Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Škoda, že jsi se prásknul. Ucho by tě bývalo ubránilo i když jsi to napsal blbě.
  • To jsem rozhodně říci nechtěl. Od tvůrců Amnesie jsem pochopitelně žádnou divočinu nečekal. Video mě zkrátka nijak nenadchlo a je dle mého názoru bez náplně. Tuším, že se autoři videem snaží něco sdělit, nicméně toto jde zcela mimo mě.

Jestli chtějí oslovit široké masy nevím. Já jsem pouze reagoval na název článku *3*.
  • Ok ten přístroj ji předpověděl budoucnost nebo co?
  • "O nějakém masovém šíření však dle mého nemůže být řeč. Video otráví a unudí k smrti."

keď nepadajú mrakodrapy idú sa hráči unudiť k smrti ? ... mňa to naopak oslovilo tým podivným retro konceptom, trochu ako vízie blízkej budúcnosti z 80-tych rokov. A to, že tým neoslovia široké masy, respektíve že im evidentne ani o oslovenie širokých más nejde, je len dobre.
  • Fajné, jen by potřebovali lepší hérečku...
  • Pri tom videu ty offtopic
  • Velice mizerné video po všech stránkách, snad kromě herečky - je to kočka. Po vizuální stránce mdlé prostředí s minimem detailu. Jelikož se jedná o jedinou statickou scénu, jistě by nebyl problém nějak ozvláštnit alespoň pozadí. Video samotné neřekne divákovi vůbec nic a jediný smysl vidím v závěrečných vteřinách, kdy se objevuje jakýsi náznak napětí, který je však nemilosrdně ukončen mileneckým párem okusovaným nenasytnými rybičkami.

Fanoušek tvorby Frictional Games se ze zvědavosti jistě podívá a nejen on. O nějakém masovém šíření však dle mého nemůže být řeč. Video otráví a unudí k smrti.
  • *1*
    Až vyrostu, tak chcu být drsnej jako ty.
  • deridon
    jop, už zatínám, nastav prdelku
  • Odkaz na Soma Systems byl tweetnut na Playstation_EU Twitteru. A jelikož oficiální Playstation twitter by sotva dělal reklamu hře, která není na PS4, můžeme soudit že tato nová hra od Frictional bude minimálně multiplatformní i na konzole.

Tak co? Nějací místní PC hráči už zatínají pěstičky?
  • Pouze na PS4 bude nová hra od TheChineseRoom. To je jiný studio.
  • Von_Ljonborg
    Souhlas.
  • Niekde som čítal, že to bude len na ps4 *9*
  • že by náznak system shocku ? ak by išli do scifi a skôr v stopách penumbry ako amnesie tak by som sa potešil.
  • tonnymontana
    jo sice jsem fanda hororu a vseho okolo ale tohle videjko me neskutecne nudilo. at si rika kdo chce co chce tohle byla nekolikaminutova nuda
  • ucho
    tak doufám, že takto budeš zasahovat i v diskuzích, kde lidé nadávají na hry "od" EA a podobně...
  • Kozy
    -
  • .... az zije Offtopic *1*
  • Kdyz se nekde doctu, za nejaka firma za necim stala, tak me na 95% samorejme napadne to, ze to vyrobila. Frictional Games pouze dohlizeli a pak to vydali. Ze dohlizeli spatne a ze se to nepovedlo jako The Dark Descent, je uz vec jina. Navic v textu neni zminena hra Amnesia: The Dark Descent, kterou delali sami. To je to, oc mi jde *1*
  • Dostal som chuť nainštalovať Doom3 ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit