Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Sem pro ale musel by tam být příkaz Orbit 0,5m a Minmataři v brnění z odpadků.
  • Trol.diskuzni
    Díky moc, takhle mi to dává smysl. Něco takového mít ve hře situované do středověku a nehrál bych nic jiného... *4*
  • walltar
    Tak si najdi někde recenzi ...

EvE nejde popsat pár slovy protože co je podstatou eve online je pro každého hráče něco jiného, každému hráči de o něco jiného. Nejsou tu levely ani příběh, nejsou tam povolání ani různé rasy. Prostě dostaneš loď uvidíš šipku tímhle směrem do vesmíru a potom už se o tebe hra nestará a musíš se postarat sám o sebe ... někdo to dokáže a královsky se baví a někdo po pár hodinách znuděně zavře hru a už se k ní nevrátí.
  • Já jsem EVE moc nehrál. Questy tam jsou (i nějaký jakoby story), ale konflikty se, pokud vím, většinou odehrávají mezi hráči (a jejich korporacemi přímo ve hře. Je tam nějakej systém vlastnictví systémů, o ty se pak může bojovat.... Ale o tomhle moc nevím, já jsem hlavně těžil a obchodoval (a moc mi to nešlo).
  • Podnikas(teoreticky nemusis nikdy opustit stanici),vyrabis veci a prodavas,delas mise,prozkoumavas vesmir a cervi diry,lodi tezis asteroidy nebo si na planetach postavis tezebni zarizeni,muzes tezit mesice,stavet si stanice,vest obrovske PvP bitvy(v EVE to muze byt najednou treba 1000 hracu),hrajes si na solo pirata,...atd. Urcite jsem na spoustu veci zapomel. Nikdo te nevede za rucicku a na nektere veci prijdes treba az po roce hrani.
    A pvp je vsudypritomne. I ve stezenych sektorech se najdou sebevrazedni pirati,co te pripravi o naklad za x milionu *2*
  • Zajimave. Ja se asi vymykam. Ja jsem byl nastvany v lete a odesel jsem taky nastvane. I na forech jsme se ozval. Jak verit nekomu,kdo po 5-6 letech slibu nedodrzi vydani neceho co melo byt. A nesvadejte to na hrace. Kdyby CCP neco skutecne melo v ruce(ano,myslim tim Incarnu) a ne jen jednu prazdnou kapitanskou kajutu,tak by to vydali i pres protesty. Ale ve skutecnosti zadna Incarna jeste hotova neni,takze krome kapitanskych kajut neni co pridavat.
    A vlastne jsem byl nastvany i na ty hrace,co se prezentuji na forech. Kdyz nekdo rekl,ze se na Incarnu tesil,hned zacali mlit neco o tom,ze to neni barbie hra. Bylo to tehdy dost ubohe. Jsem rad ze jsem si od EVE a jeji komunity odpocinul,i kdyz priznavam ze mi uz zacina chybet. Mozna to opet vyzkousim.
  • Trol.diskuzni
    No, smysl dává... Ale stejně nevěřím tomu, že by se to nedalo nějak umně popsat v pár větách tak, aby bylo každému jasné, co je podstatou a jakým způsobem to funguje.
  • Trol.diskuzni
    Takže tam není žádná příběhová linie nebo nějaký základní konflikt, ale jen se snažíš "něco dokázat" tím, že si najdeš na trhu díru, která je třeba vyplnit a tedy jakože podnikáš?
  • walltar
    Jo to celkem sedí ... Ale jinak de o to o co de v každém sandboxu ... tady máš nástroje a dělej si s nima co chceš.

Taky by se to dalo posat takhle
    Když začínáš: http://i.imgur.com/d95Tp.gif
    A když po dvou letech končíš: http://f0.bcbits.com/z/40/15/401537848-1.jpg
  • Simulátor to není (loď se ovládá klikáním).

EVE je o tom, že si v ní může hráč dělat co chce, ale hra se s ním nemazlí. Ztráta získaných věcí/implantátů při smrti je trvalá (existuje systém pojištění), takže určitě není pro každýho. A někam doletět může být v něčem normálním na celkem dlouho.

Ale jelikož může být hráč opravdu čímkoli (obchodník, horník, industrialista, průzkumník, distributor, kultivátor planet...) a všechna povolání jsou potřeba, protože by se bez nich zastavila herní ekonomika, tak je EVE svým způsobem unikátní. A to ani nemluvím o způsobu trénování skillů. Je to prostě jedno velký pískoviště. *3*
  • Ringwraith
    Je to jedna z takových těch her, který musíš pochopit, aby jsi je pochopil.

Pokud tedy tato věta dává smysl.
  • Trol.diskuzni
    O čem ta hra vlastně je? Pořád se o ní mluví, jak je jiná a že je to vesmírný simulátor, přestože tam loď člověk ani moc neovládá a že je to složité na uchopení a blablabla... Ale že by v nějakém článku byly dvě tři věty o tom, vo co teda vlastně go, to ne. *8*
  • Tvůrci Mass Effectu 3 jsou rádi, když naštvou hráče *1* *1*
  • walltar
    Tvůrci EVE Online jsou rádi, když naštvou hráče ...... aha tak proto nám při jednom updejtu smazali boot.ini
    *1*
  • ako vlastne skoncil ten velky utok na zakladnu, tu popisovany pred cca tyzdnom ?
  • « Zpět na Článek Tvůrci EVE Online jsou rádi, když naštvou hráče
  • quafe.cz cz/sk eve online forum

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit