Přejít na výpis diskuzí
Tvůrce Secret Worldu: „Měli jsme být komerční, hra je moc jiná“
9.10.2012 | Aleš Smutný
103 příspěvků
-
nadruhou stranu dodnes podporuje Anarchy online doporucuji zkusit :) drive tam byla ohromna ceska komunita
-
to tve slavne Lotro roniku umiralo stejne jako kazde jine MMO hned par mesicu od vydani a kdyby nepreslo na slavny model F2P tak uz dnes neexistuje.
Fakt je ze krome jineho sveta se od jinych mmo nelisi.
TSW neni fantasy a nemelo z ceho tezit jako vyhypovane lotro Tolkienovym svetem. -
No vztekat se vy dva 'odbornici' muzete jak chcete, ale otazka je , co budete hrat za mesic? TSW ? *1*
-
Takovy nesmysl si kazdy den clovek neprecte.Aby jsi levloval rok postavu v lotro tak by si to musel hrat snad tak pul hodiny denne maximalne.
Mimo to uvadet Lotro ktere ma zasebou snad uz 3 datadisky muze jen pako :) -
kde jsem psal že chci to co wow?
-
adhd
http://cs.wikipedia.org/wiki/ADHD -
Trolls are typically anti-social and often depressed or less often just ADHD. Think of them as the kid who acts up in class, making disruptive jokes, or other people who do bad things to get attention. They typically have problems at home or just in their general social life. The depressed or ADHD ones are often doing it to try to "feel" something. Since normal life isn't causing them to feel normal emotions they try doing things outside of the norm. '
-
tak pozdravuj...
Jinak alternativa k WOW je RIFT....
Kdo čekal, že mu nabídnou dvě nové hry(navíc dost odlišné než wow) to samé co WOW je Hlupák(omlouvám se ale je to tak) -
Jak to s tim "3 frakce pvp" slibovali hory doly a na tohle jsem se nejvíc těšil u té hry....bohužel zatím to nevypadá na nic extra :-/ ale této hře moc fandím
-
Rok levelit???? to jako bude hraát tu hru 10 minut denně??? mluv alespoň trochu vážně fanboy :-p
-
Ako to uz niekto napisal, problem je nedostatocny content. SWTOR, GW2 a ine mmo, po 2 -3 mesiacoch uz hraci maju vsetko prejdene, max gear a nemaju co robit. Ked som v 2005 zacinal s wow, v juni som zacal hrat, o pol roka som mal nafarmeny dungeon gear a prvy raid som zacal v decembri, asi 4 mesiace trvalo kym sme ako totalni nooby dali Molten Core. A to som hral dost casto, asi 4 hod denne. A Molten Core bol iba zaciatok cesty.
-
On nie je nejaky vyhodzeny vyvojar. On bol Lead designer, cize on mal pod palcom ako ta hra vyzera. To je je vyhodeny je jedno, kedze vsetkych vyhodili.
-
Naklady na vyvoj sa im vratili, akurat nie su spokojni so ziskom. Podla zaujmu bety ocakavali milion subs a ono nic, iba 200k. Teraz maju trzby mesacne asi 2.5 mil zo subscription, ocakavali a chceli asi 10 + mil.
-
Čoveče pozor na to lingo, málem jsi zněl poučeně.
-
FUNCOM a dále spousta lidí asi do teď nepochopili že PC hraní není pro širokou veřejnost. PC v raných dobách nebylo komerční a není ani teď. Že existují hry jako CODko apod. co jsou mainstream nic neznamená. Znamená to jen že se PC Gaming rozdělil na dva typy hráčů. Na old school hráče nebo-li Technoidy a na casual hráče nebo-li lame lajky. Problémem je že ta druhá skupina je početnější a táhne trh
-
50e to stoji mozna tak na steamu, ale jinak se to da sehnat za polovinu bez problemu.V tomhle problem neni.
Spis je to v tom ze hraci jsoui tak zblbli ze cokoliv co neni fantasy se jim uz nelibi ale zaroven volaji po zmene. -
přesně můj případ. dlouho jsem se bránil, přestával, končil. ale i když mě ta hra nebaví, drží mě u ní ta komunita, co jsme za roky vytvořili
-
Nekdo tu zminil, ze hre chybel trial, souhlasim, a to hodne, navic vyplaznout padesat ecek za hru ktera je dost jina je odvaznost, navic mesicni poplatky? Hra jako takova me lakala, jenze tyhle veci me presvedcili v cekani na slevu ci na prechod na f2p model, na kterej jsem driv nadaval, ale ted vidim ze je dost prinosnej pro obe strany, jak zakaznika, tak studio.. no, myslim si ze takovyhle hodne jiny hre by presne tohle sedlo vic nez vyplaznout rovnou plnou palbu a pak doufat, ze mi to bude bavit...
-
Co to znamena, ze jsou v kladnych cislech? Znamena to uz i ze jsou naklady pokryty a hra uz vsechny uzivi? Nebo investor- kdo to je ? - neni spokojen s výší zisku? Nebo je to tak, ze se naklady uz ted vraci, ale tak pomalu, ze nez budou na svem, uplyne dlouha doba a je riziko, ze se tak vubec nestane?
-
Moj nazor na tieto nove MMO je ten, ze pri releasa by mala byt moznost Trial verzie na par dni. Takyto trial mi napr chybal pri SWTOR, ktory pri prvom pohlade vyzeral naozaj super .. no bohuzial kupovat si hru a hrat ju len par hodin o tom MMO nie je a to je podla mna chyba. Aj preto som si ju nekupil.. Zase politika o tom ze daju trial neskor je tiez marna pretoze to vacsinov daju vtedy ked hra upada v komunite.... Viem ze by im mohol na zaciatku ten trial uskodil lebo by to vela hracov odradilo. No mozno by im to prinieslo vacsi zisk ako takto... Myslim ze aj taky WoW keby nemal Trial verziu nemal by tolko predplatitelov.