zpracovan F3 a FNV... proste ve 3D proststredi z pohledu 1 person ... mohlo by to být zajímavý...
ale stejně si mylsím že by to nebylo tak perfektní jako starý dobrý Fallouty.... hlavně to prostředí a atmosféra která byla tak dokonale zpracovaná ve F1 a F2, tak to by podle mě už nedali.... mělo to svoje kouzlo...
Mě osobně se víc líbil F2... ten jsem pařil a dopařil mnoihem vícekrát než F1....
dokonce nevím proč, se mi už asi poslední 2 týdny v hlavě honí myšlenka, že bych si ho chtěl zapařit zas.... :-) -
s tím souhlasím... *4*
-
Se divim, že místní supi nezminili, že se Tim nedavno oženil...s chlapem...
-
Rovnou ať je koupi... No fakt :-D Mne by to nevadilo... Engine od ID(doladěný) příběh od Obsidianu a byla by to Fallout nad Fallouty*1*
Já jsem Bethesdě v zásadě nikdy moc nevyčítal... -
No to říká hodně lidí od vydání FNV, jenže Bethesda není s to se nějak definitivně vyjádřit.
-
Co by se mělo stát? Tak to vím naprosto přesně... ať Bethesda zadá Obsidianu práci na novém Falloutu a hlavně ať se jim do toho nesere... *3*
-
Radeji skvela hra s nejakymi bugy (VTM:Bloodlines), nez nejaka sragora ala Fallout 3 (po par hodinach jsem to znechucene vypnul).
Jinak dalsi bod pro Obsidian, snad dostanou na starost dalsi Fallout, misto neumetelu z Bethesdy (ti at se drzi svych Elders Scrollu). -
Ólala, nevěřil jsem, že se ještě někde objeví nějaká zmínka o Troice. To mně tehdy hodně mrzelo, když ohlásili konec, navíc po vydání Vampires: Bloodlines, což bylo ve své době bekonkurenčně nejlepší rpg. Co ve své době, i dneska patří mezi špičku. A navíc Arcanum (slintá): pro mně osobně pokořitel Falloutů a jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál. Tak snad to spojení s Obsidianem klapne ke spokojenosti všech. A kdybyste nevěděli na čem začít pracovat, co takhle Arcanum 2 ?
-
Jedna věc jsou mody, druhá věc přece je, když programátoři můžou engine upravit pro své potřeby, daleko za možnostmi módů.
-
Ked mi dobre zaplatia ja sa hlasim ;)
-
stejne PC hracum zase ukazou jen prostrednicek
-
Mohli by udelat remake fallout a fallout 2 a hlavne aby to bylo nelinearni. Od dob f a f2 uz me nic tak nebavi. Fallout 3 se dal, ale 1person me nebavi...Kdyby f 3 byla jako tahovka jako f2 s prumernou grafikou bylo by to delo.
-
Tak teď už Obsidian potřebuje jenom nějakého schopného programátora, který se postará o to, že jejich hry nebudou bug-fest *3* a je zaděláno na něco hodně zajímavého.
Já bych byl nejraději za fungl novou značku - nějaké cyber punk skupinové RPG s aktivní pauzou a izometrickým pohledem. -
Palec nahoru jedině !
Tak a ted se mužou konečně soustředit na dokončení Van Buren :)))) *7* -
Nemluvím vůbec o grafice, ta mi stačila taky, ale ten engine sám o sobě je zoufale nedostačující... Tak trošku vím, o čem mluvím, dělal jsem módy do Oblivionu a do FNV koneckonců taky.
-
Přesně tak....o grafiku ani tak nejde...
-
Mohli by celou značku Fallout přenechat Obsidianu a nadále být jen producenty, v New Vegas Obsidian ukázal, že mu to s ním jde mnohem lépe než Bethesdě. Bethesďákům jsem vděčný za to, že značku Fallout probrali k životu, ale Bethesda to je The Elder Scrolls, ať práci na Falloutu přenechají jiným.
-
No upřímně, mě stačilo i to Gembryo. Nejde mi tak o grafiku jako o zpracování....atmosféru. To FNV a do určité míry i F3 splnili.