Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci EVE Online jsou rádi, když naštvou hráče
7.5.2012 | levis
57 příspěvků
-
A pokud možno nepropadnout se do hlubin bezedné posedlosti *1*
-
To ej blbost. 10E je minimum..je to jedna návštěva hospody.Pokud ten rpodukt máš rád, nevidím problém za něj něco vysolit. EVE je dle mého špičkou mezi MMO...stačí vyzkoušet a nechat se pohltit.
-
Ani lidé pravidelně hrající dva roky nemusí vědět všechno a taky většinou neví, pokud nejsou velmi zvědaví a vše si pamatují :)
-
Eve jsem se rozhodl před pár dny zkusit. Nepovažuji se za trotla, ale měl jsem velké problémy se zorientovat a vůbec se naučit nějak fungovat. Za těch pár dnů umím tak nějaké velmi hrubé základy a stále nevím k čemu většina věcí ve hře je. Ta hra mne uchvátila, je obrovská, kvanta možností, ale zároveň je sakra těžké se do toho dostat. A toho času. Kvůli času a obtížnosti si dojedu trial a nechám to být.
-
Existujú hry s OVELA menšou komunitou, do ktorých hráči vrazia zlomok takejto ceny a napriek tomu je hra priebežne vylepšovaná a hráči ju hrajú roky... A vývojári žijú. Typicky u mňa letecké simulátory typu Rise of Flight alebo DCS... Akože sorry, ale 10€ mesačne, to je vážne zlodejina a priživovanie na závislákoch *4*
-
Takze od ted budeme nazyvat lidi co chcou hry typu Guild Wars, SC2, D3 atd. zlodeji co to chcou ukrast a 50 eur je zadarmo. *7*
-
Vzhledem k tomu, kolik vydělává WoW a kolik vydělává EVE je úplně jasný, že budou všichni "kopírovat" WoW a ne EVE. Je to možná škoda, ale všichni chtějí vydělat a myslí si, že na EVE klonu vydělají míň, než na WoW klonu.
Takže se jim asi nemůžeme divit, že se rozhodli tak, jak se rozhodli. -
Souhlas s Trolíkem, Santou a Cahirem. Žádné The Elder WoWs Online, ale The EvE Scrolls Online. Beths. chytni se za nos a přehodnoť svůj podnikatelský záměr!!!!
*14* -
Možná by se Scimitarovi líbilo lifetime subscription. Hned bych ho nepodezříval z pirátství.
-
My jsme POS neměli, navíc jsme ztratii skoro 2/3 flotil. Většinou právě T2 cruisery. Tenkrát to vyšlo na pár miliónů ty ztráty.
-
Přijde mi to pořád stejné.
-
Jak je to dneska s počtem hráčů? Když jsem před lety s EVE koketoval, tak byl rekord tuším něco kolem 50k najednou přihlášených hráčů. Hra mě bavila velmi, ale časová náročnost mě odradila od toho, abych přešel na plnou. I tak jsem si ale trial užil. Několikrát.
-
V něco podobného jsem doufal, když jsem se doslechl o Elder Scrolls Online. Když jsem si přečetl první větší informace, tak jsem byl trpce zklamán *9*.
PS: Trolíku, ty divochu, zase jsem ti jednou po čase musel dát "plusko" *1* -
No to je ale kravina. Jak myslíš, že se online hry platí? Toto není CoD co za 5 hodin vyhodíš. Toto je hra co hraješ několik let a vývojáři ji neustále doplňují a vyvíjí. Z něčeho se ten vývoj platit musí. Samozřejmě se dá hra platit ingame penězi jak píše Walltar, ale já to platím vždy eury, pač ty ISKy vždy potřebuji na něco jiného. Navíc by to mohlo být i horší, kdyby tu byly např. mikrotransakce atd. co by ovlivňovaly přímo hru. Zprvu se mi to taky nezdálo, ale měsíční platby nejsou tak strašný za tak kvalitní hru.
Tobě ale spíš vadí že ji nemůžeš ukrást a hrát zadarmo jako pirát... A ještě se tu tím prezentuješ. -
Měl sem 15 accountů a nezaplatil sem ani euro (na první měsíc mě samozřejmě musel pučit kamarád) Dá se platit penězma ze hry.
-
Ak chces ist do E-UNI tak ma kontaktuj v hre (Joha M'raadu) a povysvetlujem ti par veci... ak by si mal problem s AJ :)
https://gate.eveonline.com/Profile/Joha%20M'raadu -
Keby sa táto hra kupovala normálne ako ostatné, že vojdem do obchodi, vysolím pol stovky eur a hrám hru dokedy chcem... ale 10 eur mesačne to je vydieranie. Nie dakujem.
-
Tak sme jednou při těžení přišli o carrier ... kamarád byl v šoku zapoměl spustit booster a nechal se sundat flotilou T2 cruiserů. Napřed jeden pirátek ve fregatce a potom asi 30jeho kamarádů. Naštěstí sme měli v systému POS takže těžební flotilu nám nesundali ....
Ještě štěstí že sme měli pár náhradních. -
Veškoslav je vždy takhle vášnivý... *14*
-
Líbí se mi tam to združování do hráčských frakcí, plánuju že zkusim o prázdninách.