Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alladjex
    Dík za typ Krasavce. Na jaký si momentálně úrovni? Typuju, že na moc vysoký ještě ne ... ;]
    Až to dohraješ napiš čtenářskou recenzy. Od lidí jako ty se má svět ještě hodně co učit.
  • vlastik.plaminek
    Už jsem teda slyšel a četl hodně pojmenování, ale satanovo oko vidím prvně. Dík za rozšíření slovní zásoby. *1*
  • Tak bez hrat Hello Kitty ty p i c o. Tvuj nazor je kazdymu u satanova oka.
  • ZvacA
    Jak si naznačil kolego, je to subjektivní a přesvědčovat někoho o ničem jiném je na pytel. Domnívám se, že stejně jako se někdo zajímá o duchařinky a podobný srandičky, marťany a podobný srandičky, historii a podobný srandičky, vojnu a nebo dává přednost té a té hudbě a mnoho dalších srandiček, tak stejně tak panuje i zájem o zombies. :)

    Ale asi jde o tu celou filosofii. Zkrátka vyjma čistýho faktu, že člověka filmy, knihy, hry na podobný téma prostě nějak baví od mala, za sebe můžu říct, že zájem o zombie tématiku je jednak součástí většího zájmu o biologické vědy a podobně, byť samozřejmě je to fiktivní sféra, ale problému se může dotýkat i z té teoretické stránky, a jednak je to i ten zájem o koncepty krizových scénářů, postapo situace a podobný. Takže, alespoň v mém případě, to není primárně o nutnosti mlácení trubkou torza s vyhuleným pohledem, jako spíše o zbudování komplexního obrazu nastupující krize a jejího konceptu, kdy zombies mohou hrát jednu z rolí - od vypuknutí infekce, která měla nějakou přičinu, přes počáteční střety ozbrojených sil i chování celé společnosti, až po jednání jednotlivců i skupin v takové situaci. Zpracování do hry je jen z jednou platforem, kde se to uvede do pohybu, přičemž samozřejmě hlavně je to o celé zpracované hororové a depresivní atmosféře a jak to působí ruku v ruce s celkovou hratelností a nápadem, a kde se navíc pojí klasické herní výzvy a tak dál. Viz první díly Biohazardu (Resi), i když tam je ta problematika řešená ve vetším měřítku než jen prostřednictvím zombies. Tím je třeba říct, že člověk si to zpracování vybírá a nevříská automaticky u všeho s nadšením jen tím, že tam chodí rozpadající se pantáta. Například hry jako Left 4 dead nejsou ve své podstatě špatnými záležitostmi, koneckonců slušná multiplayerová věc na vyblbnutí, ovšem se zombies jako kulisou, než s nějakým aktivním prvkem do příběhu a univerza.
  • Hej, díky za tip. *1*
  • alladjex
    Aniž bych chtěl někoho urážet, opravdu nerozumím, co je na týhle tématice tak zajímavý. Her s ní vychází podle mě hodně. I třeba Last of Us na mě působí trochu zombíkoidně. Jediný co mě napadá, je že v zombií hře nikdo od protivníků nečeká žádnou inteligenci, takže to je snazší naprogramovat.

    Osobně mě ještě vadí to, že vlastně hra je pořád jen depresivní, protože většinou jde o nějakou globální katastrofu, kterou stejně nejde vyřešit, takže vlastně člověk nemá šanci. Ale to je jen subjektivní pocit, který jsem nabyl například z filmů Rezident Evil nevím kolik (který jsem ani nedokoukal). Ale fakt to nemyslím zle, jen tomu prostě nerozumím, co na týhle tématice lidi baví.
  • Taky se těším a doufám že hra dopadne dobře.
  • Tahle hra zní jako něco, co mělo vyjít tehdy někdy v roce 2007 pod názvem Dead Island. Tak snad se jim to tentokrát povede jak si to představovali :). Mám chuť předobjednat.
  • oktavius66
    jj u toho jsem se také příjemně bavil *3* . Měl jsem nejvíce rád Assault Rifle. Ách, jak já zbožňoval jsem ty nabíhající hordy těch nenažranců ! Na té dálnici to byl celkem záhul, ale byla to dobrá hra to se musí nechat ! *3*
  • oktavius66
    Nemohu si pomoci ! Strašně mi ty obrázky připomínají takovou směs FAR CRY 3 akorát se Zombíky ve městě. Dokonce i ty ruce vypadají jako od Jasona Brodyho *15* .To by se mi líbilo. Ale mohu si nechat zdát. Vypadá to jako DEAD ISLAND, ale o hóóódně lepší *14* ! Zombie vypadají i lépe. Doufám, že to bude bomba ! Kvalitních zombie titulů není mnoho. Nejlepší Zombie hru co jsem hrál je DEAD ISLAND. Oba dva díly. Tak doufejme v další krvavou survival jízdu ! Mohlo by to být ještě strašidelné a nemělo by to chybu *3* . Ještě není
    venku ani trailer ani Gameplay a už přemýšlím o předobjednání na PS4 *1* ...
  • oktavius66
    jedno je jisté. Určitě jich bude dost *15* . Teď zase vydají Call of Juarez: Gunslinger a předtím ještě vydali Dead Island: Repdite. Mám je rád, protože jejich hry mě opravdu baví ! To neříkám u každé hry tuto větu...
  • Vypadá to zajímavě, ale asi si počkám až na betu nebo plnou verzi.
  • Chomaco
    http://projectzomboid.com/ Tohle !
  • Ah, to je ono. Tak už dělají dark fantasy Dead Island.

    A teď nově i vylepšenej Dead Island. Ale zombie mi už přijdou extra ohrané.
  • Ahoj, tihle devs http://www.thedeadlinger.com/ delaji dle vseho dalsi kvalitni titul - mam zakoupeno tzn. hraju posledni alfu a bavi vic nez cos zminoval - doporucuju pac osobne se tesim na kazd novy build
  • Něco takovího bude v State of decay slibují budování základen a záchranu přeživších + sbírání věcí, atd... + kolik nezachráníš přeživších tak o tolik víc bude zombiích :) na tu hru se docela těšim :)
  • Ale je, ovšem kvalitních opravdu ne... :(
  • náhodou je to fakt bžunda
  • Zacinam se stavat Techland fanboiem :-D.
    Uz nekolik jejich her me sakra bavilo.
  • ales.smutny
    http://games.tiscali.cz/hellraid-15172

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit