Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K tomu se dá říci jen jedno....shit
  • Mám rád hry všeho druhu. Pokud je vehře hodně animaček (Fahrenheit, Heavy rain, Max pain3.....) taky mi to nevadí pokud to ten příběh dokáže obohatit.
  • jojo....doba interaktivnich filmu uz tady jednou byla
  • skryte vysledne hodnoceni
  • To se zas budou hráči sledovat víc videí než skutečně hrát. *13*
  • Magister_Peditum
    Quantum Brak je tam schválně, nebo jen řádil tiskařský šotek? *1*
  • "První trailer na Quantum Brak najdete po rozkliku.." To už si Petr dovolil odhadnout kvality hry? *3*
  • montatatana
    Nerekl bych, ze se na nem dela. Remedy jen tvrdi, ze prijde, az nastane spravna doba, tzn. az dodelaj tudle exkluzivitu, ktera jim zaplati kancly :)
    Je to malinkaty studio a dve velky hry za raz urcite nedavaj.
  • Tri možnosti a ktorá bude vyberaná najviac, tá sa objaví v seriály.
  • moment moment já tomu asi nerozumim, ta hra bude ovlivňovat tu show nebo co to je....a jedná se o seriál teda asi....ale ta hra není jakože onlinovka, ale bude to nějaký singl....takže jak může singl, kterého bude třeba milion kopií a každý to bude hrát jinak, ovlivňovat seriál? teda za předpokladu, že ta hra se bude dát hrát vícero způsoby a ne pouze jedním....zatím mi to připadá jako blbost.....
    ale jestli se mýlím, klidně mě opravte
  • Grifus
    Bude, uz se na nem dela. Otazka je pouze kdy no... *7*
  • Grifus
    Remedy mam rad. Aneb dalsi akcni hra z pohledu treti osoby, s kvalitnim pribehem a prostredim, ke vsemu atmosfera doladena k dokonalosti diky vypiplanm detailum? Sem s tim... *5*
  • kubi-wan
    Šit! Zrovna jsem to sem chtěl napsat! *1*
  • sly_boots
    hra sa mi pozdavala, kym som si neprecital ze do toho chcu vlepit hercami hrane segmenty... herecke vykony z tej ukazky vyzeraju hrozne amatersky, neuveril som tomu ani sekundu. pripomina mi to hrane videa z Westwood hier ako Battle for Dune alebo C&C :D
  • Quantum Brak...I See What You Did There :D
  • Alan Wake mě absolutně nebavil. Pořád dokola chodím po lese s baterkou a svítím na dřevorubce. Ještě jsem to nedohrál a pochybuji že ho někdy dohruju. Prostředí je perfektní. kdyby se dalo chodit kam by hráč chtěl. Tak hle je to jen tunelovka a nikterak zvlášť zábavná.Taky jsem od Wake čekal něco jiného. Bohu žel.
  • vidím to tak, že za pár let bude revoluční hra taková, která půjde aspoň trochu hrát *1*
  • holec89
    a ja se tak tesil na alan wake 2 :(
  • Budoucnost her bych raději viděl v otevřeném a fungujícím světě s vlastním životem...něco co nastínil Gothic... že už bych byl na hry moc starej a degenerovanej?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit