Přejít na výpis diskuzí
Tvůrci Path of Exile počítají i s dalekou budoucností
2.4.2013 | Aleš Smutný
69 příspěvků
-
hranie PvP bola tiez sranda najprv som fostaval na hubu kazdy jeden zapas potom som pochopil ze to hram uplne zle:D ale zlepsil som sa a uz to bolo vyrovnane... tam zalezi riadne na skilloch
-
Kdyz si odmyslis ten milion lidi denne, tak je D3 vlastne mrtva hra :P
-
D3 mám doma..mluvíš o stálém opakování? xD..D3 jsou 3 nudný akty. Když už je doděláš tak jedem úroveň..hrál jsi D2?..to byl tento způsob a ten mě u D3 chybí..skilly pomocí LVL kdy postava bude takto a né jinak..jediný co stačí říct je: AUKCE! xD..špatně
-
Jj rozhazování přídavných jmen vám jde ale nějaké argumenty pádné to už ne.
-
Ony lagy jsou způsobeny že mají slabý servery po výkoností stránce (ne po sítové). Server prostě není schopen držet krok s mima 60FPS při velkém počtu npc-postav a tak dochází k nesynchronizaci k lagu. Mít necromancer witch a vhupnout do pole nepřátel tak server nestíhá. Měl jsem např.: problém s teleport skillem. Lagy skoro pokaždé a s čím více nepřáteli tím horší a někdy nakonec i hra spadla. Do teď myslím si že není teleport-skill možný na některých mapách protože hra spadne.
-
PoE ma zatial len 3akty
vsetky "diablovky" su zalozene na znovu prechadzaniu toho isteho = grind -
diablo 3 bolo mrtve do 6 mesiacov. POE open beta je od oktobra-novembra, a hracov stale pribuda...
-
K čemu to všechno je, když se to hraje od základu úplně blbě, strnulý divný boj, s tím nic neudělají, ta hra je špatná v jádru věci a tou je akce, to překousne jen pár nadšenců, a počátečních nadšenců, většina s tím sekne. Ta hra bude mrtvá do dvou let.
-
Taky jsem hrou okouzlen :) vzhledem k tomu, že jí moc nerozumím tak bych rad našel nejakou partu kdyžtak pište na nick Oralacz :D
-
vzhledem k tomu šílenýmu skill tree můžeš hrát toho dědka s witch skillama aniž bys tratil cokoliv..
-
V D2 mě to netrápilo.
-
nic, špatně
-
bohuzel tadle hra neni podle me koncipovana na dlouhe hrani, nuda prisla brzy
-
njn, běhat tam s witcherem by bylo zajímavější
-
Ne tak jsem to nemyslel. Logicky. Jak někdo může krvácet když má energetický štít? To je nesmysl a energetický štít nemůže krvácet. V celkovém měřítku je tohle znevýhodnění pro všechny co cpou vše do štítu.
-
Ty nejses fanboy, ty ses jen pocatecni nadsenec. A ja nejsem fanboy diabla 2, ja jsem fanboy pokroku.
-
zatím jsem neviděl příspěvek žádnýho fanboye. Jen fanboye diabla 2, kterej je ještě naprosto mimo diskuzi ...
-
Hodnotim to, co je na stole. Tak naivni, abych se nechal nalakat kecama o budoucnosti uz davno nejsem.
-
dej pak vědět :)
-
Jenomze ty akty jsou s kazdou hrou uplne stejny chapes ? Nic se nezmeni, jenom vlastnosti u rare priser. Jinak je vsechno naprosto stejny. Diablo melo 4 akty, jenze to je 15 let zpatky a generovalo se tam mnohem vic veci. Nehatuji, jen nechapu fanboyovstvi zdejsich lidi.