Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Killzone představili souboj lidí proti robotům v Horizon: Zero Dawn
16.6.2015 | Adam Homola
48 příspěvků
-
Tohle mě asi zatím na E3 zaujalo úplně nejvíc *4*
-
Tohle se mi ze všech těch prozatím ukázaných her líbilo nejvíc, fakt potřebuju PS4 *14*
-
A vadí mi, že tam zase mají naskriptované scény pro E3 prezentaci místo toho, aby ukázali skutečný gameplay bez příkras.
-
Technologicky hezké, ale to prostředí a okolnosti jsou takový nonsens, že by jeden brečel. Řvoucí roboti...
-
Exkluzivita to je nějaké zaříkávadlo?
Ještě, že některým je jedno zda to je na platformě A/B/C. Nemachrují s tím, že to někde je a jinde ne. Kdyby všechny tvůrci her odmítly tyhle dohody a vše by bylo tam kde chtějí, tak snad konzole budou těžce v minusu, jak neustále zaříkávají exkluzivitou něčeho *15*
Neuvěřitelně zoufalé honění za tím, aby něco bylo zde a jinde nikdy ne *15* Je mi to jedno kolik hovadin má pouze PS4,Xbox,PC. Nejzajímavější nápady máš vždy na PC, protože jde lehce udělat nějakou hru na PC a vydat. Na konzolích to máš obtížnější, Velké mega-super-hry_století jsou většinou na všem. Nějaké killzone (další 30FPS hra jak cod) a další...To fakt nechci.
Natož pak machrovat jako hlupák, že moje platforma má tuhle hru, tvoje nemá a proto jsem boreček *6* -
Nůůda? aneb nevíme co by tak tam hodíme roboty...
-
Tak hlavně, že konzolisti maj tebe, protože to je naprosto největší exkluzivita... *3*
-
tam se bude hromadně vybírat vstupné i do sálu, aby mohli spustit další kampaň online na KS *15*
-
Trotluj aspon inteligentne, sam musis videt ze tohle je ubohe.
Driv sem si ty tvoje kydy cetl ale ted kdyz to vidim tak to rovnou preskakuju .... delej se sebou neco. -
PC konference je az v noci ze stredy na ctvrtek.
-
Pravda. Sice mohla zabodovat Sega s Total war Warhammerem, kdyby tam byla, ale parádní hry podle ukázek zcela jasně dominují konzolím. Ostatně, o stavu exkluzivní a nadupadné PC produkce jsem si udělal obrázek nedávno, když jsem byl ze slavnýho Steamu si schopen vybrat pouze balík s výtečnými Commandos hrami. Jinak šeď a bída. Ale máme petice, tak bacha...
-
Pravda pro PC žádný filmový zážitek v 24 fps a 900 p. *6*
-
Já si vystačím s X-COM 2. Díky.
-
Vím, že jsi troll, ale zase na PC vyjde spousta her z kombinace jedna konzole + PC -Shuenume 3 apod.
-
chtěl jsi naspat nesmyslné české seriály. Americké seriály jsou absolutně top a TV byznys v Americe je snad lepší než ten filmový. Skvosty jako House of Cards, Knick, Hannibal, True Detective a desítky dalších. Takže pokud to bude dobré jako americké seriály, tak se máme kurvaa na co těšit.
-
to se asi dozvíš až během děje, holt na PS nevycházejí na příběh tak primitivní hry jako na PC ala cokoliv od blizzardu, nebo valve. Neboj, ty si to stejně nezahraješ.
-
a co má za smysl ty roboty ničit ? a kdo je vyrábí a proč vůbec?
tyhle hry vymýšlí asi ti samí co píšou ty nesmyslné americké seriály. bez logiky, beze smyslu -
Je to luxusní, obě konzole se tento rok předvedly, PCčkářům zbyly jen oči pro pláč. Pro ně zase žádná dobrá exklusivita.
-
ako pre koho.
-
Sony *14*