Přejít na výpis diskuzí
Tvůrce Secret Worldu: „Měli jsme být komerční, hra je moc jiná“
9.10.2012 | Aleš Smutný
103 příspěvků
-
No tak hlavně že si to zase zdůvodnili jako u Dreamfallu. Hra mě chytla jako žádné jiné MMO, ale je to prostě singleplayerová adventura s pravidelnými DLC kterou nehrajete sami. Představa že za tohle jim lidi budou platit 300 měsíčně ... to jsou mimo.
Být to f2p tak to dál hraju a DLC si s radostí kupuju, vrátím se tam jednou za pár měsíců a zahraju, třeba dnes bych si fakt zahrál, ale nebudu kvůli tomu kupovat měsíční přístup, s tím ať se dou zahrabat ... no a svádět to na to že tam nejsou levely ... nenašel jsem jediného člověka kterému by to vadilo. A kdyby ta hra neměla adventurní questy tak nevidím jediný důvod proč ji hrát ... ale takhle si radši jednou za čas koupím novou adventuru než tady si adventuru pronajímat na měsíc. -
Jéé to vypadá božsky. Škoda, že to na svým počítači nerozjedu.. aach, tak já se jdu vrátit ke svmu mariu :D http://www.poggo.cz/h/super-mario-flash
-
No jo RPG a ani fanoušci žanru ho nepodpoří pche. Call of Duty bude jednou jediná vydělečná značka a to je dobře. Call of Duty navždy.