Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To se dá nastavit, teda alespoň u ETSka to jde.
  • P.S.
    snad sis nemyslel že budu lečit lidi *1* *1*
  • zato plyvaji tučnym kontem a to je rozhodujici

2Johnny titul jak titul
  • daf xf 105
  • PreidaQ
    Je to prostě oddych (alespoň pro nás nezasvěcené "civilisty"). Má to svoje kouzlo. Pustíš si k tomu třeba Motörhead nebo nějaký podcast a jen tak si jezdíš. Nic víc v tom nehledej.
  • této hře neholduji, ale reálný trucker si na cestu nemůže otevřít vychlazené pivko, spát každý den v posteli vedle své ženy, osobní hygiena taky žádná sláva... podle toho, jak sypou updaty na euro a ještě přidávají amerikánce je vidět, že u toho tráví večery hodně lidí, v posledních pár letech 100x lepší než čumět na bednu ;)
  • cumpi3
    "která je ale plně volitelná a registrace do ní není povinná. Pokud se ale zaregistrujete, můžete sdílet obrázky s tisícovkami podobných nadšenců, můžete je likovat, diskutovat nad nimi a koukat se na ty nejlepší momentky od vývojářů. Také si lze přes WoT nahrát vlastního avatara a SPZtku s tím, že se chystají ještě další funkce." Hlavně, že u NFS to musí být, tady je to krásně volitelné
  • z Plzně možná
  • PreidaQ
    Tipl bych doktora práv. Ti většinou neoplývají přílišnou inteligencí.
  • MickeyMutant
    Druhý největší.
  • MickeyMutant
    Snad tam budou QTE na šraňkách. Touhle minihrou se dá ušetřit spousta času.
  • a na čem jezdíš?
  • tak pravda ješte si musím udela titul, navic jsem nerekl jaky doktor *5*
  • Meznia
    Jack Burton by mohl vyprávět.
  • ahoj, já jsem Papež František, ale asi si brzo začnu říkat Pius XIII *1*
  • rizeni tiraku je dobrodruzstvi, poznas nove krajiny a si nejvetsi na ceste, takže vsichni musí uhnout
  • Jestli ty jsi v reálu doktor, tak já jsem dalajláma
  • a to v tý hře neni? a řikaj tomu simulátor jo? *1*
  • nezda se vam že pohled z kabiny je nalepenej moc nizko u zemi? 1:18
  • teda, z vlastní zkušenosti jen ta první část, to s černouškem v anglii naštěstí ještě ne :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit