Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... četl jsi vůbec minimálně nadpis článku?!
  • Keyz
    Mně tam vadí, že nelze vybrat pohlaví.
    Witch je pouze ženská atd..
  • davidBray
    nostalgie je sviňa:))
  • Hral
  • davidBray
    a kolik aktu bylo v diablu2? s D2 to tady nikdo nesrovnává, tak zbytečně nehatuj
  • A ty jsi hrál obé hry?
  • Já teda hraju už od closed bety, ale ty lagy mě začali štvát až poslední dobou... u mě to zas nění tak špatné, občas to holt na vyletí na 332 ms, ale pak se to zase vrátí celkem rychle na 22 ms. To krvácení... je to jen detail, a že na to nepomáhá imunita proti jedu?! Zvláštní?
  • jo to se nedivím
  • A co je na ty hre tak uzasnyho fanboyove ? To dojedete tak 2x a stejne vas to prestane bavit, protoze zjistite, ze je to porad stejny. Jste to hrali 3 hodiny a uz kricite, jak je to skvely a lepsi nez D3 ( ktery jste ani nehrali ).
  • Mr.Lolendo
    Jediný co má tato hra za chybu a co mě vyloženě s3r3 jsou lagy. Pokud někdy chcípnu tak je to kvůli lagu "I hate this shit". Hlavně pokud hrajete už na vyšší obtížnost kdy se vám za smrti odebírají ex-py. Před vymazání postavy čily před public-beta jsem měl Witch s imunitou na jed s 1HP ale 5500 štítů. To byla sebevražda s těma lagama. Jediný co nechápu a je demence že když máte štít tak na vás nepřítel může použít schopnost "krvácení". Ubírá vám to štít a na vaši postavě je vidět jak krvácí. To je nesmysl a obrovské znevýhodnění při schopnosti imunity proti jedu. Postava s tímto nemá šanci v PvP aréně.
  • Mr.Lolendo
    jj Revenant to byla pařba.
  • Kdyz nekoho porad bavi chodit 4 akty stale dokola...ani moby se negenerujou, jenom uhel mapy. Tohle zdaleka nema replayabilitu Diabla 2.
  • Podle jeho posledni vety je to pro nej prilis slozite.
  • resshi
    A co takhle vypsat i jiné důvody než že je to sra*ka? Co se ti konkrétně na PoE nelíbí?
  • resshi
    Kraviny tam sice jsou, ale většinu z těch kravin lidi nepodpoří. Na druhou stranu se v tom moři kravin ztratí mnohdy zajímavé projekty.
  • Ja muzu tuhle hru jenom doporucit. Libila se mi tak moc ze jsem vyvojare sponzoroval a tesim se na plnou hru. Problém této hry jen ten ze zatím jsou jen 3 akty...takze casem samozrejme prijde nuda ale jinak ten systém atd...proste super.
  • Tak netypické, že je na KS dneska každá kravina. Myslím že je nezajímají ani vaše názory, ale spíše vaše peníze :) Jeden flame za můj odlišnej názor než má tady 90% lidí o KS jsem zažil, takže dál se vyjadřovat nebudu tak si dejte klid :)
  • Lidem kteri maji projekt na kickstarteru je uplne jedno co si myslis ty nebo ostatni kteri jejich projekt nepodporili. Ale velmi se zajimaji o nazory backeru a snazi se jim vsemozne vyjit vstric. A to je myslim v hernim prumyslu velmi netypicke chovani.
  • chudáku, ty ses dneska špatně vyspal viď... neboj, za chvíli je večerníček...
  • Presiel som uz mnoho mmorpg ale dlho som pri nich nevydrzal, ale toto vo mne ozivilo akusi nostalgiu, velmi mi to pripomenulo zaciatky MU online ktore som zacal hrat pred 10 rokmi na zakladke a pred rokom som to skusil znova ale uz ma nebavilo ako kedysi. POE je vsak nieco nove to ze tam je bartrova vymena je podla mna super, presne to a ine veci ktore v POE su mi chybali, ma to svoje chyby to ano ale najviac ma mrzi ze to ma len 3 akty a za 5 hod som uz v druhom preto idem od znova na hardcore mode, tuto hru velmi odporucam ale pozor je navykova. Este na zaver neviem ci niekto pamata na nie az tak znamu hru Revenant, kupil som ju s casopisom Level daaavno za moje prve peniaze od rodicov a som velmi rad ze som tak spravil ,genialna hra a v POE citim presne taku atmosferu ako tam parada!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit