Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzik815
    Kdyby šlo o předvídání budoucnosti, myslím, že by to byl velice mdlí nápad. Ta odezva od té ženy z obrazovky mi připadala trochu podezřelá a mnohem více mám podezření na následující:

Obrazovka zkopírovala tu ženskou/vcucla její osobnost (říkejte si tomu jak chcete) a ona teď ta její kopie žije uvnitř toho cosi. Jak by to chtěli zapracovat do hry, to už si netroufám odhadnout.

... ale předvídání budoucnosti mi přijde prostě moc profláknuté.
    • jo jo, třeba že je ten stroj inteligentní a jen si s ní chtěl pohrát (vystrašit ji) za to, že na něj šmatlá :D
  • Fajné, jen by potřebovali lepší hérečku...
  • Ok ten přístroj ji předpověděl budoucnost nebo co?
    • Kozy
      Ne, vyleze z něj Samara.
  • offtopic nevim kde se mam zeptat ten klič co je na steam v levelu to si muzu aktivovat kdy chci nebo to ma nejakou platnost ze dokdy musim
    • jdi na http://www.level.cz/hry/ zadej kód z levelu a mail, příjde ti aktivační kód na mail a ten zadáš do steamu a máš to tam i napsaný, jako myslím v časopise
      • sorry, takhle po ránu mi to moc nemyslí ale jo ten klíč je unikátní a teoreticky ho můžeš aktivovat kdykoliv, ale proč čekat, operace trvá pár chvil, stačí si to přidat nemusíš to instalovat hned
  • Dostal som chuť nainštalovať Doom3 ...
    • .... az zije Offtopic *1*
      • Pri tom videu ty offtopic
  • Kozy
    -
  • Niekde som čítal, že to bude len na ps4 *9*
    • Pouze na PS4 bude nová hra od TheChineseRoom. To je jiný studio.
  • Odkaz na Soma Systems byl tweetnut na Playstation_EU Twitteru. A jelikož oficiální Playstation twitter by sotva dělal reklamu hře, která není na PS4, můžeme soudit že tato nová hra od Frictional bude minimálně multiplatformní i na konzole.

Tak co? Nějací místní PC hráči už zatínají pěstičky?
    • GlaDOS
      Měl bych? Nevadí mi, když bude jejich nová hra multiplatformní (exkluzivní skoro určitě nebude). Frictional Games mám rád a přeji jim co největší prodeje.
    • deridon
      jop, už zatínám, nastav prdelku
      • *1*
        Až vyrostu, tak chcu být drsnej jako ty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit