Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci LotRO: MMO s předplatným neumírají
31.1.2012 | Adam Homola
91 příspěvků
-
"Vždyť je to vyvíjené ve spojenýchh státech společností ArenaNet tušim" - tak jak teda? Víš, tušíš, nevíš. Chce si to trochu srovnat ne :)?
-
Na Guild Wars 2 pracuje ArenaNet :) Vím to naprosto přesně. :)
No Ty jsi taky číslo kamaráde, ale jak jsem již psal - ty jsi ten kdo je tu mentálně dospělejší, takže jen tak dál :) . -
WoW uhyne samo od sebe kvuli debilním nápadům a odflaknutému příběhu konce Cata.
-
Sorry, ne všichni ale jen někteří :) ... Ty jsi třeba hrál GW1, ale GW2 nefandíš.
-
Skyrim byl hratelnej přímo z krabice (1.0) bez problémů (na PC). Tyhle kydy o bugách můžeš dneska už aplikovat na všechno, byly loni i větší průsery, viz. RAGE .-).. Ale tenhle stereotyp má tak silný kořeny (ještě v 90. letech), že už to bethesdě nikdo nikdy neodpáře.. Každopádně to MMO by asi bylo zabugovaný jak cyp, horší než Galaxies by to snad nebylo :D
-
Jo souhlasím. Já to bral tak, že pokud bude GW2 úspěšné, tak ho začne hrát hodně hráčů a jistý odliv třeba nastane jinde, ale určitě také nevěřím v to, že by zaniklo nějaké MMORPG :D
-
Aha. Tím chceš říct, že všichni co hrají GW1 jsou nedospělí, ale Ty jsi prozřel. Aha, zajímavé. Pak Ti tedy, za všechny mentálně nedospělé jedince, gratuluji! :)
-
No jasné a čekat dva a půl roku než to bude hratelné .:D ne díky TES mam rád ale mělo by zůstat kde je a nepouštět se do MMO
-
Jenže jenom jméno nedělá dobrou hru a jenom samotné jméno neudrží hráče u hry
-
to je jen fanboyismus, nic jinýho. Vůbec gw2 má celkem dost nedospělou (mentálně) hráčskou základnu, žádný Eve Online (na druhou stranu taky žádný wowko, to je další extrém :))
-
tak mělo by to svý kouzlo:) Potuluješ se krajinou (v partě, sám), narazíte na dung a protože každej všechno a nic, bylo by to hlavně o spolupráci. Trochu škoda, že bethesda se od těhle věcí drží co nejdál, to jméno by mmo prodalo samo o sobě.
-
Bude zajímavé sledovat, jak se hráčská veřejnost popere se způsobem plnění úkolů a volností ve světě - nejen grafikou.
-
ty mi budeš říkat něco o povrchnosti, když ani nevíš, kdo tu hru vlastně vytváří :).. Jinak ten screen z jedničky jsem sem házel hlavně proto, aby bylo vidět, jak obří rozdíl ve stylizaci dvojka je :D.. Vy jste fakt čísla:D
-
neviem si to predstavit, kazdy by mohol byt vsetkym(podla elders scrolls)
-
Chtělo by to The Elder Scrolls Online, to by byl nářez :)
-
Ježiš. To, že tam je zaměření engineer a nějaké věci připomínající dnešní dobu neznamená, že to není fantasy styl. Zatím to vypadá, že hru to neovlivní a vybalancováno to bude dostatečně. Magie a technika přeci mlžou jít společně ne? Já to teda vidim spíše jako malé plus než nějaký průšvih.
A pokud jde o postavy - upravíš si ji podle sebe. -
Podle mě Tera
-
BTW: Plno mých známých z jedničky přejde na dvojku stejně jako já, takže i přesto, že přijde nová krev, tak dost lidí z prvního dílu bude určitě dvojku hrát též.
-
@Indy
jelikož mám GW rád tak přeju ať se GW2 uchytí ale když si to vezmu statitsticky tak i v době největšího úpadku mělo SW:G 2x tolik hráčů co GW....tak proto pochybuju že GW2 položí na lopatky celý MMO trh prtože grafika není všechno -
Opakuje se to pořád dokola a do nekonečna. Vždy když se blíží vydání nějaké MMO hry se určitá skupina hráčů začne domnívat že ta nová hra položí na lopatky všechny ostatní a má potřebu tuto svoji domněnku vnucovat všem ostatním, ale je to nesmysl. GW2 si určitě najde velice početnou základnu fanoušků, ale to neznamená že ostatní MMO hry ji automaticky ztratí.