Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Killzone představili souboj lidí proti robotům v Horizon: Zero Dawn
16.6.2015 | Adam Homola
48 příspěvků
-
a co má za smysl ty roboty ničit ? a kdo je vyrábí a proč vůbec?
tyhle hry vymýšlí asi ti samí co píšou ty nesmyslné americké seriály. bez logiky, beze smyslu -
-
Ty už si tu hru dohrál viď ? Ó, jak si mocně chytrý. Tohohle kluka se všichni držme ten ví o čem mluví. Psát sice neumí, ale jinak je to hlava, pane wachmajstr !
-
Od malinka ctu sci-fi, ceskou, ruskou, americkou a existuje spousta moznych vysvetleni, o autonomnich seberozvijejicich robotech toho uz bylo napsano mnoho, zde je to kombinovano s post apo. Tvrzeni, ze je to bez logiky a smyslu, je hloupy hate, kdyz o pribehovem pozadi nemas sebemensi poneti. A i kdyby to nemelo zadne vysvetleni, porad to vytvari originalni herni prostredi a atmosferu. Na otevrenou rpg z takoveho sveta se tesim. Samo o sobe to nestaci, ale je to dobry zaklad pro potencialne velkolepou hru. Mohla by to byt treba solidni kombinace dragons dogma a monster hunter, alespon zatim to tak vypada - oboji top hry, bohuzel pc hraci neznaji ani jednu z nich.
-
chtěl jsi naspat nesmyslné české seriály. Americké seriály jsou absolutně top a TV byznys v Americe je snad lepší než ten filmový. Skvosty jako House of Cards, Knick, Hannibal, True Detective a desítky dalších. Takže pokud to bude dobré jako americké seriály, tak se máme kurvaa na co těšit.
-
to se asi dozvíš až během děje, holt na PS nevycházejí na příběh tak primitivní hry jako na PC ala cokoliv od blizzardu, nebo valve. Neboj, ty si to stejně nezahraješ.
-
-
Presne tak,porad ty blbosti z pc cka,furt samej troll,a rytir,a porad stale dokola,nechce nekdo koupit zk3,uz tyden se mi vali v polici,uroven 16.byla moje posledni,tak me zamotali do toho pribehu,ze uz ani nevim,kdejsem,cojsem a proc tam jsem.za 1000kc.Zacatek velmi dobry,ted mi to pripada jak ordinace v jablonove zahrade,nebo jak se to jmenuje na tv nova.
-
-
OK, beriem. Tie peniaze mi prevedieš na účet alebo dáš v hotovosti?
-
-
Trotluj aspon inteligentne, sam musis videt ze tohle je ubohe.
Driv sem si ty tvoje kydy cetl ale ted kdyz to vidim tak to rovnou preskakuju .... delej se sebou neco.
-
-
-
Je to luxusní, obě konzole se tento rok předvedly, PCčkářům zbyly jen oči pro pláč. Pro ně zase žádná dobrá exklusivita.
-
-
Před 15ti lety by mě tohle možná namíchlo, teď jen lehký úsměv. Byl jsem totiž úplně stejnej blbec.
-
Exkluzivita to je nějaké zaříkávadlo?
Ještě, že některým je jedno zda to je na platformě A/B/C. Nemachrují s tím, že to někde je a jinde ne. Kdyby všechny tvůrci her odmítly tyhle dohody a vše by bylo tam kde chtějí, tak snad konzole budou těžce v minusu, jak neustále zaříkávají exkluzivitou něčeho *15*
Neuvěřitelně zoufalé honění za tím, aby něco bylo zde a jinde nikdy ne *15* Je mi to jedno kolik hovadin má pouze PS4,Xbox,PC. Nejzajímavější nápady máš vždy na PC, protože jde lehce udělat nějakou hru na PC a vydat. Na konzolích to máš obtížnější, Velké mega-super-hry_století jsou většinou na všem. Nějaké killzone (další 30FPS hra jak cod) a další...To fakt nechci.
Natož pak machrovat jako hlupák, že moje platforma má tuhle hru, tvoje nemá a proto jsem boreček *6* -
-
Pouzij logicke mysleni, Luku. Kdyz mas dve platformy, jedna z nich ma jen multiplatformni hry (bavime se o AAAckovych titulech) a druha ty same multiplatformni hry a navic jeste opravdu spickove exkluzivity, ktera z tech dvou platforem ma lepsi nabidku her?
-
-
Tak hlavně, že konzolisti maj tebe, protože to je naprosto největší exkluzivita... *3*
-
PC konference je az v noci ze stredy na ctvrtek.
-
-
tam se bude hromadně vybírat vstupné i do sálu, aby mohli spustit další kampaň online na KS *15*
-
-
Pravda. Sice mohla zabodovat Sega s Total war Warhammerem, kdyby tam byla, ale parádní hry podle ukázek zcela jasně dominují konzolím. Ostatně, o stavu exkluzivní a nadupadné PC produkce jsem si udělal obrázek nedávno, když jsem byl ze slavnýho Steamu si schopen vybrat pouze balík s výtečnými Commandos hrami. Jinak šeď a bída. Ale máme petice, tak bacha...
-
Pravda pro PC žádný filmový zážitek v 24 fps a 900 p. *6*
-
-
Ani nic jineho. Proste nic.
-
-
Já si vystačím s X-COM 2. Díky.
-
Vím, že jsi troll, ale zase na PC vyjde spousta her z kombinace jedna konzole + PC -Shuenume 3 apod.
-
-
Sony *14*
-
Ten souboj a vlastne i to praveke prostredi mi docela pripomina hru monster hunter freedom 2 z PSP. Jestli to budemit trochu dospelejsi provedeni (zadne kocici kucharky a podobne uchylarny) a otevreny komplexnejsi svet, mohla by to byt bomba.
-
-
stopro, to nebude tak hardcore jako MH, na to nemaj koule.. imho!
-
-
Konec 2016, pravdepodobne listopad.
-
vyzerá to ako Winetou, Avatar a Skyrim dokopy, rezaný trošku i s killzone. Ale po poslednom a vynikajúcom Shadow Fall im verím. Minimálne graficky to bude mňamka.
-
-
Na grafiku sere pes, hlavne aby to melo dobrou hratelnost.
-
-
s touhle otřepanou frází už si vyližtě kloaky
-
-
Otřepaná, ale stále pravdivá.
-
-
ako pre koho.
-
-
Pro nepovrchni hrace, kteri dokazi proniknout trochu hloub, nez jen jak to vypada. Resit hru podle vzhledu mi pripomina zensky, ktery si auto vybiraji podle barvy a je jim uplne jedno, co je uvnitr :-).
-
-
-
-
-
Strašně to připomíná posledního Tomb Raidera. Ve smyslu pohybu, luku a skutečnost, že ji dabuje stejná herečka. Ale jinak to vypadá dobře a zábavně (palec na horu, že rovnou ukázali záběry ze hry a ne renderovaný filmeček). Klidně by mohli roboty nahradit dinosaury, a nevšiml by sis rozdílu.
-