Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud tomu dobre rozumim tak je ten stroj castecne v karantene takze to prostredi presne sedi prazdna mistnost s jednou veci uprostred
  • Myslim ze pointu tajemne atmosfery nema ani smysl vysvetlovat nekomu kdo je schopen polozit takovy dotaz
  • Ano ,přesně tak pro fanoušky. Ani to nemusí být sci-fi. Stačil by barák po šíleným vědci a jeho hračkách.
  • ucho
    když ví, co je ten stroj zač, tak co konkrétně od něj čekala a o co se snažila?
  • no zacala "vyvadet" lebo vie čo je ten stroj zač..ty nie..čize ta reakcia mohla byt uplne adekvatna
  • Pravda, stopáž by mohla být o nějakou tu minutu kratší, bylo by to jenom ku prospěchu. Ale jinak dobrý.
  • no, kdyby to video mělo o 4 minuty míň, nic by se nestalo

a měli by vyhodit člověka co vymýšlí jména, Imogen Reed? budou jí asistovat Mick Bowie a Paul Lennon? *1*
  • ten přístroj vypadá jak když neumíš smotat prodlužovačku
  • sorry, takhle po ránu mi to moc nemyslí ale jo ten klíč je unikátní a teoreticky ho můžeš aktivovat kdykoliv, ale proč čekat, operace trvá pár chvil, stačí si to přidat nemusíš to instalovat hned
  • jdi na http://www.level.cz/hry/ zadej kód z levelu a mail, příjde ti aktivační kód na mail a ten zadáš do steamu a máš to tam i napsaný, jako myslím v časopise
  • jo jo, třeba že je ten stroj inteligentní a jen si s ní chtěl pohrát (vystrašit ji) za to, že na něj šmatlá :D
  • Hanzik815
    Kdyby šlo o předvídání budoucnosti, myslím, že by to byl velice mdlí nápad. Ta odezva od té ženy z obrazovky mi připadala trochu podezřelá a mnohem více mám podezření na následující:

Obrazovka zkopírovala tu ženskou/vcucla její osobnost (říkejte si tomu jak chcete) a ona teď ta její kopie žije uvnitř toho cosi. Jak by to chtěli zapracovat do hry, to už si netroufám odhadnout.

... ale předvídání budoucnosti mi přijde prostě moc profláknuté.
  • Nezlobte se na mě, nápad je to super dokonce i rekvizity jsou super ale herecký výkon to totálně zabil, už tam chyběl jen Mr. Bean s Mister Lova Lova a bylo by to aspoň vtipný
  • ucho
    mně se na tom nelíbilo to, že mi ta "herečka" nepřišla dobrá. jak tam poprvé přijde, měl jsem dojem, že se nervózně pousmála, čímž mě na začátku vyhodila z děje a pak to byla nezáživná věc. a pak mám výhrady k tomu jakože dramatickému konci. zaprvé není tam pořádně nic vidět a zadruhé z toho mála, co tam vidět je, mi uniká, proč začala tak vyvádět. ta reakce mi přišla nerealistická, tedy opět něco, co mě vytrhlo z atmosféry.
    nemyslím si, že tohle může jako virální video vůbec fungovat, není na něm nic virálního. a celková realizace mi taky nepřišla nejlepší. jsem zvědav, s čím přijdou dál, ale zatím mi tohle video přišlo jako zbytečně vynaložené úsilí na propagaci hry...
  • Kozy
    Ne, vyleze z něj Samara.
  • podle mě to ani nemělo být myšleno jako dokumentární, ale fakt jako filmový... a nedostatek "akce" mě vážně netrápil, mělo to skvělou atmosféru, taky se těším na další díl...
  • Mě se to vcelku líbilo, i ta nuda a naprosté minimum napětí, je to takové příjemně reálné. Co mi ale vadilo tak, že scéna byla hodně předpřipravená. Tedy, že ani zdaleka nepřipomínala nějaké skutečné pracovní prostředí.
  • GlaDOS
    Měl bych? Nevadí mi, když bude jejich nová hra multiplatformní (exkluzivní skoro určitě nebude). Frictional Games mám rád a přeji jim co největší prodeje.
  • Nechápem čo sa vám na tom nepáčilo...tu to nemalo byť o výbuchoch a podobne, ale tá atmosféra ma dostala...a ten stroj predpovedá budúcnosť... tak mal som fakt pocit...noo bude to ešte zaujímavé *3*
  • GlaDOS
    Nebude to další Amnesia, bude to scifi a stojí za tom Frictional Games. To mi zatím stačí ke štěstí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit