Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Heavy Rain mají novou hru oznámit už na E3 2012
28.5.2012 | Petr Poláček
35 příspěvků
-
To nevim proc..?
Naopak bych i Heavy Rain dopral vsem hracskym rasam bez rozdilu.
Zaroven to ale nejsou hry pro kazdyho, no. Pro filmovyho maniaka byl ale HR primo orgasmicky drbani pod krkem.
Tak jo, sakra! Nekdy v lete to prosvistim znovu : D
Uz asi popaty.
Ten novej projekt at je klidne podobne ladenej - jelikoz je styl QD herne fakt ponekud prazdnej, tak takova hra fakt musi stat na bezkonkurencni atmosfere.
Coz se Heavy Rain povedlo (u Fahrenheita uz mene, i kdyz i ten mel moc moc dobry momenty)
Jestli to bude dalsi takovej evolucni skok, tak ten disk z konzole mozna celej rok nevyndam : P -
A proč tedy nenapíšeš "průkopníci žánru interaktivních filmů"?
-
David Cage je prostě špica, doufám že to bude opět jen pro PS3 jako exkluzivitka ;)
-
Tak na tuto hru se opravdu teším ať je to cokoliv.Hrál jsem Fahrenheit, který když jsem hrál, tak jsem byl naprosto pohlcen do příběhu, na který jsem nezapomněl do teď (ty herní mechanismy použité ve hře byly opravdu suprové).A časem jsem se dostal i k Heavy Rain, které bylo taktéž naprosto špičkové (i když ta angličtina byla opravdu dost těžká) a myslím si že tato hra by neměla chybět žádnemu majiteli PS3.Tak uvidíme jak se mistři tvůrci ukážou u své nové hry. *4*
-
nebo InFamous / Resistance 3 je taky pecka ;)
-
Nebo MGS4.
-
Ja si prave ps3 koupil a přemýšlím jakou hrou ho odpanit. Uncharted, god of war, GT5 či právě heavy rain...???
-
reply: proud to be gay!
Nepřipadáš si jako totální pako ? -
A? mení to niečo na tom, že to je proste úžasná vec? Heavy Rain som dohral cca pred týždnom:) a ešte som si postavyl krásnu origami hračku:) Úžasná hra doporučujem všetkím
-
Nedávno jsem si koupil PS3 a moje první hra byla právě Heavy Rain, která mě uchvátila. Doufám, že to bude hra podobná Kaře.
-
vůbec nevíš jako brácho, ty seš ale blbej.... to nemá s adventurama nic společního, to je interaktivní filmík.
-
Ej pajdáši sa vyžnáš kapíruju. Tož dobré ty cápek.
-
Krleš? http://www.youtube.com/watch?v=1RTn4dm-2SE *1* *1* *1*
-
Ale aj pyčku materi mi jebajte. Takove somariny tady plancete. Chuj vas sper. Krleš
-
Jéééé, právě jsem si koupi PS3 a zrovna to pařim, doufám že to bude stejně úžasný :) Fahrenheit a Heavy Rain jsou podle mě průkopínic adventure žánru