Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fringe
  • moment moment já tomu asi nerozumim, ta hra bude ovlivňovat tu show nebo co to je....a jedná se o seriál teda asi....ale ta hra není jakože onlinovka, ale bude to nějaký singl....takže jak může singl, kterého bude třeba milion kopií a každý to bude hrát jinak, ovlivňovat seriál? teda za předpokladu, že ta hra se bude dát hrát vícero způsoby a ne pouze jedním....zatím mi to připadá jako blbost.....
    ale jestli se mýlím, klidně mě opravte
    • Tri možnosti a ktorá bude vyberaná najviac, tá sa objaví v seriály.
      • K tomu se dá říci jen jedno....shit
  • Tak po přečtení toho updatu nechci šťourat ani já, ale přijde mi to celé jako nápad, kterej tak akorát zní cool, ale herně to zážitek asi moc neposune.
  • Fuj hnusnej interaktivni film. Raci se budu drzet Ps3 ktery nabizi paradni open world hry jako Heavy Rain, Beyond, a MGS 4. Xshit suxx!
    • Fucky ironie.
  • Alan Wake mě absolutně nebavil. Pořád dokola chodím po lese s baterkou a svítím na dřevorubce. Ještě jsem to nedohrál a pochybuji že ho někdy dohruju. Prostředí je perfektní. kdyby se dalo chodit kam by hráč chtěl. Tak hle je to jen tunelovka a nikterak zvlášť zábavná.Taky jsem od Wake čekal něco jiného. Bohu žel.
    • Taky z neho nejsem odvarenej, ted jsem ho dohral jak byl v Levelu a i kdyz samotny pribeh by pomerne slusny, prostredi taky (zejmena hra svetla a stinu), atmosfera solidni, postavy a dabing to vsechno bylo urcite plusem hry ale samotna hratelnost mi prisla pomerne fadni a po case az stereotypni, 4 typy nepratel, vsechno vicemene podle stale stejnyho mustru az do konce, scriptu bylo prehnane a postup byl taky docela tuneloidni. Za me 7/10
    • spoock
      Alan Wake měl být něco, čím nakonec nebyl, navíc z toho udělali těžkou koridorovku, která vám dávala do hlavy jeden mindfuck zadruhým.
      Hráno na PC, vypadalo to hezky, ale neoslovilo mě to, navíc to bylo přehnaně fádní.
    • Jak vidno, tak za tento názor hoříš v pekle.

Ale moc se ti nedivím. Když si pročteš první zprávy o tom jako to měla být open world hra s dynamickým světem, tak výsledný produkt vskutku působí jako chudý příbuzný.

Měli prostě švihnout do lepší grafiky Mizzurna Falls a mohlo to být supr.
      • To neva. Pár lidem se hra líbila :) Pro Remedy plus a pro mě mínuska *3*
  • Tss, to už tady bylo. http://www.youtube.com/watch?v=R2D43nHcmXc
  • Alan Wake byl taky exkluzivní *5* Počkám si až to jednou vyjde na PC. U Microsoftu je to totiž o dost pravděpodobnější než u Sony *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit