Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Amnesie se hlásí s mysteriózním virálním videem
1.10.2013 | Aleš Smutný
46 příspěvků
-
Kdyby šlo o předvídání budoucnosti, myslím, že by to byl velice mdlí nápad. Ta odezva od té ženy z obrazovky mi připadala trochu podezřelá a mnohem více mám podezření na následující:
Obrazovka zkopírovala tu ženskou/vcucla její osobnost (říkejte si tomu jak chcete) a ona teď ta její kopie žije uvnitř toho cosi. Jak by to chtěli zapracovat do hry, to už si netroufám odhadnout.
... ale předvídání budoucnosti mi přijde prostě moc profláknuté. -
-
jo jo, třeba že je ten stroj inteligentní a jen si s ní chtěl pohrát (vystrašit ji) za to, že na něj šmatlá :D
-
-
Fajné, jen by potřebovali lepší hérečku...
-
Ok ten přístroj ji předpověděl budoucnost nebo co?
-
-
Ne, vyleze z něj Samara.
-
-
offtopic nevim kde se mam zeptat ten klič co je na steam v levelu to si muzu aktivovat kdy chci nebo to ma nejakou platnost ze dokdy musim
-
-
jdi na http://www.level.cz/hry/ zadej kód z levelu a mail, příjde ti aktivační kód na mail a ten zadáš do steamu a máš to tam i napsaný, jako myslím v časopise
-
-
sorry, takhle po ránu mi to moc nemyslí ale jo ten klíč je unikátní a teoreticky ho můžeš aktivovat kdykoliv, ale proč čekat, operace trvá pár chvil, stačí si to přidat nemusíš to instalovat hned
-
-
-
Dostal som chuť nainštalovať Doom3 ...
-
-
.... az zije Offtopic *1*
-
-
Pri tom videu ty offtopic
-
-
-
-
-
-
Souhlas.
-
-
Niekde som čítal, že to bude len na ps4 *9*
-
-
Pouze na PS4 bude nová hra od TheChineseRoom. To je jiný studio.
-
-
Odkaz na Soma Systems byl tweetnut na Playstation_EU Twitteru. A jelikož oficiální Playstation twitter by sotva dělal reklamu hře, která není na PS4, můžeme soudit že tato nová hra od Frictional bude minimálně multiplatformní i na konzole.
Tak co? Nějací místní PC hráči už zatínají pěstičky? -
-
Měl bych? Nevadí mi, když bude jejich nová hra multiplatformní (exkluzivní skoro určitě nebude). Frictional Games mám rád a přeji jim co největší prodeje.
-
jop, už zatínám, nastav prdelku
-
-
*1*
Až vyrostu, tak chcu být drsnej jako ty.
-
-