Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :D Tak tady se musim zasmát. Lidé stojící za Aionem v ArenaNet určitě nepracují. Pomáhat mlžou, ale to je tak vše - ten styl a možnosti jsou naprosto odlišné od Aionu (bohu dík). Nwm co Ti na těch zbraních a spol. připadá divný :D Oči a vše kolem si mlžeš upravit sám a nějaké velké oči jak říkáš sem teda neviděl :D

Já nwm zkoukni si nějaká videa. Něco mi říká, že tu spíš vaříš z vody a o té hře toho moc nevíš. Ano, grafický styl mají zvláštní, ale že by to připomínalo asijský styl nemůžu říct. A jaký meč by si chtěl mít u sebe? Velký jako párátko nebo jehla? S těma mečema to až tak zlé není.
  • spíš se podívej na jejich outsourcing, než něco plácneš sám .-)
  • Velký oči, obrovský nepřirozený FF meče, omalovánkový barvičky? Sorry, fakt miluju grafickej styl guild wars 1, ale tohle je zparchantělá kopie asijskejch mmo, však taky chtějí s GW2 prorazit i na asijskej trh. Pochopitelný, navíc jim pomáhá ve vývoji tým stojící za Aionem, čili se není čemu divit. Snad aspoň gameplay neposerou jak Aion, to už by bylo špatný.
  • Korejskou O.o :D Vždyť je to vyvíjené ve spojenýchh státech společností ArenaNet tušim ... Jo NCsoft v tom figuruje, ale pouze jako dodavatel a podpora. Nwm kde to lidi berou, že to je korejské - takových názorů sem viděl už víc :D . Nejdřív to chce info než něco plácnu :)
  • je to barevný, abstraktní a přeplácaný, ale dělají to američani :D
  • To by mě zajímalo co ho porazí ... zatím tedy nevidím nic co by ho mělo porazit (jako pokud Guild Wars 2 bude mít vše co ukazují, tak to bude zatím nejlepší adept na to ho položit na lopatky).
  • sidi
    ze korejska nadhera :D akoze s koreou to nema nic spolocne :D kedze to vyvyjaju americania a graficky stil je uplne iny ako v Korejskych hra ...
  • mám pocit, že většina lidí bude dál hrát SWTOR a na tu korejskou nádheru si ani neuprdne :)
  • WoWko čeká jistá a pomalá smrt, ale kvůli Guild Wars 2 to nebude, to sem klidnej...
  • Indy
    Všechny MMORPG jako WoW,EQ, TOR a další by se měli připravit na jistou a pomalou, bolestivou smrt až přijde na naše HDD Guild Wars 2 tak nikdo nebude v bezpečí... *16*
  • Ja mám zas dojem, že ani prechod mnoho MMO titulov na free-to-play nezachráni. MMORPG hier je na trhu veľké množstvo a kvalita ide na úkor kvantity. Preč sú tie časy, kedy nám hráčom vydržal herný obsah uvedených titulov na niekoľko rokov (Ultima Online, EverQuest, ...). Dnes ma priemerná MMO hra prestane baviť cca po mesiaci - dvoch hrania, pretože chýba koncový obsah. Napr. som hral 6 mesiacov LOTRO a po 3 mesiacoch v ňom nebolo čo robiť. Max. som si mohol založiť alt postavy a točiť tie questy do nekonečna. Ale kde je zábava?! Neskôr som vyskúšal ešte Age of Conan a po mesiaci ma to prešlo. A teraz posledne som si 2 týždne zahral free-to-play verziu Star Trek Online - max. nuda!!! Miernu evolúciu vidím ešte v Star Wars: The Old Republic - plánujem to vyskúšať na jeseň tohoto roku. Dovtedy autori vychytajú muchy a mušky. Nádej dávam aj pokračovaniu Guild Wars 2 a možno prekvapí aj Secret World (prihlásil som sa na betatesting). MMO sa však musia tiež vyvíjať a nie donekonečna ťažiť z WoW princípov.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit