Přejít na výpis diskuzí
Tvůrce Secret Worldu: „Měli jsme být komerční, hra je moc jiná“
9.10.2012 | Aleš Smutný
103 příspěvků
-
Kdyby ta hra měla trpaslíky, elfy, Meč jiskřivého soumraku atd. tak se prodává stejně tak blbě nebo ještě hůř. Přijít s novou značkou na pole MMO a to ve formě měsíčního předplatnýho v době, kdy je kolem spousta F2P a Freemium MMOček byla prostě chyba.
-
To je špatne když vyvojar dela reflexi ale ty duvody odhadne uplne zle. Duvodem proč neni TSW komerční uspech bych videl v necem uplne jinem. Určite ne v tom že hra je prilis inovativni. Spíš v tom že je celkove nedodelana, zabugovana a taky nejspíš v tom že musí porazet silnou konkurenci. Taky jsem nezaregistroval nejaky masivní hype a čekat že jen tak se nezname hry proda milion kusu je hodne naivni.
Chlapek asi nema moc prehled a to je asi duvod proč ho vyhodili. -
„Měli jsme být komerční, hra je moc jiná“ ? jedna taková vyšla nedávno a je úspěšná právě jen proto, ale je to dobře ? Podle mě teda vůbec ...
-
-
„Měli jsme být komerční, hra je moc jiná“
Aneb propusteny,ubreceny vyvojar opet vidi chybu u hracu namisto u sebe. -
-
Nezda se mi ze by psal cokoliv o hracich, pise o sobe. Ale nema snad pravdu? Staci se kouknout na sh_t jmenem Resident Evil 6, prodava se jak teple rohliky a pritom je to zatim podle vseho nejhorsi dil serie. CoD hry to same...
-
-
No myslim, ze vsichni vime, co je mysleno tim "meli jsme byt komercni"
-
-
-
-
No tak hlavně že si to zase zdůvodnili jako u Dreamfallu. Hra mě chytla jako žádné jiné MMO, ale je to prostě singleplayerová adventura s pravidelnými DLC kterou nehrajete sami. Představa že za tohle jim lidi budou platit 300 měsíčně ... to jsou mimo.
Být to f2p tak to dál hraju a DLC si s radostí kupuju, vrátím se tam jednou za pár měsíců a zahraju, třeba dnes bych si fakt zahrál, ale nebudu kvůli tomu kupovat měsíční přístup, s tím ať se dou zahrabat ... no a svádět to na to že tam nejsou levely ... nenašel jsem jediného člověka kterému by to vadilo. A kdyby ta hra neměla adventurní questy tak nevidím jediný důvod proč ji hrát ... ale takhle si radši jednou za čas koupím novou adventuru než tady si adventuru pronajímat na měsíc. -
-
Taky si myslím, že jejich problém je spíš obchodní model. Chtít po lidech platit pravidelný poplatek za hru, u které neví, jestli jí vůbec budou hrát je nesmysl. Lepší je z nich vytáhnout peníze na začátku (jednorázová koupě vs dlouhodobý závazek) a snažit se je pravidelně do hry přitáhnout zpátky novým obsahem. Kdo říká, že se MMO musí hrát každý den/měsíc/rok v roce?
Pokud je hra úspěšná, je paušální platba určitě výnosnější, ale ten blok zákazníků zavázat se k dalšímu placení bych rozhodně nepodceňoval. -
-
presne tak nedali tam žadny pve progres, doted neni zadny raid a dungy se daji udelat i s prumernym gearem, tak nevim co by melo hrace prinutit k pravidelnym poplatkum.
-
-
Tímto si přesně popsal i konkurenční GW2, tam je ale jiný obchodní model. Uvidíme, jak dlouho to vydrží tam.
-
-
-
-
Jéé to vypadá božsky. Škoda, že to na svým počítači nerozjedu.. aach, tak já se jdu vrátit ke svmu mariu :D http://www.poggo.cz/h/super-mario-flash
-
No jo RPG a ani fanoušci žanru ho nepodpoří pche. Call of Duty bude jednou jediná vydělečná značka a to je dobře. Call of Duty navždy.
-
-
Trolls are typically anti-social and often depressed or less often just ADHD. Think of them as the kid who acts up in class, making disruptive jokes, or other people who do bad things to get attention. They typically have problems at home or just in their general social life. The depressed or ADHD ones are often doing it to try to "feel" something. Since normal life isn't causing them to feel normal emotions they try doing things outside of the norm. '
-
-
adhd
http://cs.wikipedia.org/wiki/ADHD
-
-
Trollove se namji krmit, ale neda mi to. Kombinace Call of Duty a dobre v jedny vete je podle me cistej nerozum *1*.
-