Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Halo 5 zajistí stabilních 60 fps dynamickým snižováním a zvyšováním rozlišení
15.9.2015 | Petr Poláček
97 příspěvků
-
Doufám, že ta *7ka* není nějakej smajlík, protože to pak mám pocit, jako bych se bavil s nějakým retardovaným děckem. (Cituju +- tebe) Pokud ti to v rozhořčení v záchvatu žalování nevypadlo z tvé paměti, které už 40+ let dáváš tolik zabrat. Pokuď jo, tak veř, že zas a opět děláš to co tě dělá tak kouzelným.
Tak samozřejmě, pokud něco dostává 10/10 tak si to člověk chce vyzkoušet, aby věděl o čem, že to teda je a udělal si VLASTNÍ nezkreslený názor.
Mě zas dotávají lidi co kritizují hry aniž by je kdy hráli... (Lze aplikovat na cokoliv za života) -
Vzdycky me pobavi lide, kterym se nektera hra nelibi a presto hrali tri dily *7*
-
Ne, budou tam velci smutni obri co po tobe budou hazet houna.
-
Prvni Halo je jedna z nej FPS co jsme hral, dvojka me uz moc nebrala, takze pokud to melo sestupnou tendenci, tak samozrejme neni co slavit, ale to neznamena ze Halo 5 bude taky k nicemu.
-
Budou v Halo 5 taky takovy ty maly, vesely trpaslici co po vas hazi svitici barevne kulicky?
Jinak si myslim ze tohle reseni je super. Bral bych neco podobneho i na PC. -
Mě to vysvětlovat nemusíš já hrál tři díly a mám stejnej pocit.
-
ale keby tá hra bola v niečom aspoň priemerne dobrá, lenže ono celá séria je vysoko podpriemerná záležitosť, kampaň nezáživná/príbeh neexistujúci, hrateľnosť biedna a celkovo mi tá hra pripadá ako jednooký medzi slepými, kedže na konzoliach od microsoftu nie je žiadna iná exkluzívna fps strielačka...
-
Halo 3 - 3/10 (bože, jak to bylo špatný, ale uplně po všech stránkách)
Halo Reach - 5/10 (Nudnej průměr bez atmosféry a čehokoliv co by pomohlo hráči ponořit se do hry)
Halo ODST - 7/10 (Asi nejlepší Halo vůbec)
Halo 4 - N/A
Opravdu ten fanatictrain okolo tehle serie nechápu. -
Chvilku to bude vypadat, jako hra z roku 2006 a chvilku zas, jako z roku 2010.
Halo - bublina ze všech bublin nejpřehypovanější. -
Akože neviem si predstaviť keby mi v hre skákalo rozlíšenie ako sa mu zachce a kvalita grafiky tiež. Bolo by pekné mať v kludných scénach peknú grafiku ale čo z toho keď o pár minút budú textúry ako v minecrafte a všetko bude doskakovať kvôli pomalej gpu?
-
Nechť zhyne duše tvá, zpropadený kacíři! Na mém vypáčkovavém PC mám přesně 59 tlačítek v podobě nadpozemsky precizního HOTAS Hoga :) Nazývat ty výkonem chudé tatranky páčkovačema, je urážkou všech skutečných páčkovačů...
-
Proč ne. Lepší tohle, než lock ve 30fps. Možná by ale stačilo jen přidat nějaké to options na grafiku. *15*
-
Nejde o to ze se to resilo a je to stara zalezitost, jde o to ze TB tomu dal masove tvar a místo skupiny technomaniaku se o to ted zajima kazde dite od treti tridy vys, v tom je ten problém a za to nese vinu jen a jen TB. pak to doapda tak ze v celku slusna hra ma na steamu hodnoceni pod 30 % jen proto ze TBho ovecky ,,hlasovaly,,
-
AhoooOÓÓÓÓjjj :D *1* *2* *15* *3*
-
O to se snažil nějaký ten Stream her... nevím už jméno ale nedopadlo to štastně. ( Tedy něco podobného...).
-
tohle packovacum zavidim, nejenom, ze maj jistotu prisunu novych funkci, ale muzou se i podivat do budoucnosti, na pc, co za funkce to bude *5*
-
hahaha no tak tohle sme na PC resili v roce 1996, to Vám vyšla jedna taková hra, Azraels Tear se to jmenovalo... dodnes to má poměrně zajímavou 3d grafiku. No a v tý době to bylo po GFX stránce uplný zjevení. A tam, čéče, byly dvě rozlišení. 320*200 a 640*480. No a pak tam byla taky možnost v nastavení, nazývalo se to "AUTO" a hádejte co to dělalo? No jo, je to tak, dělalo to to samý, co "nextgen" konzole v roce 2015 :D
-
Filmovost bude nejspíš potřeba utužit větším počtem cutscén. TotalBiscuit je v tom ale nevinně. Plynulost hraní se řešila už v dobách, kdy od rodičů dostal svůj první počítač pod stromeček.
-
to si jiste ani samotny totalbiscuit nedokazal predstavit, co svymi stvavymi clanky zpusobi, ted uz i vlajkova exkluzivita na xbox obetuje kvalitu vizualu za neco tak pochybnyho, jako je pocet snimku za sekundu, kam se potom podeje filmovost? *5*
-
Televize je vzdy rychlejsi nez monitor,a rychlejsi nez tv,bude vzdy projektor,aspon ten od epzonu,pravich nefalsovanych 240hz.