Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Battlefield 1 představují zbraně a poukazují na to, že nevytváří realistickou hru
8.8.2016 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
tartarus cast
Taková banda zoufalců :D -
Realitu nikdo nechce. Lidi jen chtějí aby tam byly zbraně co v WW1 skutečně byly.
-
Zajimavy jak hráči volaji po realite ted ale predtim jim nerealistický moderní BF nevadil
-
Fuu, hrozne si ma urazil
-
Az na to, pane IQ 0, muj prvni a druhej prispevek byl docela velkej argument, kterej naprosto zneplatnuje tebou pouzite slovo "reskin" v tomto kontextu. To, ze asi neumis zjevne cist a nechapes o cem mluvim, neni muj problem. Ovsem poradil bych ti, abys priste neopakoval, ze nekdo nema argumenty, kdyz jeden ti dva svitej do oci.
-
Wiki uvádí 1,6mil SVT-40 do r. 1945, s tím že po r. 1942 se puška vyrábí pouze málo. Dle stejného zdroje jich byla většina ztracena, i přes údajný poměr jednoho SVT ke dvěma Mosinům před operací Barbarossa, ve prospěch Wehrmachtu. Uvádí se, že r. 1942 dostala továrna vyrábějící tuto pušku rozkaz k výrobě Mosinu. Také praví, že 51,710 pušek byly varianty pro ostřelovače.
Jiné zdroje se shodují v počtu ostřelovacích speciálů, ovšem někdy seliší počtem celkového počtu pušek. Válka.cz například uvádí pouze 1,3mil, ovšem není jasné zda toto číslo má poukazovat na počet vyrobených pušek do roku 1942, nebo do r. 1945 (kdy byla výroba zastavena kompletně). Gunsamerica.com, byť bych tento server neoznačil jako ideální zdroj, také uvádí kolem 1,6mil pušek. Také však praví, že posledním rokem, kdy SVT byla vyráběna ve větších počtech je rok 1943, což se sice neshoduje s jinými zdroji, nemusí to však nutně znamenat protiřečení.
Takže ano, po r. 1941/42 již SVT nebylo příliš vídáno, a častěji byli vojáci vyzbrojováni Mosinem, Pepešou, nebo Sudajevem. -
Po E3 jsem o tu hru ztratil zájem, Potenciál tam je ale chaotičnost a až přílišná podoba s BF4 mě odradili. Škoda. Ale nebudu hrát hru z první světová která je natolik arkádová. To fakt můžu jít zpět k BF3 nebo BF4
-
Je to odpad, nejde o to že bych chtěl reailismus na ten mám Verdun. Jde o to že mluví o tom že dělají hru z První světové války... Hm takže by měla být autentičná ne ?! A né že by tam měli pobíhat za němce černý vojáci , nemluvě o tom že každý tam má automat.. wtf ?! První světová válka je o něčem uplně jiném :))) Takhle se překrucují dějiny :)) Nemluvě o klasické politice, že třeba národy jako budou až DLC ?! Jakože what?
PS: pokud někoho zajímá rozbor BF1 , mrkně te na tartarus cast. Myslím že Tomáš to pěkně vysvětlil :) Neml *7* -
...a von klidně stál a pořád ládo-ládo a u kanónu stál a pořád ládoval...
-
Slovy sapéra Vodičky: každý Maďar může za to, že je Maďar, Maďare. *1* A jak jsme vás v Uhrách pěkně mlátili überšvunkama přes tlamy. Bys to taky potřeboval, jako prase drbání.
-
Uz vychazi tak malo dobrych AAA her, ze tohle asi nejspis poridim. Po odflaknutych nedodelkach, jako bylo BF4, Hardline a SW Battlefront, tohle uz vypada na slusnejsi urovni.
-
A potom si sa zobudil s rukou v serbli
-
A já se tak těšil... Očekával jsem i realistický tutorial formou seřvání od kaprála s přídavkem pár facek, přesun na frontu v dobytčím vozem a nafasováním pohlednice místo večeře. První misi jsem si představoval tak, že jako nováček nedostanu nic těžkého, např. jen před útokem prostříhat ostnatý drát protivníkovy obrany nebo noční průzkum země nikoho. Přestávky mezi misemi vyplněné vyháněním krys z krytu (to by byla minihra), kopáním latríny nebo masového hrobu. No škoda.. Bonusové mise se zvláštní odměnou, jako třeba extra příděl cigaret za popravu civilistů asi taky nebudou, že?
-
Pokud vím, vývojáři řekli, že to je alternativní 1.světová, z tohohle důvodu třeba mění i historický průběh bitev nebo vymýšlí nové zbraně.
-
Feminazi velryby už histerčej, že je hra sexistická protože není možný hrát za ženskou.
Tak počkejte až se k nim přidaj bronies,otherkins a všechno kolem lgbtq, to bude teprve šok pro autenticitu. -
Koho by furt bavilo ládovat, když může rovnou pálit? Snad jedině Jabůrka vod Hradce.
-
Tahle argumentace mi silně připomíná "Tak si zkus tu hru naprogramovat sám, když jseš tak chytrej." *15* Jistěže tu třeba tahle diskuse za pár měsíců/let už nebude. No a? Bavíme se teď a tady o infu v tomhle článku. Od toho tady ta diskuse je. Že tu u každé novinky o BF1 nehýkám nadšením se ti moc omlouvám, ale to na tom nic nemění.
-
Duke: Po přečtení mého komentu napíšeš tohle? Vždyť píšu, že BF 1942 nebyl bez chyb. Proč se toho držíš jako klíště? Psal jsi o Vietnamu, na to jsem ti odpověděl.
-
a já jsem tak strašně rád, když vídím jak se z té hry můžete zbláznit :)) BF1 FTW!
-
toto bude luxus... naštěstí se nesnaží o nudný realizmus, kteří někteří češi tak milují... překombinované hry nikdo nechce... toto, nové CoD a titanfall 2 budou pecky které mě spraví chuť po doom failu...