Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stačí obsáhlé RPG, grafiku beru jako přídavek navíc.
  • prudislav
    Mě by spíš zajímalo kdy ubisoft oznámí co bude dělat se South Parkem :-) Už to mělo bejt dávno vydaný kdyby nekrachlo THQ
  • MrSanta
    Já bych byl hodně rád za něco ve stylu Fallout: New Vegas hozenou do cyberpunku. Hlavně aby to bylo FPP. Za TPP se ovšem zlobit nebudu. a na velkou AAA hru od Obsidianu jsem samozřejmě velmi zvědavý. Akorát bych rád věděl, kdo jim to bude financovat. Možná to bude pod Bethesdou, na F:NV odvedli pro Bethesdu dobrou práci.
    Fallout 4 (jak již je psáno v článku) to s velkou pravděpodobností nebude. Bethesda řekla hned při oznámení F:NV, že Fallout 4 budou dělat sami.
  • Já bych prosil Fallout 4!
  • Já doufám v pokračování Alpha Protocol. Jednička měla obrovský potenciál a dobré nápady, ale provedení nestálo za moc. Kdyby to zkusili znovu a poučili se z chyb, mohla by to být skvělá hra.
    • Plný souhlas.
    • smejki
      Alpha Protocol vlastní Sega a s ní asi do kšeftu kluci hned tak nepůjdou.
  • Nebyl Alpha Protocol jejich projekt? Jejich "mega" projekt, který je rozporuplný.
    • MrSanta
      Na Alpha Protocol nemají práva, ty vlastní Sega. A ta samozřejmě další díl odpískala. Ona odpískala i jakoukoliv následnou podporu pro samotný Alpha Protocol hned krátce po vydání, jestli se nepletu.
      Jedním z důvodů Kickstarteru pro Project: Eternity byl právě fakt, že vlastně na žádnou svou hru Obsidiani nevlastní práva.
      Očekávám referát od Viktora, až se tu ukáže.
      • A to že to Sega zařízla byla chyba. Alpha Protocol si zasloužil mnohem více péče.
    • Byl a Alpha Protocol považuji za hodně dobrou hru, ale uznávám, že někdo jiný to tak vidět nemusí :)
      A Dungeon siege 3, také dělali oni a taky nebyl přijat moc pozitivně, ale přesto považuji Obsidiany za velmi zajímavé studio, které se vyplatí sledovat a na jejich novou hru se určitě těším :)
      • Já neříkám, že se mi nelíbí i viz. comment výše. Mě se náhodou líbil moc (ješte jsem nedohrál), ale ty "rozporuplné momenty" jsem tam cítil.
    • Rozporuplný asi ano, výborný jistě. :-) Proto by měli takhle pokračovat dál, i kdyby jen přes Kickstarter jako Project Eternity... na tyhle cizí projekty je jich škoda, to ať dělají nějací béčkoví vývojáři.
  • Ne, nelíbilo, protože Obsidian má víc než na udržování cizích značek při životě. Snad to jednou předvede. Sice jsou jejich nejlepší hry právě jen ta pokračování cizích značek, ale radši bych viděl nějaký jejich vlastní velký projekt...
    • To sme min. dvaja. Jedine, co sa ( s oboma ocami privretymi ) da povazovat za ich vlastnu hru, je vyssie spominany AP, ktory ale zabila sega viacerymi manazerskymi rozhodnutiami ( vacsina videi sa tvarila ako na akcnu strielacku, tlak na rychle vydanie ( ako maju dlhodobo problem ) a dalo by sa pokracovat ). Na druhej strane, obsidiani su asi jedini, komu som ochotny platit za pribehove dlc ( vid napr f:nv ), kedze najskor by sa mali zaoberat poriadnym vyladenim jadra hry...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit