Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Vždyť je to vyvíjené ve spojenýchh státech společností ArenaNet tušim" - tak jak teda? Víš, tušíš, nevíš. Chce si to trochu srovnat ne :)?
  • Na Guild Wars 2 pracuje ArenaNet :) Vím to naprosto přesně. :)

No Ty jsi taky číslo kamaráde, ale jak jsem již psal - ty jsi ten kdo je tu mentálně dospělejší, takže jen tak dál :) .
  • WoW uhyne samo od sebe kvuli debilním nápadům a odflaknutému příběhu konce Cata.
  • Sorry, ne všichni ale jen někteří :) ... Ty jsi třeba hrál GW1, ale GW2 nefandíš.
  • Skyrim byl hratelnej přímo z krabice (1.0) bez problémů (na PC). Tyhle kydy o bugách můžeš dneska už aplikovat na všechno, byly loni i větší průsery, viz. RAGE .-).. Ale tenhle stereotyp má tak silný kořeny (ještě v 90. letech), že už to bethesdě nikdo nikdy neodpáře.. Každopádně to MMO by asi bylo zabugovaný jak cyp, horší než Galaxies by to snad nebylo :D
  • Jo souhlasím. Já to bral tak, že pokud bude GW2 úspěšné, tak ho začne hrát hodně hráčů a jistý odliv třeba nastane jinde, ale určitě také nevěřím v to, že by zaniklo nějaké MMORPG :D
  • Aha. Tím chceš říct, že všichni co hrají GW1 jsou nedospělí, ale Ty jsi prozřel. Aha, zajímavé. Pak Ti tedy, za všechny mentálně nedospělé jedince, gratuluji! :)
  • Indy
    No jasné a čekat dva a půl roku než to bude hratelné .:D ne díky TES mam rád ale mělo by zůstat kde je a nepouštět se do MMO
  • Jenže jenom jméno nedělá dobrou hru a jenom samotné jméno neudrží hráče u hry
  • to je jen fanboyismus, nic jinýho. Vůbec gw2 má celkem dost nedospělou (mentálně) hráčskou základnu, žádný Eve Online (na druhou stranu taky žádný wowko, to je další extrém :))
  • tak mělo by to svý kouzlo:) Potuluješ se krajinou (v partě, sám), narazíte na dung a protože každej všechno a nic, bylo by to hlavně o spolupráci. Trochu škoda, že bethesda se od těhle věcí drží co nejdál, to jméno by mmo prodalo samo o sobě.
  • Bude zajímavé sledovat, jak se hráčská veřejnost popere se způsobem plnění úkolů a volností ve světě - nejen grafikou.
  • ty mi budeš říkat něco o povrchnosti, když ani nevíš, kdo tu hru vlastně vytváří :).. Jinak ten screen z jedničky jsem sem házel hlavně proto, aby bylo vidět, jak obří rozdíl ve stylizaci dvojka je :D.. Vy jste fakt čísla:D
  • neviem si to predstavit, kazdy by mohol byt vsetkym(podla elders scrolls)
  • Chtělo by to The Elder Scrolls Online, to by byl nářez :)
  • Ježiš. To, že tam je zaměření engineer a nějaké věci připomínající dnešní dobu neznamená, že to není fantasy styl. Zatím to vypadá, že hru to neovlivní a vybalancováno to bude dostatečně. Magie a technika přeci mlžou jít společně ne? Já to teda vidim spíše jako malé plus než nějaký průšvih.

A pokud jde o postavy - upravíš si ji podle sebe.
  • Podle mě Tera
  • BTW: Plno mých známých z jedničky přejde na dvojku stejně jako já, takže i přesto, že přijde nová krev, tak dost lidí z prvního dílu bude určitě dvojku hrát též.
  • miker17
    @Indy
    jelikož mám GW rád tak přeju ať se GW2 uchytí ale když si to vezmu statitsticky tak i v době největšího úpadku mělo SW:G 2x tolik hráčů co GW....tak proto pochybuju že GW2 položí na lopatky celý MMO trh prtože grafika není všechno
  • Opakuje se to pořád dokola a do nekonečna. Vždy když se blíží vydání nějaké MMO hry se určitá skupina hráčů začne domnívat že ta nová hra položí na lopatky všechny ostatní a má potřebu tuto svoji domněnku vnucovat všem ostatním, ale je to nesmysl. GW2 si určitě najde velice početnou základnu fanoušků, ale to neznamená že ostatní MMO hry ji automaticky ztratí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit