Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no jenže v reálu musíš stíhat časy, musíš dodržovat AETR, jedeš deset hodinv kuse v noci, spíš v 40 stupních na prochcanym parkovišti a furt čumíš do zrcátka, jestli ti v noci nelezou cikáni k nádrži ;
    a ve hře se nemusíš bát jet do Anglie, že ti v návěsu najdou černouška, zavřou tě a zaplatíš tisíc liber pokutu;
    z vlastní zkušenosti
  • v reálu jsem doktor, tak jiste pujdu delat truckera *3*
  • MickeyMutant
    Je vědecky dokázáno, že řízení tiráku je čtvrté nejnudnější povolání na zeměkouli. Hned po mytí nádobí ve fastfoodu, práci noční obsluhy solárních panelů a počítání šroubů ve šroubárně. Proč ten sbíhající se horizont má někdo potřebu hodiny dobrovolně sledovat na monitoru, je pro mě záhadou.
  • a neni lepší jít dělat truckera v reálu? ještě vám za to budou platit a grafika krajiny vypadá ještě líp než ve hře *3*
  • SCS Software nelení a to se mi na nich moc líbí. Odvádějí skvělou práci a hra se dá koupit za dobrý peníz. Tak to má být. Dobrá práce.
  • SCS soft jako jedni z mála dělaj simulátory, který se daj vážně hrát (resp. ETS je blíž skutečný hře, než simulátoru), dobře to vypadá a hlavně je to stabilní a bez chyb, takže jim úspěchy s prodeji vážně přeju, na nich je vidět, že ty hry dělaj rádi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit