Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GlaDOS
    Nebude to další Amnesia, bude to scifi a stojí za tom Frictional Games. To mi zatím stačí ke štěstí.
  • Velice mizerné video po všech stránkách, snad kromě herečky - je to kočka. Po vizuální stránce mdlé prostředí s minimem detailu. Jelikož se jedná o jedinou statickou scénu, jistě by nebyl problém nějak ozvláštnit alespoň pozadí. Video samotné neřekne divákovi vůbec nic a jediný smysl vidím v závěrečných vteřinách, kdy se objevuje jakýsi náznak napětí, který je však nemilosrdně ukončen mileneckým párem okusovaným nenasytnými rybičkami.

Fanoušek tvorby Frictional Games se ze zvědavosti jistě podívá a nejen on. O nějakém masovém šíření však dle mého nemůže být řeč. Video otráví a unudí k smrti.
    • Ano ,přesně tak pro fanoušky. Ani to nemusí být sci-fi. Stačil by barák po šíleným vědci a jeho hračkách.
    • Mě se to vcelku líbilo, i ta nuda a naprosté minimum napětí, je to takové příjemně reálné. Co mi ale vadilo tak, že scéna byla hodně předpřipravená. Tedy, že ani zdaleka nepřipomínala nějaké skutečné pracovní prostředí.
      • Pokud tomu dobre rozumim tak je ten stroj castecne v karantene takze to prostredi presne sedi prazdna mistnost s jednou veci uprostred
      • podle mě to ani nemělo být myšleno jako dokumentární, ale fakt jako filmový... a nedostatek "akce" mě vážně netrápil, mělo to skvělou atmosféru, taky se těším na další díl...
    • "O nějakém masovém šíření však dle mého nemůže být řeč. Video otráví a unudí k smrti."

keď nepadajú mrakodrapy idú sa hráči unudiť k smrti ? ... mňa to naopak oslovilo tým podivným retro konceptom, trochu ako vízie blízkej budúcnosti z 80-tych rokov. A to, že tým neoslovia široké masy, respektíve že im evidentne ani o oslovenie širokých más nejde, je len dobre.
      • To jsem rozhodně říci nechtěl. Od tvůrců Amnesie jsem pochopitelně žádnou divočinu nečekal. Video mě zkrátka nijak nenadchlo a je dle mého názoru bez náplně. Tuším, že se autoři videem snaží něco sdělit, nicméně toto jde zcela mimo mě.

Jestli chtějí oslovit široké masy nevím. Já jsem pouze reagoval na název článku *3*.
  • Nechápem čo sa vám na tom nepáčilo...tu to nemalo byť o výbuchoch a podobne, ale tá atmosféra ma dostala...a ten stroj predpovedá budúcnosť... tak mal som fakt pocit...noo bude to ešte zaujímavé *3*
    • ucho
      mně se na tom nelíbilo to, že mi ta "herečka" nepřišla dobrá. jak tam poprvé přijde, měl jsem dojem, že se nervózně pousmála, čímž mě na začátku vyhodila z děje a pak to byla nezáživná věc. a pak mám výhrady k tomu jakože dramatickému konci. zaprvé není tam pořádně nic vidět a zadruhé z toho mála, co tam vidět je, mi uniká, proč začala tak vyvádět. ta reakce mi přišla nerealistická, tedy opět něco, co mě vytrhlo z atmosféry.
      nemyslím si, že tohle může jako virální video vůbec fungovat, není na něm nic virálního. a celková realizace mi taky nepřišla nejlepší. jsem zvědav, s čím přijdou dál, ale zatím mi tohle video přišlo jako zbytečně vynaložené úsilí na propagaci hry...
      • no zacala "vyvadet" lebo vie čo je ten stroj zač..ty nie..čize ta reakcia mohla byt uplne adekvatna
        • ucho
          když ví, co je ten stroj zač, tak co konkrétně od něj čekala a o co se snažila?
          • Myslim ze pointu tajemne atmosfery nema ani smysl vysvetlovat nekomu kdo je schopen polozit takovy dotaz
  • že by náznak system shocku ? ak by išli do scifi a skôr v stopách penumbry ako amnesie tak by som sa potešil.
  • ten přístroj vypadá jak když neumíš smotat prodlužovačku
  • ucho
    no video nudný a pak posledních pár sekund na konci, kdy stejně člověk nic neví, co si o tom má myslet. jako virální video nic moc. ale ty další budou třeba lepší.
    • tonnymontana
      jo sice jsem fanda hororu a vseho okolo ale tohle videjko me neskutecne nudilo. at si rika kdo chce co chce tohle byla nekolikaminutova nuda
  • Pravda, stopáž by mohla být o nějakou tu minutu kratší, bylo by to jenom ku prospěchu. Ale jinak dobrý.
  • Nezlobte se na mě, nápad je to super dokonce i rekvizity jsou super ale herecký výkon to totálně zabil, už tam chyběl jen Mr. Bean s Mister Lova Lova a bylo by to aspoň vtipný
  • no, kdyby to video mělo o 4 minuty míň, nic by se nestalo

a měli by vyhodit člověka co vymýšlí jména, Imogen Reed? budou jí asistovat Mick Bowie a Paul Lennon? *1*
  • V textu clanku je zminena hra Amnnesia: A Machine for Pigs. Tu ale nedelalo studio Frictional Games, ale The Chinese Room. Chtelo by to opravit.
    • ales.smutny
      Fujtajxl, myslím první, píšu druhou. Dík!
      • MickeyMutant
        Škoda, že jsi se prásknul. Ucho by tě bývalo ubránilo i když jsi to napsal blbě.
    • ucho
      v článku není napsáno, že ho to studio dělalo, ale že za tou hrou stálo, což je pravda...
      • Kdyz se nekde doctu, za nejaka firma za necim stala, tak me na 95% samorejme napadne to, ze to vyrobila. Frictional Games pouze dohlizeli a pak to vydali. Ze dohlizeli spatne a ze se to nepovedlo jako The Dark Descent, je uz vec jina. Navic v textu neni zminena hra Amnesia: The Dark Descent, kterou delali sami. To je to, oc mi jde *1*
        • ucho
          tak doufám, že takto budeš zasahovat i v diskuzích, kde lidé nadávají na hry "od" EA a podobně...
      • ales.smutny
        To jo, ale tentokát přiznávám chybu ve své šedé kůře :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit