Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zítra to vydají, někteří to vůbec nerozjedou, FOV bude na PC zmršené tak, že z toho oči vyskočí a chyb tam bude jak máku. A já zítra napíšu "já jsem to říkal". *1*
  • A souvislost počtu mečů ve Witcherovi a zbraní v Doomovi je jaká?
  • nebyly...i dneska jsou videa z hrani k dispozici...se staci podivat a porovnat. Bylo to mnohem vic o schovavani se za prekazky a dvere a uhybani projektilum...at uz od impu, nebo tech oci, nebo tem zelenym ,,srckm,, co hazeli demoni, nebo raketam...vsechno to litalo relativne pomalu a dalo se to ,,ustrajfovat,,, vetsina monster se pohybovala pomalu.
  • vrať se raději k minecraftu
  • Práveže Doom 1,2 byly HODNĚ rychlí díly, takže já osobně jsem rád že se k tomu vracejí. Pokud si je vážně nehrál vřele doporučuji napravit :)
  • Jo, tenkrát, když jsme hrávali Dooma apod. hardcore FPS sme si vždycky říkali, jaký by to bylo cool, mít jenom dvě zbraně... ironie dnešní doby...*15*
  • Doom není zběsilá akce? Nepleteš si to se třetím dílem? První dva díly jsou jedny z nejrychlejších FPSek, kde běžně potkáváš 10+ potvor najednou. Jinak pomalý projektily měli možná Impové. Potvory typu Revenant, Mancubus, Cyberdemon, Arachnotron nebo Arch-vile byly trochu drsnější.
  • Přesně, já to vydržel hrát celých 5 minut. Grafika je na dnešní dobu podprůměrná a všechno ostatní je jak přes kopírák z cod + unreal. Jenom kvůli SP to kupovat nebudu, protože to stejně s největší pravděpodobností bude nudná vyvražďovací koridorovka bez ždibce atmosféry a nápadu.
  • Multak nebudu komentovat ale nelíbí se mi jak kladli i v SP duraz na rychle hraní. Mne se holt líbil Doom 3 s jeho pomalou hororovou atmosferou. Starší díly jsem nehrál, tak je to možná návrat ke korenum, ja nevím. Navíc tihle vyvojari jsou mi krajne nesympatičtí.
    Asi holt nejsem součástí "modern shooter audience".
  • speed a fastje klíčové slovo nového dooma, když si koukneš ty videa ty slova jsou tam hodne frekventovane, kladli na to duraz
  • zaklínač se taky nestal a mohl mít jen dva meče
  • no ja nevim, DOOM nikdy nebyl takova zbesila akce...krome lidskych nepratel, projektily ostatnich monster litaly pomalu a clovek tomu dokazal uhnout

v tech PVE ukazkach tam typek lita jak naspeedovana veverka, furt nekam skace a chaoticky strili
  • Co ty disliky? Mulťák je tady fakt na nic..
  • residentevilfans
    Tohle se opravdu stalo. Je to delany podle pravdy! *3*
  • Naposled všichni hejtovali Duke Nukem Forever, že má Duke jen 2-3 zbraně...tak se asi tomuhle chtějí vyvarovat.
  • odkud vytahuje tolik zbrani najednou? nevypada to moc realisticky
  • asi kvůli příjmů z reklam?
  • Najs ! Dikec, to rozhodne vypada jako neco co bych zahal =D! Souhlasim s tebou ve vsem cos napsal!

hah BTW jako capcha my vyslo YPK heh skoro tvuj nick
  • Proč nepoužíváte video přímo z Youtube a dáváte sem flash přehrávač s otřesnou kvalitou?
  • Rankup!

Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit