Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Dead Island oznamují (další) zombie hru Dying Light
23.5.2013 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
Protože je to PS3 exkluzivka, že jo?
-
Hmm, a to už dělají tu středověkou rubačku. Ale tu jsem zapoměl jak se jmenuje.
-
Je tu jeste Dead Nations, ale to je PS 3 exluzivni:).. Je to jedna z nejlepsich zombie kosicek;).
-
a co ještě Dead Rising 2 ??? To taky není špatná smažba
-
Techland jsou machři už od dob Chrome. CoJ jsou vynikající, stejně tak DI. Tohle určitě bude taky super, od Mirrors Edge tu pořádná first person freerunning hra nebyla.
-
Jeste bych do toho asi zahrnul ZombiiU, i kdyz si to na PC nezahraju :)..
Mne prijde i trochu smutny to, ze zombici jsou ve vetsine hrach vlastne jen skrabajici prisery. Mit nejakej normalni open world s kousnutim = smrt, treba i tim co-opem, tak to bude super. Problem je asi spis v tom, ze je hrozne tezky udelat takovou hru, kde by bylo porad co delat, nebo hledat, a kde by se casem nestalo, ze si postavim super baracek, kde uz me vlastne zadnej zombie neohrozi, protoze to pak omrzi hrozne rychle. To by potrebovalo neustaly updaty a tedy vpodstate MMO. Nejbliz tomu ma asi to Day-Z, ale to by potrebovala sakra hodne doladit..
(Podle me! :D) -
neřekl bych pěkně, ale spíš úplně stejně jak DI. Ale uvidíme no.
-
Zkus se podívat na State of decay. Vychází teď někdy na xbox arcade, pak by mělo i na PC.
-
Zombíků není nikdy dost...
-
Na wiki je 231, bohužel taky nepovim, zda-li je to pravdivý číslo. ^^
-
Někde jsem snad četl, že Techland je dosti velká firma, snad si dobře pamatuju i číslo 500 lidí. Takže asi takhle to stíhaji no... :D Jestli to je ale pravdivý číslo, to nepovim.
-
Tak proč ne. Předchozí díly se jim povedly, a screeny vypadaj pěkně..
-
Jak to v tom Techlandu všechno stíhaj hej? Ale jsem rád, jejich hry mě baví, takže jen tak dál a hlavně ať neztrácej na kvalitě.
-
Zombie jsou teď populární, o tom žádná, na druhou stranu kolik zombie her, co stojí za to, tady máme? Left4Dead, super hra, ale je to koridor. The Walking Dead? Dobrá adventura. Jenže dál? Pro někoho perfektní, pro mě zabugovanej a komunitou zkaženej DayZ (ne, fakt mě nebaví chcípat pod kulkou snipera ležícího půl kilometru v křoví, kterej nedělá kromě kosení ostatních nic smysluplnějšího ať si říká o reálnosti a bůh ví čem dalším kdo chce co chce). Z otevřenýho světa je tu ještě Dead Island. Jenže ten je ruku na srdce tak nějak neslanej nemastnej a repetetivní, reps. mě nikdy nepohltil, ale zobal jsem ho sem tam trochu. A pak je tu tuna odpadu, jako je The Walking Dead: survival instinct, nějaký zombie módy v CoD, úděsný WarZ. A ještě poněkud mimo mísu (neznamená nudný) Plant vs. Zombies, nějaký zombie autíčka a nádherná 2D Dead Light.
Suma sumárum, já bych se za pořádnou, technologicky moderní zombie survival hru s velkým otevřeným světem vůbec nezlobil. Hratelnou, tak akorát akční, s únosnou mírou bugů a klidně i odlazeným coopem. -
Mohlo by to být zajímavý. Vždycky jsem chtěl survival zombie hru, která by dokázala navodit opravdu postapokalyptickou atmosféru a člověk by musel bojovat o přežití. Ani tady není potřeba nějaký složitý příběh, úplně bych si vystačil s jediným úkolem - přežít. Třeba vybudovat nějakou základnu, přes den shánět jídlo, munici a další zásoby + třeba i nějaký quest od přeživšího ze základny, popřípadě někoho, koho potkám na cestách a přes noc, pokud možno bránit základu (nemusí to být pravidlem a čas od času by v noci mohl být klid). Čas od času se posunout dál a vybudovat základnu jinde, protože v okolí už nebude moc zásob, souboje s bandity a tak dále, je toho dost, co by hra mohla obsahovat a na 99% to nejspíš obsahovat nebude, aby nebyla pro děti moc složitá, bohužel...
-
Doufám že když už tak tam bude vytváření postavy , nebo někdo kdo nemá charakter někde na konci zad ....