Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Killzone představili souboj lidí proti robotům v Horizon: Zero Dawn
16.6.2015 | Adam Homola
48 příspěvků
-
Tedy námět nic světoborného ani originálního, ale líbí se mi to, a jsem rád že tvůrci z Guerrilla nezůstali jen u Killzone které potřebuje trochu oddech (a ideálně najít jiného nepřítele než Helgany). Držím palce.
-
Fuj ta hrdinka je hnusná, vypadá jak prase s tím nosem a baculatým obličejem *12*
-
-
Nekecej pupkáči, v reálu by sis o ni kolo určitě opřel *15*
-
Není to sice vzor klasické sexbomby, ale ani bych neřekl že je hnusná, ten nos má trochu zvláštní, zas je to ale něco jiného a je něčím zajímavá.
-
-
Asi nikdy se hlavní hrdina nelíbí úplně všem. Ani třeba v GTA5 nejsou zrovna krásní hrdinové, ale tam se to zase třeba kompenzuje jejich charakterem.
-
-
Ono když se podíváš na nějaký screen kde je vidět záběr na její "xicht" tak je vidět že blbě fakt nevypadá, možná to dělá ten "dredovitě" zacuchanej účes že to působí tak zvláštně :D.
-
-
-
...ty musíš byť hrozný fešáčisko...
-
-
Tak snad nejsem uplně k zahození *1* jen se mi prostě nelíbí ta hrdinka, ale jinak hra nevypadá špatně *4*
-
-
-
Tak trochu vykrádačka Enslaved, ale proč ne. Vypadá to nadějně.
-
Nádhera. Klobouk dolů před SONY, jejich line-up je neodolatelný.
-
Ach můj bože.... Jak rád bych si zalovil takhle zpracované dinosaury. Honit po lesích a loukách robozvířata je fakt ptákovina na entou. Snad někdo udělá důstojného nástupce Turoka.
-
-
Vidím to stejně, bejt tam skuteční dinosauři a jiná havěť z masa a kostí, tak bych byl fakt nahlodaný PS4 koupit, protože luky, to je moje, kór takhle propracované. Věřím, že ve hře bude ta ujetá robostylizace nějak logicky vysvětlena, nicméně z mého pohledu je tohle fakt hnus, i kdyby bylo to vysvětlení sebelogičtější *9*
-
-
Tohle mě asi zatím na E3 zaujalo úplně nejvíc *4*
-
Tohle se mi ze všech těch prozatím ukázaných her líbilo nejvíc, fakt potřebuju PS4 *14*
-
A vadí mi, že tam zase mají naskriptované scény pro E3 prezentaci místo toho, aby ukázali skutečný gameplay bez příkras.
-
Technologicky hezké, ale to prostředí a okolnosti jsou takový nonsens, že by jeden brečel. Řvoucí roboti...
-
Nůůda? aneb nevíme co by tak tam hodíme roboty...