Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Bloodborne radí, kam ve hře za dobrou radou a chvilkou klidu
20.3.2015 | Adam Homola
78 příspěvků
-
Opravdoví fanoušci her dají přednost Bloodborne, protože žádná jiná hra nenabudí takový zážitek z hraní jako hry od FS a vůbec ne izometrické RPG. Navíc PoE bude další rok v Early Accesu, než vyladí tu tunu bugů. Mně stačilo zabugované Divinity, to byl takový druhý Skyrim, jak po stránce scénáře, tak v množství bugů..
-
myslím že opravdoví fanoušci rpg dají prednost pillars of eternity
-
jestli se nepletu, tak i mobilní divize teď vykázala zisky, po tom jak zúžili portfolio.
-
Pak že se anonymové neregnou , ha... to je jedno že budou furt takový důležité je že aspon se zvedne počet uživatelů. Mišn akmoplišd. *4*
-
No jen jsem chtěl říct že teď PS4 drží Sony nad vodou a ostatních divizí se snad bude i prodávat, kdyby to u PS3 nevydržela a třeba jí prodala (herní divizi) mohlo být zle, to neměl být žádný útok.
-
Nn palec hore užij si hru a pak bych prosil postřehy neFanBoy hráče *3*
-
Vypadá to naprosto grandiózně. Tohle zadupe trapného Geralta i shity z KickStartu hluboko, ale sakra hluboko do země...
-
Nightmare edice uz se blizi! Ted si muzete pobrecet jaka jsem konzolova sra... ,ze si PC hrac koupil PS4. *5* *15*
-
a poenta? Je logické. že PS3 měla horší start, když přišla o rok později než Xbox, nakonec to stejně dorovnali..
-
ten dubstep se k viktoriánske dobe moc nehodí
-
U PS3 to bylo přesně obráceně
-
http://bonusweb.idnes.cz/financni-vysledky-sony-q3-2014-d1d-/Novinky.aspx?c=A150317_154159_bw-novinky_anb
-
Po dvou letech vychází na PS4 první zajímavá exkluzivita. GG Sony, takhle se tomu bankrotu rozhodně ubráníš.
-
ty máš narubáno tak jedině v hlavě...
-
úspěch je něco jiného něž cpaní reklamy všude možně.
vadí reklama ne úspěch nějaké hry na konzole. To je skutečně jedno. Navíc tvoje agresivní a zoufalá zprává je k zamyšlění zda jsi danou narážku nemyslel na sebe. Sedí k tomu mnohem více. -
Noo, přestal jsem to prožívat od oznámení že to bude jen "rubačka" a PS4 exclusive... vlastně wait a long moment... *4* *7*
-
Jo v dnešní době a v této krajině je být lháře normální, v Japonsku by to brali jinak, ale to je o charakteru člověka, výchově a kultuře ve které žije.
-
BTW redakce si zdejší trotly pěstuje dobrovolně proč? Proč to nemoderujete???
-
Ale jako ta bambitka a k tomu nějaké něco co má asi připomínat sekeru? Oproti DS je to trapné.
-
Prodávám PC a kupuji Bloodborne a PS4. TOhle bude herní zážitek roku