Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kinet1c
    Nie je to to iste, jeho zaujima clanok, nezaujima hra. Je tu rozdiel, mozno rad cita :D.
  • Kozy
    „BB mám u řitky. Tyhle konzolové mlátičky nehraju.“

Legrační figurka, Bloodborne ho nezajímá, přitom nevynechá jedinej článek.
  • Odešlo by tak 8 lidi co tu to jen hnoji
  • fakt už příští týden? juhůů

pro mě ale úplně jiný žánr, true oldschool rpg vs diablovka
  • Nejhorší je že s tím admini nedělají vůbec nic. Asi se bojí, že by ztratily velké procento náštěvníků.
  • Erien
    Proč bys měl kupovat krabičku za 10 tisic kvůli jedne hře? Her na to vyšla spousta a budou další. Nebo si myslíš, že po dohrání bloodborne se ti spustí autodestrukce? A spojení objektivní recenze bych rad viděl. Vždycky bude recenze ovlivněna pocity a taky tim jestli je někdo, třeba fanoušek serie. Jenže to bys musel číst text recenze v kterém to jde vyčíst, ne jen verdikt a číslo hodnocení
  • del0
    Mno, přístí týden vychází jen jedno RPG a to se jmenuje Pillars of Eternity. Tuhle vyhypovanou mlátičku si pak můžu zahrát u kámoše při pivku for fun. Ještě tak kupovat kvůli jedné exkluzivní mlátičce krabici za 10k, bych si musel připadat jak exkluzivní č*rák, co nastavuje Soníkovi - prostě jako tady ten místní klučina jménem GGGay.

Btw, už se těším na Olejníka a jeho "profesionální" recenzi, plnou objektivity, neignorování chyb a nefanboyství. *15*
  • del0
    "protože žádná jiná hra nenabudí takový zážitek z hraní jako hry od FS a vůbec ne izometrické RPG"

KKKKKKK Cpt Sonyboy *15*
  • Před zhruba 2 lety diskuze na Games za něco stali člověk se i někdy zasmál ale to co se tu objevuje poslední dobou je neskutečný odpad.
  • Mazec, dokonce i youtube diskuze, což bývá obvykle nejhlubší dno, jsou v podstatě rozumější než tady games. Tleskám pánové, PCtardi dosáhli nového dna.
  • to by musel bejt Bloodborne na PC :D
  • Praveze som dost sklamany, bola to pre mna jedna zhier co som urcite planoval kupit na PS4 ale po asi pol hodine hrania na GDC ma to vobec nenadchlo, skor naopak a to hovorim ako clovek co presiel vsetky Souly. Je to take preplacane, uz to nema to caro predoslich hier :/
  • Draken69CZ
    SoSad by chtěl co říkal, ale nemá PS4, tak snad Fire bude mít aspoň půjčenou.
  • kennyB
    Aha, takhle. Já jenom doufám, že SoSad a Fire zase budou natáčet...
  • Draken69CZ
    Chtělo by to promazat trošku jsme tu nablinkali *9*
  • Draken69CZ
    Špatně jsme to napsal, ale nechtěl jsem to okecávat, myslel jsem od někoho kdo to nebude vychvalovat jen protože to vychází pouze na PS4, jinka bych si rád poslech názor někoho kdo má Souls sérii prolezlou skrz na skrz a pak by to objektivně zhodnotil, to znamená že zmíní jak pozitiva hry ta i to horší a nebude jak jsme tu celkem často svědky, okecávat chybu tak dlouho až z toho udělá zlatej bobek, to myslím napříč platformami, ale nedávný případ je zrovna z PS4.
  • kennyB
    Proč neFanboy hráče???
  • La_Furia-Roja
    no než dohraji BB, tak to snad opraví to největší bugy, tak pak to určitě zkusím, jedna z mála her z KS, která má slušnou atmosféru, ale na BB se to samozřejmě nechytá. Hrál jsem betu a ten combat je k u zoufání nudný...
  • residentevilfans
    Pillars of Eternity si dam kdyz se naseru u bloodborne. Dam kafe a vychladnu. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit