Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci EVE Online jsou rádi, když naštvou hráče
7.5.2012 | levis
57 příspěvků
-
Keď mne sa páči aký si utešene prchký, takže keď zbadám tvojho "avatara" sa jednoducho nemôžem zdržať :/
-
Lepší je: Loď, malinká a je sama, nevšímej si a těž dál:-D A pak celá flotila.
-
Musíš takto debilně kazit normální diskuzí idiotským trolingem? Přečti si, jak tu všichni normálně rešili hru (já jsem taky) a neřešili píčoviny jako ty......
-
...a slovo LOL v textíku máš aj ty *5*
-
Co to meleš? Hraji spoustu her a let, od nejtěžších FPS (ARMA II), RPG (BG II, Zaklínač) až po nejednodušší....Prošel jsem spustou MMO od L2 až po GW. Další lolec, co paušalizuje? Jinak EVE jsem zvládal docela slušně v prvních měsících hraní, kyž byl na to čas.
A slovo LOL povětšinou používají lidi, co neví, co říct, neví co znamená a jsou to povětšinou děcka. -
LOL Diablovec hral EVE? To si musel kruto naraziť, hľadal si aj kravský level? *1*
-
Jen příklad - https://killboard.goonfleet.com/battles/2446
-
Jedna z nejtěžších MMO, co jsem kdy hrál a kdy skutečně úspěchem hráčů je spolupráce a důsledné naplánování. Sama naše operační skupina čítá pouhých 50 členů, ale když se domlouváme na útoku atd, tak i týden dopředu a všechno ručně rozepsané, co kdo bude dělat. U téhle hry člověk musí umět perfektně anglicky a musí používat hlavu:) Jinak doporučuji si zahrát. Je 14 denní trial verze zdarma. Já osobně sice platím měsíčně poplatky, ale rád Vás uvidím v hře i na těch 14 dní.
-
Jo, to už je dost ohrané. Jaksi to bere v potaz pouze obchodní stránku hry.
-
To by bylo opravdu něco. Také bych po tom hned skočil.
-
Mě se líbila definice, na kterou jsem někde narazil - EVE je graficky vymakaná vizualizace tabulkovýho procesoru, do kterýho tisíce lidí zároveň rvou data.
-
Dokud jsem nevystrčil nos z bezpečného prostoru tak mě komunita celkem přehlížela. Jakmile jsem se vydal za hranice tak si na mně s chutí smlsla :D
Nicméně tak to prostě je, hrát jsem to přestal kvůli jiným věcem.
A ve svém žánru je EvE řekl bych nejlepší. -
V tom je jedna z krás EVE - každý může být vitální do teamu. Jako nováček můžeš buď jít do korporace k nějakému známému, začínat úplně sám nebo jít do EVE Uni.
-
Ale když je s kým hrát, tak je EVE naprosto dokonalá. Hlavně v situacích typu "v klidu si těžíme a celkem daleko se objevil pirát...".
Možná bych si mohl obnovit po zkouškovým na měsíc předplatný a vyzkoušet najít nějakou dobrou korporaci. -
Po té diskusi níže mě ta "hra" opravdu začíná zajímat ale s tím se pojí jeden důležitý dotaz: Když se tam teď jako zelenáč objevím mezi tisícovkami hráčů, kteří už to hrají stovky hodin, mám vůbec šanci se tam nějak uplatnit?
Může mě tam třeba někdo vzít pod křídlo a trochu mi ulehčit rozhled? Jak komunita nahlíží na nováčky? -
Dík, aspoň je vidět, jakej jsem "odborník". *3*
-
Žádný, ty se do highsecu nedostanou.
-
Kolik tam bylo Titánů?
-
-
Tisíce sestřelených lodí, snad kolem deseti z nich v ceně 8 miliard + náklad, což je asi to nejdražší, co šlo. Aspoň to trochu hnulo ekonomikou :D