Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nahrál jsem v beta testu několik hodin jak na PC tak na PS4 a osobně jsem vůbec zklamaný nebyl a to i přes to, že jsem viděl jen dvě mapy. Libí se mi hlavně ty fatality a orby na změnu v démona.Celkově je hra rychlá a alespoň pro mě zábavná. Docela bych to přirovnal třeba k Bulletstorm což byla také hodně zábavná střílečka, leč hodně opomenutá. Snad se tohle u DOOMa nestane. Jinak jsem generace, která na DOOMovi vyrostla, takže už mám taky něco za sebou a vím jak je tahle legenda návyková ;)
  • https://www.youtube.com/watch?v=ZfnhMX5kZ6E

Musím říct, že tohle už začíná vypadat jako Doom. *5* PC gameplay. První ukázka, která mě zaujala. Nechápu, proč tohle neukázali na začátku, místo těch slow-mo videí s gamepadem, kde neustále spamoval instant-win animačky na blízko...
  • MidnighT91
    Hrál jsem betu s kamarádem. Mulťák je sračkoidní kopírka Unrealu...
  • Shenkster
    No já bych řekl že těch betatestů moc není až v poslední době se to zlepšilo...
  • nekromant33
    Fakt? Mě přijde, že nějakou formu veřejnýho betatestu má před vydáním snad každá MP hra. Proč platit bandu betatesterů, když můžou mít zadarmo feedback od lidí? A ještě na tom vydělat, protože jim ho většinou přislíbí za předobjednávku.
  • sry ale ten producent je blb.. jak tam hovori o upravach zbrani a ruznych strategiich jak hrat.. to je proste moc spatny.. to fakt mluvi o doomovi? omg
  • Shenkster
    Líbí se mi přístup ID softwaru. Doufám taky že se třeba zvýší počet public beta verzí u dalších her. Byl by to hezký trend když se dneska prakticky nedělají

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit