Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono když se podíváš na nějaký screen kde je vidět záběr na její "xicht" tak je vidět že blbě fakt nevypadá, možná to dělá ten "dredovitě" zacuchanej účes že to působí tak zvláštně :D.
  • Nekecej pupkáči, v reálu by sis o ni kolo určitě opřel *15*
  • deathfish
    Asi nikdy se hlavní hrdina nelíbí úplně všem. Ani třeba v GTA5 nejsou zrovna krásní hrdinové, ale tam se to zase třeba kompenzuje jejich charakterem.
  • Tedy námět nic světoborného ani originálního, ale líbí se mi to, a jsem rád že tvůrci z Guerrilla nezůstali jen u Killzone které potřebuje trochu oddech (a ideálně najít jiného nepřítele než Helgany). Držím palce.
  • Není to sice vzor klasické sexbomby, ale ani bych neřekl že je hnusná, ten nos má trochu zvláštní, zas je to ale něco jiného a je něčím zajímavá.
  • deathfish
    Tak snad nejsem uplně k zahození *1* jen se mi prostě nelíbí ta hrdinka, ale jinak hra nevypadá špatně *4*
  • ...ty musíš byť hrozný fešáčisko...
  • deathfish
    Fuj ta hrdinka je hnusná, vypadá jak prase s tím nosem a baculatým obličejem *12*
  • Tak trochu vykrádačka Enslaved, ale proč ne. Vypadá to nadějně.
  • Pouzij logicke mysleni, Luku. Kdyz mas dve platformy, jedna z nich ma jen multiplatformni hry (bavime se o AAAckovych titulech) a druha ty same multiplatformni hry a navic jeste opravdu spickove exkluzivity, ktera z tech dvou platforem ma lepsi nabidku her?
  • Ani nic jineho. Proste nic.
  • Před 15ti lety by mě tohle možná namíchlo, teď jen lehký úsměv. Byl jsem totiž úplně stejnej blbec.
  • Ty už si tu hru dohrál viď ? Ó, jak si mocně chytrý. Tohohle kluka se všichni držme ten ví o čem mluví. Psát sice neumí, ale jinak je to hlava, pane wachmajstr !
  • OK, beriem. Tie peniaze mi prevedieš na účet alebo dáš v hotovosti?
  • Nádhera. Klobouk dolů před SONY, jejich line-up je neodolatelný.
  • Pro nepovrchni hrace, kteri dokazi proniknout trochu hloub, nez jen jak to vypada. Resit hru podle vzhledu mi pripomina zensky, ktery si auto vybiraji podle barvy a je jim uplne jedno, co je uvnitr :-).
  • Od malinka ctu sci-fi, ceskou, ruskou, americkou a existuje spousta moznych vysvetleni, o autonomnich seberozvijejicich robotech toho uz bylo napsano mnoho, zde je to kombinovano s post apo. Tvrzeni, ze je to bez logiky a smyslu, je hloupy hate, kdyz o pribehovem pozadi nemas sebemensi poneti. A i kdyby to nemelo zadne vysvetleni, porad to vytvari originalni herni prostredi a atmosferu. Na otevrenou rpg z takoveho sveta se tesim. Samo o sobe to nestaci, ale je to dobry zaklad pro potencialne velkolepou hru. Mohla by to byt treba solidni kombinace dragons dogma a monster hunter, alespon zatim to tak vypada - oboji top hry, bohuzel pc hraci neznaji ani jednu z nich.
  • Presne tak,porad ty blbosti z pc cka,furt samej troll,a rytir,a porad stale dokola,nechce nekdo koupit zk3,uz tyden se mi vali v polici,uroven 16.byla moje posledni,tak me zamotali do toho pribehu,ze uz ani nevim,kdejsem,cojsem a proc tam jsem.za 1000kc.Zacatek velmi dobry,ted mi to pripada jak ordinace v jablonove zahrade,nebo jak se to jmenuje na tv nova.
  • Rejsek
    Vidím to stejně, bejt tam skuteční dinosauři a jiná havěť z masa a kostí, tak bych byl fakt nahlodaný PS4 koupit, protože luky, to je moje, kór takhle propracované. Věřím, že ve hře bude ta ujetá robostylizace nějak logicky vysvětlena, nicméně z mého pohledu je tohle fakt hnus, i kdyby bylo to vysvětlení sebelogičtější *9*
  • Ach můj bože.... Jak rád bych si zalovil takhle zpracované dinosaury. Honit po lesích a loukách robozvířata je fakt ptákovina na entou. Snad někdo udělá důstojného nástupce Turoka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit