Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odkaz na Soma Systems byl tweetnut na Playstation_EU Twitteru. A jelikož oficiální Playstation twitter by sotva dělal reklamu hře, která není na PS4, můžeme soudit že tato nová hra od Frictional bude minimálně multiplatformní i na konzole.

Tak co? Nějací místní PC hráči už zatínají pěstičky?
    • GlaDOS
      Měl bych? Nevadí mi, když bude jejich nová hra multiplatformní (exkluzivní skoro určitě nebude). Frictional Games mám rád a přeji jim co největší prodeje.
    • deridon
      jop, už zatínám, nastav prdelku
      • *1*
        Až vyrostu, tak chcu být drsnej jako ty.
  • Niekde som čítal, že to bude len na ps4 *9*
    • Pouze na PS4 bude nová hra od TheChineseRoom. To je jiný studio.
  • že by náznak system shocku ? ak by išli do scifi a skôr v stopách penumbry ako amnesie tak by som sa potešil.
  • Kozy
    -
  • Dostal som chuť nainštalovať Doom3 ...
    • .... az zije Offtopic *1*
      • Pri tom videu ty offtopic
  • V textu clanku je zminena hra Amnnesia: A Machine for Pigs. Tu ale nedelalo studio Frictional Games, ale The Chinese Room. Chtelo by to opravit.
    • ales.smutny
      Fujtajxl, myslím první, píšu druhou. Dík!
      • MickeyMutant
        Škoda, že jsi se prásknul. Ucho by tě bývalo ubránilo i když jsi to napsal blbě.
    • ucho
      v článku není napsáno, že ho to studio dělalo, ale že za tou hrou stálo, což je pravda...
      • Kdyz se nekde doctu, za nejaka firma za necim stala, tak me na 95% samorejme napadne to, ze to vyrobila. Frictional Games pouze dohlizeli a pak to vydali. Ze dohlizeli spatne a ze se to nepovedlo jako The Dark Descent, je uz vec jina. Navic v textu neni zminena hra Amnesia: The Dark Descent, kterou delali sami. To je to, oc mi jde *1*
        • ucho
          tak doufám, že takto budeš zasahovat i v diskuzích, kde lidé nadávají na hry "od" EA a podobně...
      • ales.smutny
        To jo, ale tentokát přiznávám chybu ve své šedé kůře :)
  • ucho
    no video nudný a pak posledních pár sekund na konci, kdy stejně člověk nic neví, co si o tom má myslet. jako virální video nic moc. ale ty další budou třeba lepší.
    • tonnymontana
      jo sice jsem fanda hororu a vseho okolo ale tohle videjko me neskutecne nudilo. at si rika kdo chce co chce tohle byla nekolikaminutova nuda
  • offtopic nevim kde se mam zeptat ten klič co je na steam v levelu to si muzu aktivovat kdy chci nebo to ma nejakou platnost ze dokdy musim
    • jdi na http://www.level.cz/hry/ zadej kód z levelu a mail, příjde ti aktivační kód na mail a ten zadáš do steamu a máš to tam i napsaný, jako myslím v časopise
      • sorry, takhle po ránu mi to moc nemyslí ale jo ten klíč je unikátní a teoreticky ho můžeš aktivovat kdykoliv, ale proč čekat, operace trvá pár chvil, stačí si to přidat nemusíš to instalovat hned

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit