Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta "ruční" práce je nenahraditelná. Moc hezký *3*
  • Pěkné ale já už bych docela rád konečně viděl "actual gameplay footage" ....
  • MrSanta
    Já se těším na možnost zmalovat si postavu, dodat jizvy a podobné vymoženosti. Teď ještě aby bylo možné přizpůsobit tělo (výška, svalstvo, však si rozumíme). Taky by bylo pěkné, kdyby i NPC měly různou velikost, tloušťku atd. Hlavně aby starší lidé nevypadali jako mladík se starou hlavou jako v Oblivionu / F3.
  • potřebuju titulky.... *9*
  • Doufam ze skyrim bude spis krok vzad - aneb navrat k starym systemum pouzitym v morrowindu (zadnej zkurvenej level scaling a rozdelovani na dyky, mece, sekery a palcaty... nejlepe i podle jednorucnich a obourucnich)
    • to co předvedlo OOO u Oblivionu a po F3 a NV snad napraví tu chybu co byla v oblivionu, by byli jinak sami proti sobě
    • MrSanta
      Osvěta: Morrowind level-scaling měl, ale byl tak dobře udělanej, že si toho skoro nikdo nevšimnul *2*
  • S kazdou novou informaci se na tuhle hru tesim cim dal vic. Jen doufam, ze nezustanou jen u marketingu. Momentalne spolu s RO2 moje dve nejocekavanejsi hry... a pak dloouuuuho nic :)
  • Frank Frazetta ? :)) no, jsem fakt zvědaví...
    • Frank Frazetta co? Jméno malíře, který tam celou dobu chudák sedí a přikyvuje je Ray Lederer.
      • Tak to netuším...ten chlapík co sedí za stolem a přikyvuje je super ,-) Na Franka Frazettu jsem přišel z jména autora jedné z knih na poličce za nimi na zdi :) Také stojí za povšimnutí...
        • Možno išlo skôr o ten názov -- "Rough Work" -- asi nejaká podprahová správa odborom o povahe práce, ktorú tam robia *1*
  • ŽE by nový trend ? Vše musí být drsnější , dospělejší ....... když už nic jiného ;/ .
    • haha tak ty si mě teď teda rozsekal :D Řekni mi kolik znáš dospělejších a drsnějších RPG ? Já teda moc ne :D Pamatuju když jsem s hraním začínal někdy ve 12 myslím.Tak bylo spousta her která vypadala dospěleji.Teď je mi 23 defakto už skoro nehraju není to proto,že bych z toho vyrostl,ale proto,že mi skoro každá hra příjde jako kravina pro malý děti.Třeba série Heroes jejíž 3 díl si doteď rád zahraju teď vypadá jak nějakej pokemon :D To samý připravovanej 3 díl diabla.Jsem rád,že Skyrim jde jinou cestou a neskončí jako 4 díl Gothica.
    • Core
      Rozhodně lepší než rozjásané barvičky pro Amíky... Když fantasy, tak drsnější.
    • proč to? však se to odehrává ve Skyrimu :) svět chladných planin a hor, namakaných seveřanů, kteří loví medvědy, nekompromisních podmínek k životu.. to prostě musí být drsnější než byl Oblivion :D Oblivion mi přišel místama dost mírumilovnej.. tak bude aspoň trochu změna a bude to zase o něco víc "autentičnější"
      • Osobne tiez preferujem spinave, drsne ,sychrave a nehostinne prostredie...zablatene cesty ,krysy prenasajuce mor, poriadne krcmove prostredie kde neni nudza o vidly v chrbte a podobne...a hlavne NPC co vzbudia herne emocie narozdiel od sterilnych bezosobnostnych NPC v Oblivione (priserny facegen)...poriadnu prehnitu inkviziciu, nenazratych hodnostarov, prepitych sedliakov a podobne...nech je radost to zabijat...nie len chudata nehumanoidov:(
  • Nesmite tak casto sedavat u pocitace, jinak se vam udela pleska:)
  • http://www.facebook.com/pages/The-Elder-Scrolls-cz/125845210814962

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit