Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty ses taky reskin opice a nikdo to neomila furt dokola. To bude asi tim, ze je samotnej pojem reskin naprostou hovadinou, ze ano.
  • A to zajima koho?
  • Já si nemůžu pomoct, ale mě to teda jako reskin BF4 nepřijde ani náhodou. Že je BF4 reskin trojky? Pravda. Zpackaný Hardline reskin BF4? Pravda. Ale tohle na mě nepůsobí reskinem ani náhodou. Zachovali stejné herní mechaniky jako v předchozích Battlefieldech, ale o přeskinovanosti tu není řeč, je to úplně něco jiného. Sledoval jsem spousty videí od NoVA, Brokenmachine, Stonemountain64, Ravic, Threattyho a dalších a prostě nesouhlasím.

Jinak mám z BF1 smíšené pocity. Ten ženský hlas mě irituje, balistika je opravdu záhadná (rychlost kulek je mizerná), bodáku se takřka nedá uhnout. No ale viděli jsme jen jednu mapu a jinak nic, takže uvidíme, počítám, že obsahu a taktik bude nakonec mnohem více a spousta lidí bude příjemně překvapena. Aspoň doufám. Klasicky nepředobjědnávám a čekám až jak to bude po vydání vypadat - hlavně technický stav. Po BF4 už jim nevěřím ani dobrej den.:-)
  • Bude to blbost, ale aspoň si zastřílíme do Turků u Galipoli, jak vykoukne turban tak bum a headshot! *1*
  • Ale tak ruku na srdce, kdo čekal, že budou měnit něco, co vcelku funguje? Pro mě je BF hlavně super odreagování, kdy mě grafika v ruku v ruce s fantastickým zvukem vytrhne na chvíli z reality. Jsem rád, že zmizí nechutné technické hračičky jako flir, frag, ucav, mav a bude to trochu víc o tom jít do sebe, aniž by to bylo úplné COD.
  • Škoda. Mnoho potenciálu pryč. I ve druhé světové válce byly stále pro mnoho národů standartní opakovací pušky (Kar 98k, Lee Enfield, Mosin Nagant, M1903 Springfield, Arisaka...) byť mixované se samopaly (většinou důstojníci a poddůstojníci)... Až v průběhu války většina stran měnila za poloautomaty (Gewehr 41/43, v omezených kusech SVT-40, M1 Garand...) a Němci se nebáli naprosto nového konceptu útočné pušky s MKb 42, MP43, a nakonec StG 44...
  • Co se ti na Hardline nelíbí, že tak nadáváš? Já to koupil před 2 měsíci a multiplayer je pro mě mnohem lepší než BF3 a 4. Nikdo tam nemůže sedět v 10 tancích a odstřelovat hráče jak na běžícím pásu.

"BF4 rozdává EA na Originu po kouscích sama několik měsíců celkem intenzivně o Hardline raději úplně mlčí, skoro jako by se snažilo samotné EA jeho existenci popřít (a dobře dělá)." *15*

Je vidět, že o tom víš houby. Oháníš se stádním myšlení, ale na tebe se to přesně hodí. Plivat bezdůvodně na Hardline a ještě používat vymyšlené hlouposti.
    Hardline se rozdává úplně stejně jak BF4...
  • To, že BF1 nebude realistická hra je mi absolutně jedno. BF nikdy nebyla realistická hra a ani být neměla. Ale vydávat tenhle piece of garbage za autentickou hru z ww1 je popravyhodný.
  • Škoda! Po vydání prvního traileru jsem mluvil o předobjednávce, ale bohužel tohle je fakt přehnaný. :-(
    Nejhorší je ten ženský hlas při obsazení strategického místa apod., to je jak kdyby se hrálo Crysis 4 a ne 1SV.... Atmosféra = 0. Fakt jak tu někdo psal, je to BF4 akorát pár věcí z 1SV. *10*
  • Super, dalsi BF. Autori se tim netaji, body k dobru. Treba ten koncept dopiluji k dokonalosti. Sam ocekavam jen jinej Battlefront.
  • Pro EA to nebude fail, protože vydělaj balík, jestli je hra dobrá je jim buřt, i když to bude total rozbitý a hratelný po 20 patchích jako Hardline, lidi to budou kupovat, i když hra bude nuda bez obsahu jako Battlefront, lidi to budou kupovat.. to si pak ještě řikáš, co by asi museli udělat, aby je s tim všichni poslali do hajzlu
  • Na MP-18 bajonet neexistoval.
  • bf1 už je, pak bude BF1942 + xdatadisků + 1 velkej Bitva o Británii (letecký DLC) pak bude BF2 a to bude oříšek i pro konspirátory , možností je hned několik . Ale reskin BF2 (old) bych uvítal asi nejvíc kubradam warlord atd...... Jen doufám že to nedopadne jako BF4 Dragonvalley , být v BF4 v helině je za trest každej kdo má díru do prd*le může helinu ohrozit. v BF2(old) byla helina jako MUC- Mobilní utlačovací centrum. V BF3 se heli ještě dá ,ale ve BF4 už teda ne !!!
  • No LOL! Tak ti to zazdili! *15* Oni v EA nepochopili, že nikdo nechce další reskin BF4 jako byl Hardline. Fail to nebude, stádní myšlení a marketingová masírka je všemocná, ale prodeje i přes to lepší nebudou. Lidi jsou sice idioti, ale i ti největší se nechají houpat jen do určité meze.
    BF4 rozdává EA na Originu po kouscích sama několik měsíců celkem intenzivně o Hardline raději úplně mlčí, skoro jako by se snažilo samotné EA jeho existenci popřít (a dobře dělá).
  • Na tom neni nic unikátního, je to jen reskin Battlefield 4, který byl jenom reskin Battlefield 3
  • thats the way how to ruin unique game, bye
  • Už se těším na dynamickou pařbu Battlefield: Sudoměř, kde se budou prohánět obrněné vozy vyzbrojené houfnicemi! Jo a sudlici dostane jenom třída ranhojič, jinak budou mít všechny druhy vojáků budou mít nějakou variantu ručnic a píšťal!
  • přesně tak, kdyby aspoň udělali reskin Battlefield 2 s jeho mechanikami
  • XorxoxTalarius
    Tohle je strasnej fail, udelat reskin BF4 na motivy prvni svetove je dost hloupe ...
    To uz rovnou radsi mohli delat druhou svetovou, kdyz to chteli mit moderni.
    Skoda, opravdu jsem se tesil ze bych si po dlouhe dobe Battlefield koupil, ale takhle ...
  • to bude :D 1 vojak z 10 bude vybaveny s puskou zbytok samopaly gulomety :D 1 svetova ako vysita :D mohli vytvorit radsej nieco na styl red orchestry kde bol pocet classov limitovany :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit